inzercia, predaj, predám, bazár

Audiofilné high-end rádio Micromega Minium FM + Dialkové

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Ponúkam na predaj audiofilné rádio Micromega Minium FM s veľmi kvalitným príjmom a zvukovým podaním. FM príjimač sa dá ovládať diaľkovým ovládaním (ORIGINÁLNY ovládač je súčasnou balenia).

Má malý škrabanček na hornom paneli, ktorý nájdete na fotkách. Inak je v plne funkčnom stave. Disponuje pamäťou 19 staníc.

Cena je aj s diaľkovým ovládačom 145 EUR

Odber BA Staré Mesto
Možné zaslanie aj prostredníctvom kuriérskej služby, ale s ohľadom na momentálnu situáciu v súvislosti s koronavírusom iba s podajom u kuriéra a doručením na adresu. Služba stojí 9 eur.

Ak nepoznáte túto značku, ide o uznávanú francúzsku firmu, ktorá vyrába audiofilné zariadenia.

Viac info:
CENA: 145 € aj s Orig. diaľkovým ovládaním
v Nemeckom bazoši - 229 € bez diaľkového - FM sound was much better than that from other mini systems, although the sensitivity was about the same (it could not pull in the weak stations any better than the less expensive unit). Obviously, though, the sound quality is the salient factor, and this is a good tuner in that regard.
viac ako dvadsať rokov svojej existencie MICROMEGA vytvorila a vyrobila viacero Hi-Fi komponentov a zariadení, ktoré sú považované za najlepšie na svete.

Platí to tak pre analógové, ako aj pre digitálne komponenty. Už v roku 1988 vyrobila MICROMEGA prvý CD prehrávač CDF1-Digital umiestnený na dvoch separátnych šasi – zvlášť pre CD mechaniku a zvlášť pre vysokokvalitný D/A prevodník.
Kombinácia najvyššej úrovne vernosti v reprodukcii hudby, revolučnej estetiky, spoľahlivosti a užívateľskej prívetivosti, robí z MICROMEGA jednu z mála audio spoločností, ktoré skutočne pozdvihli svet Hi-Fi. Značku MICROMEGA nesú vysokokvalitné CD prehrávače, zosilňovače, FM tunery, streamery a ďalšie špičkové audio komponenty.
V roku 2007 kupuje značku MICROMEGA francúzska elektronická firma Audis na čele s hudobným a Hi-Fi nadšencom Didierom Hamdim. Následne Audis začala vyrábať novú produktovú radu MICROMEGA vo svojom závode v Boissy-Saint-Léger, kde sídli centrum výskumu a vývoja, showroom a laboratóriá spoločnosti.
"Výskum, inovácie a rozvoj sú jedným z najdôležitejších cieľov, ktoré v MICROMEGA máme“, hovorí majiteľ tejto francúzskej spoločnosti Didier Hamdi.
Audiofilné high-end rádio Micromega Minium FM + Dialkové
Podobné inzeráty
Micromega Minium AVP Receiver
Veľmy výnimočný micromega receiver z francúzka , funguje perfektne!
Micromega Classic Solo
Predám High-end CD player Micromega Classic Solo. Optický aj technický stav je dobrý. Je plne funkčný v pôvodnom stave. Prehráva aj napálené CD + originál manuál a D.O.
Predám CD prehrávač Micromega Stage 6
Predám high-end hifi CD prehrávač Micromega Stage 6. Používaný ale v dobrom - plne funkčnom stave (viď. foto) s novým (originál + nakalibrovaným(!!) laserom... Bez DO, samozrejme sieťový kábel (nie je na fotkách) je súčasťou. Fotky sú reálne, dobierka OK po prevode poštovného vopred na účet. Preferujem ale osobný odber a kontakt cez mail. *** Pokiaľ inzerát vidíte, je aktuálny *** —————————————————————————— Ak Vám na mail nedpovedám do hodiny (skontrolujte prosím aj spam), napíšte prosím znova alebo mi rovno zavolajte (nie sms!), lebo v poslednej dobe sa žiaľ na maily cez nedá spoľahnúť! Ľudia typu "mám vážny záujem" - ale nikdy sa viac neozvem prosím, nestrácajte môj čas... Ďakujem! !!!! Fotografie a detailný popis sú duševným majetkom inzerenta, ich kradnutie a zneužitie je trestný čin a bude mať právne následky !!!!
Magnat MC400 internetovy prijimac
Predám tento nový stereo receiver Magnat MC400 v 100% stave vsetko original v baleni + zaruka od januara 23. Cena noveho 1299eur. KOMPAKTNÝ HIGH-END STEREO SIEŤOVÝ CD/DAB+/FM-PRÍJÍMAČ S VÝKONOM 200 WATTOV V KVALITE HI-RES Možnosti pripojenia: PHONO MM, HDMI, Optický digitálny vstup, LINE IN, výstup pre aktívny subwoofer BLUETOOTH® 5.0 podporuje HIGH-END Audio štandard QUALCOMM® APTX™ HD Aplikácia Magnat app, ktorá je dostupná pre iOS a Android, je veľmi intuitívna. Cez aplikáciu ovládate všetky hudobné služby, zariadenia v sieti môžu byť ovládane vďaka multi-room funkcii. Vybraná hudba môže byť jednoducho prehrávaná v iných miestnostiach alebo jednoducho od nich odpojená. CD PREHRÁVAČ Funkcia opakovania (titul/CD) Funkcia miešania Prograpovanie titulov (až do 99 titulov) CD audio, MP3 a WMA prehrávanie Podporuje CD text a ID3 tag FM/DAB TUNER Digitálny DAB/DAB+ tuner FM tuner RDS/radio text funkcia 40 nastaviteľných predvolieb staníc�zvlášť pre DAB/DAB+ a FM Vyhľadávanie staníc (DAB) Automatická funkcia skenu (FM) FUNKCIE SIETE Internetové rádio Spotify Connect® audio streaming so zobrazovaním obrázku albumu Tidal Connect® audio streaming so zobrazovaním obrázku albumu DLNA audio streaming Multiroom funkcionalita Vlastná aplikácia MAGNAT STREAMING APP pre pohodlné ovládanie VLASTNOSTI ZOSILŇOVAČA Dva analógové vysoko úrovňové vstupy Dodatočný 3.5 mm audio vstup na prednom panely pre prepojenie prenosných zariadení Digitálne vstupy (1 x optický a 1 x koaxiálny) pracujúce vo frekvenciách 192 kHz/24 bitov, Hi-Res certifikácia Bluetooth® (5.0) podporuje high-end audio štandard Qualcomm® aptX™ HD Analógový výstup pre pripojenie subwoofera Record Out s pevnou úrovňou Slúchadlový výstup 6.3 mm jackom Výstupný výkon: 60 wattov sínusového výkonu na kanál�(4 ohm) Prepracovaný sieťový adaptér Tieňovaný toroidný transformátor Pohotovostný zdroj pre nízku spotrebu energie v pohotovostnom režime
Electrocompaniet EMC 1UP + Spider +2x Fuses + M-CD-Matte
Na predaj použivaný: "Tažký referenčný HIGH-END CDp ,váha 20kg". CD prehrávač Electrocompaniet EMC 1UP. Kupený v SR u oficiálneho predajcu Ketos. Originál obal + DO + Spider pavuk Clamp 285€ +Millennium audio vision M-CD-Matte 62€+ 2ks High End poistky v cene 350€ spolu to stál 637€. (podobný ECI aktuálne stojí nový 6000€ ) predám za 2800€. ========= Mám na predaj aj lacnejší tiež muzikálny CDp-DAC Triode (stál 4500€ kupený v SR Britisch audio teraz 2100€) + špičkový prepojovací XLR kábel 1m dlhý.Spolu za 4500€. NC 9000€. ========== Predám aj samostatne HIGH-END kábel Synergistic Research CTS 1m dlhý XLR. med a volfrám a striebro NC 4500€ za 2500€. ======== Nové" NOS basové 11" reproduktory New old stock (NOS) alebo skrátene staré zásoby , označujú staré zásoby tovaru, ktoré neboli nikdy predané zákazníkovi a sú stále nové v originálnom balení. ========== Basové repro 2x ETON 11-581 Hex Reprá pôvodne Nemecké nie čína. Originál obal. 700€ ====== Kvalitný použivaný funkčný 3.hlavový. Kazetový deck Aiwa AD-F 800 Made in Japan. Servisný protokol ======== Ten servis na deck Aiwa aj protokol z neho robil profík čo pracuje v tomto obchode a servise cena 350€ =========== CD prehrávač na obrazku SONY CDP 213 (chýba logo) je za za 35€. .... ALPHARD 1m dlhý kábel XLR + originál OBAL Ponukam za rozumnu cenu kvalitný kábel , postriebrená med v Teflone. ( PTFE ) 1m XLR symetricky signalový kabel Alphard HE 8 DA VINCI + ORIGINAL OBAL. Kupený v SR. Málo použivaný je defacto "nový" , plne funkčný. Cena 100€. ============ Známi predáva: použivaný funkčný SONY EQVALIZER SEQ-411 Reálne foto. Cena 165€. ===== . Pre ludí z CR je to 33km od št.hranice St. Hrozenkov - Drietoma. Bývam 20 km od Trenčína smer na Bánovce n/B.
Electrocompaniet EMC 1UP + Spider +2x Fuses + M-CD-Matte
Na predaj použivaný: "Tažký referenčný HIGH-END CDp ,váha 20kg". CD prehrávač Electrocompaniet EMC 1UP. Kupený v SR u oficiálneho predajcu Ketos. Originál obal + DO + Spider pavuk Clamp 285€ +Millennium audio vision M-CD-Matte 62€+ 2ks High End poistky v cene 350€ spolu to stál 637€. (podobný ECI aktuálne stojí nový 6000€ ) predám za 2800€. ========= Mám na predaj aj lacnejší tiež muzikálny CDp-DAC Triode (stál 4500€ kupený v SR Britisch audio teraz 2100€) + špičkový prepojovací XLR kábel 1m dlhý.Spolu za 4500€. NC 9000€. ========== Predám aj samostatne HIGH-END kábel Synergistic Research CTS 1m dlhý XLR. med a volfrám a striebro NC 4500€ za 2500€. ======== Nové" NOS basové 11" reproduktory New old stock (NOS) alebo skrátene staré zásoby , označujú staré zásoby tovaru, ktoré neboli nikdy predané zákazníkovi a sú stále nové v originálnom balení. ========== Basové repro 2x ETON 11-581 Hex Reprá pôvodne Nemecké nie čína. Originál obal. 700€ ====== Kvalitný použivaný funkčný 3.hlavový. Kazetový deck Aiwa AD-F 800 Made in Japan. Servisný protokol ======== Ten servis na deck Aiwa aj protokol z neho robil profík čo pracuje v tomto obchode a servise cena 350€ =========== CD prehrávač na obrazku SONY CDP 213 (chýba logo) je za za 35€. .... ALPHARD 1m dlhý kábel XLR + originál OBAL Ponukam za rozumnu cenu kvalitný kábel , postriebrená med v Teflone. ( PTFE ) 1m XLR symetricky signalový kabel Alphard HE 8 DA VINCI + ORIGINAL OBAL. Kupený v SR. Málo použivaný je defacto "nový" , plne funkčný. Cena 100€ -rezervovaný. ============ Známi predáva: použivaný funkčný SONY EQVALIZER SEQ-411 Reálne foto. Cena 165€. ===== . Pre ludí z CR je to 33km od št.hranice St. Hrozenkov - Drietoma. Bývam 20 km od Trenčína smer na Bánovce n/B.