inzercia, predaj, predám, bazár

Auna Roadie Sing, CD boombox, TOP STAV

Kategória: Repro sústavy

Flashdance! auna Roadie CD Boombox roztancuje farby a vďaka prehrávaču CD, pripojeniu Bluetooth 5.0 a FM rádiu vnesie na chatu veľa dynamiky. S boomboxom auna Roadie môžete rytmus nielen počuť, ale aj vidieť. Prenosný minisystém so 7-farebným svetelným efektom LED Disco Light Effect tancuje do rytmu hudby. Do hore uloženého CD prehrávača sa zmestia zvukové disky CD, ako aj zbierky hudby vo formáte MP3. Samozrejme, možno to urobiť aj pomocou kľúča a integrovaného USB portu. Rozhranie Bluetooth 5.0 vám umožňuje pripojiť tablet, smartfón alebo stereo systém a jednoducho prenášať hudbu do malého Roadie - what a feeling! Zabudované FM rádio poskytuje hudbu, zábavu a informácie z miestnych rozhlasových staníc. Vďaka rukoväti na prenášanie a možnosti prevádzky na batérie je auna Roadie Boombox vždy on the road - či už doma, v mestskom parku, na záhrade, na pláži alebo kdekoľvek inde, kde sa chcete zabaviť. A pri nočnom rockovom posedení môžete cez konektor slúchadiel prejsť do plýživého režimu a poriadne to roztočiť.
Auna Roadie Sing, CD boombox, TOP STAV
Podobné inzeráty
2.1 reproduktorový systém Auna FS21, USB, SD, MP3
2.1 reproduktorový systém Auna FS23, USB, SD, MP3. Výkonný 2.1 systém s USB a SD vstupmi na priame prehrávanie MP3. Elegantný dizajn s lesklým čiernym lakom. Auna FS23 je aktívny 2.1 systém s funkčnou výbavou stereo zariadenia. Systém je vybavený USB a SD vstupmi na priame prehrávanie MP3 z USB a SD nosičov ako sú USB kľúče, SD karty a MP3 prehrávače. Pomocou linkového vstupu môžete k zariadeniu pripojiť audio komponenty každého druhu – napríklad počítače, CD prehrávače alebo magnetofóny. Prosím píšte email. Platí do zmazania
JBL boombox 2
Predám JBL boombox 2. Kúpený 01.08.2022 plátna záruka. Plne funkčný, malo používaný. Dovod predaja prechod na boombox 3. Možno doniesť po trase RA, RV, PP, RK, ZA.
JBL Boombox 2
Predam party reproduktor JBL Boombox 2 je ako nivy… bwz známok pouzivania. Krabixu som vyjodil. Zaruka na meno zamest. výhoda… moj obciansky este rok Urobí z každej vašej párty nezabudnuteľný žúr – moderný Bluetooth 5.1 párty reproduktor JBL Boombox 2 ponúka naozaj silné basy a RMS výkon 2 × 40 W. Na jediné nabitie vydrží hrať až 24 h a disponuje tiež powerbank funkciou. Vďaka IPX7 certifikácii je odolný vode a jeho prenášanie uľahčuje ikonické madlo.
Predám JBL Boombox original + prepravnú tašku, TOP stav
Predám JBL Boombox original + prepravnú tašku, TOP stav bez poškodenia, plne funkčný. Preferujem osobný odber, cena pevná.
Auna linie 300
Zdravím predam auna linie 300 subwoofer mám dva kusi top stave minimálne používame cena za oba 220euro predám len spolu osobný odber
JBL Boombox
Predám JBL Boombox v top stave, bol minimálne používaný iba v interiéri, je ako nový. Cena je pevná, iba osobný odber.