inzercia, predaj, predám, bazár

Autel EVO II Pro V2 [6K] [72 km/h] [9KM] [40min.]

Kategória: Drony

Predám Autel EVO 2 Pro V2 úplné nový nelietaný dron ktorý sa úplne pohode rovná DJI Mavic Pro 3 ktorý je 2x tak drahý.

Dron Autel je schopný dosiahnuť rýchlosť 72 km/h
Aby ste prístroj dostatočne nabili, potrebujete celkom 90 min
Komunikujte s vaším prístrojom do vzdialenosti 9000 m
Dron s kamerou Autel nahráva videá v rozlíšení 6K (6144 × 3160)
Vrátane stabilizácie obrazu pre krajšie videá
Dron dokáže sám detekovať prekážky
Pre lepšiu orientáciu je inštalovaný modul GPS
Kapacita vnútornej pamäte je 8 GB
Model pracuje pomocou batérie typu Li-Po 3S
Prístroj váži 1174 g
Kvadrokoptéra meria 11,4 × 10,8 × 22,7 cm (š × v × h)

Ideálne osobne stretnutie kde vám dron ukážem. Viem aj poslať na dobierku.
Autel EVO II Pro V2 [6K] [72 km/h] [9KM] [40min.]
Podobné inzeráty
Autel EVO Nano+
Predám tento parádny dron ešte 18 mesiacov v záruke kupovaný na Slovensku Žilina Malo lietaný veľmi zachovali ako novy / na nepoznanie. NEHAVAROVANÝ!!! Dôvod: Môj zdravotný problém. Pridám mnou dokupenu batériu, celkom 2ks baterie maju asi 4 cykli nabitia. Krabica, cele balenie. ----------------------- Dron Autel EVO Nano+ Diaľkové ovládanie Batéria 1x + 1x mnou dokupena bateria Napájací adaptér Kryt kardanu Kábel RC Lightning Kábel RC USB-C RC kábel USB-C Kábel RC Micro-USB Napájací kábel USB-C Náhradná vrtuľa 1 pár Skrutky 8x Skrutkovač ------------------------ Podrobnejšie info na: Volajte, píšte na mail, na SMS nereagujem. Uprednostním osobný odber s možnosťou odskúšania vo vonkajšom prostredí.
Autel EVO Nano+
Po dlhom zvažovaní som sa pevne rozhodol že predám uvedený dron. Dôvod predaja je moje zdravie. Prosím iba o jedno, nesnažte sa dohadovať o cene. Dron je vo vynikajúcom stave a novy majiteľ bude na 100% pokojny. TAKŽE: Predám tento TOP parádny dron ešte 18 mesiacov v záruke kupovaný na Slovensku Čadca Malo lietaný veľmi zachovali ako novy / na nepoznanie. NEHAVAROVANÝ!!! Dôvod predaja: Môj zdravotný stav -Oranžova farba zaručuje výbornú viditeľnosť na veľké vzdialenosti oproti sivej farbe. -Reálny dolet 8km bez straty signálu i čo jednej paličke na ukazovateli. -Dron na plne nabitie baterie sa udrží vo vzduchu 28min. -dron • prenos videa na vzdialenosť až 10 km • čas letu až 28 minút • nakrúcanie až do 4K • 50 Mpx fotografie • detekcia prekážok v troch smeroch • hmotnosť 249 g -Pridám mnou dokupenu batériu, celkom 2ks baterie maju asi 4 cykli nabitia. Krabica, cele balenie/nepoškodená, príslušenstvo nepoužite Dokumentácia + záruka (Doklad o kúpe) ----------------------- Dron Autel EVO Nano+ Diaľkové ovládanie Batéria 1x + 1x mnou dokupena batéria Napájací adaptér Kryt kardanu Kábel RC Lightning Kábel RC USB-C RC kábel USB-C Kábel RC Micro-USB Napájací kábel USB-C Náhradná vrtuľa 1 pár Skrutky 8x Skrutkovač ------------------------ Podrobnejšie info na: Volajte, píšte na mail, na SMS nereagujem. Uprednostním osobný odber s možnosťou odskúšania vo vonkajšom prostredí. Ak dobierka tak +4€ poštovne.
EVO Nano +
Predám tento TOP parádny dron ešte 18 mesiacov v záruke kupovaný na Slovensku Čadca Malo lietaný veľmi zachovali ako novy / na nepoznanie. NEHAVAROVANÝ!!! Dôvod: Môj zdravotný stav Pridám mnou dokupenu batériu, celkom 2ks baterie maju asi 4 cykli nabitia. Krabica, cele balenie/nepoškodená, balenie nepoužite ----------------------- Dron Autel EVO Nano+ Diaľkové ovládanie Batéria 1x + 1x mnou dokupena bateria Napájací adaptér Kryt kardanu Kábel RC Lightning Kábel RC USB-C RC kábel USB-C Kábel RC Micro-USB Napájací kábel USB-C Náhradná vrtuľa 1 pár Skrutky 8x Skrutkovač ------------------------ Podrobnejšie info na: Volajte, píšte na mail, na SMS nereagujem. Uprednostním osobný odber s možnosťou odskúšania vo vonkajšom prostredí.
Autel Evo 2
Predám dron autel evo 2 je skoro nový 3 krát sa na ňom lietalo mam k nemu dve náhradné baterky a nové vrtulky Volajte!!!!! bezkonkurenčná cena!!!!!
Vrtule pre dron DJI Mavic PRO Platinum,Mavic Pro
Predam nahradne Vrtule s nízkou hlučnosťou pre DJI Mavic PRO Platinum, sklopná vrtuľa s rýchlym uvoľňovaním. funkcie: 1. Klasický dizajn s rýchlym uvoľnením, nižší hluk a dlhšia výdrž batérie. 2. Môže byť zložený za sekundu, ľahká a silná ťažná sila a vynikajúca rovnováha. 3. Prijíma tlačný typ s rýchlym uvoľňovaním, ktorý sa ľahko zostavuje a rozoberá. Popis: Vrtule majú úplne nový aerodynamický dizajn, ktorý dáva Mavic Pro Platinum pôsobivý výkon v oblasti kontroly hluku. Pri použití s Mavic Pro Platinum sa počas vzletu a pristátia zníži hluk drona až o 4 dB (60 %). Farba: strieborná alebo zlatá, Kompatibilita: DJI Mavic Pro Platinum a Mavic Pro, Balenie obsahuje: 4ks nízkohlučných vrtúľ (2xCW+2xCCW)
Vrtule pre dron DJI Mavic PRO Platinum,Mavic Pro
Predam nove nahradne Vrtule s nízkou hlučnosťou pre DJI Mavic PRO Platinum, sklopná vrtuľa s rýchlym uvoľňovaním. funkcie: 1. Klasický dizajn s rýchlym uvoľnením, nižší hluk a dlhšia výdrž batérie. 2. Môže byť zložený za sekundu, ľahká a silná ťažná sila a vynikajúca rovnováha. 3. Prijíma tlačný typ s rýchlym uvoľňovaním, ktorý sa ľahko zostavuje a rozoberá. Popis: Vrtule majú úplne nový aerodynamický dizajn, ktorý dáva Mavic Pro Platinum pôsobivý výkon v oblasti kontroly hluku. Pri použití s Mavic Pro Platinum sa počas vzletu a pristátia zníži hluk drona až o 4 dB (60 %). Farba: strieborná alebo zlatá, Kompatibilita: DJI Mavic Pro Platinum a Mavic Pro, Balenie obsahuje: 4ks nízkohlučných vrtúľ (2xCW+2xCCW)