inzercia, predaj, predám, bazár

Autodráha Carrera GO Speed Lap + James Bond 007

Kategória: Hračky

Predám pár krát použitú v celku novú autodráhu Carrera GO! Speed Lap za 60€. K tomu ponúkam o trochu staršiu autodráhu Carrera GO! James Bond 007 za cenu 20€. V tej staršej chýba jedno z dvoch aút, inak obidve dráhy obsahujú všetky diely.
Autodráha Carrera GO Speed Lap + James Bond 007
Podobné inzeráty
LEGO Speed Champions 76911 007 Aston Martin DB5
Replika 007 Aston Martin DB5 (76911) svetoznámeho športiaku z roku 1964 v štýle LEGO® Speed Champions Všetko, čo potrebujete pre zostavenie repliky LEGO® vozidla 007 Aston Martin DB5, ak tomu navyše minifigúrka Jamesa Bonda s hasákom z filmu Nie je čas zomrieť Postavte si vlastnú repliku vozidla Aston Martin DB5, pochváľte sa jej kamarátom a vrhnite sa do zábavných pretekov s ostatnými modelmi z radu Speed Champions Model 007 Aston Martin DB5 od LEGO® poslúži ako darček k narodeninám alebo akékoľvek iné príležitosti pre deti od 8 rokov, automobilových nadšencov a fanúšikov Jamesa Bonda Model 007 Aston Martin DB5 meria cez 5 cm na výšku, 17 cm na dĺžku a 7 cm na šírku Zberateľský model 007 Aston Martin DB5 značky LEGO® Speed Champions je poháňaný vašou fantáziou Vďaka aplikácii LEGO® Builder pre inteligentné telefóny a tablety si môžete modely približovať, otáčať a prezerať zo všetkých uhlov Stavebnice LEGO® Speed Champions dávajú deťom a dospelým fanúšikom možnosť postaviť si niektoré z najikonickejších vozidiel všetkých čias Počet dielikov: 298 Vhodné pre deti od 8 rokov IBA OSOBNÝ ODBER V BA!
Autodráha Carrera GO 25m
Predám tieto autodrahy carrera, trať dokopy by mala mať okolo 25 metrov. Carrera GO Hot lap Carrera GO Formula champion Carrera GO High flyer Keď zoberiete všetky 3 autodráhy tak darujem ešte bez krabice kompletnú dráhu(viď na foto, na vrchu krabice). chcel by som to v celku predať ako je v inzeráte. Preferujem osobný odber. Keď nezdvíham tak kľudne pošlite sms Dohoda možná
Carrera Go + ND
Ponúkam na predaj autodráhu Carrera GO formula speed. K autodráhe ponúkam aj ND z autodráh Carrera Go speed lap, Carrera Go super rally. Viac info mail. Len spolu, dvôvod predaja stavba modelovej železnice. Možnosť dovozu po dohode.
Carrera GO Max speed autodraha
Autodraha Carrera GO!!! s turbo boost. 1:43 Slot racing system MAX SPEED. 6,3 metra dlzka. Autodraha je v originalnom baleni, na jednej formule je poskodeny spodok a jedna cast drahy ma zlomene napojenie. Inak je draha bez znamok pouzivania. Povodna cena 79 euro.
Shell autíčka James Bond
Zdravím. uvádzam na predaj kompletnú edíciu zberateľských modelov áut James Bond 007 - Shell. Autíčka neboli vyberané, nehralo sa s nimi, sú v pôvodných obaloch ako je uvedené na foto. Modely nie sú poškodené až na jeden model Alpine 5, uvedený na štvrtej fotografií. Netuším z čoho. Rád by som predal všetky modely ako celok, nie po kusoch. Sú vhodné samozrejme aj ako hračky pre deti. Cena za celok ponukníte, som otvorený ponúkam a ochotný sa dohodnúť na rozumnej cene vzhľadom k stavu zbierky. V prípade zaujmu na kontaktujte telefonicky, popr zanechjate sms. Odošlem aj dobierkou + poštovné. Pozri ostatné inzeráty.
Nová autodráha Carrera Go Tlapková patrola
Predám úplne novú, ešte nevybalenú autodráhu v záruke Carrera GO!!! dlhá 4,3 m s autami z filmu Tlapková Patrola Chase a Marshall. Obsahuje skokanský mostík, rovinky, zákruty, premostenie, napájací diel na batérie a ďalšie diely. Autodráha je kompatibilná s autami a dielmi GO!!! Pôvodná cena 50.- EUR, teraz za 38,- EUR. Môžem k tomu pridať aj nový napájací zdroj, pôvodná cena 27.- EUR, teraz za 15,- EUR.  Spolu za 50,- EUR. Dôvod predaja je, že bola omylom kúpená dva krát.