inzercia, predaj, predám, bazár

Autokamera NEROZBALENA

Kategória: Videokamery

Predam original zabalenu,nepoužitu autokameru NEXTBASE Dash Cams 322.
Zaznamenajte cestu vpred v plnej kvalite 1080p HD pri rýchlosti 60 snímok za sekundu. 322GW používa nový a vylepšený objektív 6G na zachytenie vynikajúcich detailov a jasnosti, čo zaisťuje, že nikdy nezmeškáte tieto dôležité evidenčné čísla a detaily dopravných značiek.
SOS= V prípade incidentu, pri ktorom vodič nereaguje, môže spoločnosť Nextbase Emergency SOS upozorniť pohotovostné služby na vašu polohu a ďalšie dôležité podrobnosti. Vopred uložené lekárske údaje, ako je krvná skupina, alergie a anamnéza, tiež pomôžu efektívnej liečbe.
WIFI= Vďaka bluetooth 4.2 a wi-fi pripojeniu bude 322 GW automaticky synchronizovať súbory priamo do smartfónu alebo tabletu. Zábery je možné jednoducho zdieľať pomocou aplikácie MyNextbase Connect v systémoch Android a iOS. Minimálne požiadavky na telefón sú Bluetooth verzia 4.2, Android 8 alebo vyšší a iOS 13 alebo vyšší.
Uplne nova obrazovka= S 2,5" DOTYKOVOU OBRAZOVKOU HD IPS poskytuje 322 GW dokonalý užívateľský zážitok. Výber ponuky Dash Cam, prehrávanie a zdieľanie súborov je jednoduchšie a štíhlejšie ako kedykoľvek predtým.
INTELIGEN. PARKOV. REZIM= Inteligentný parkovací režim automaticky zaznamenáva akýkoľvek náraz alebo fyzický pohyb na vozidle, zatiaľ čo zostáva bez dozoru.
Nextbase 322GW je plná funkcií

Autokamera NEROZBALENA
Podobné inzeráty
Cuvacia Autokamera Auto Water Proof Camera HD
Predam nikdy nepouzitu uplne novu UNIVERZALNU cuvaciu autokameru kupovana bola na VW passat B6 ale pasuje aj na ine modely aut. Cena 10€ bez postovneho. Klucove slova: cuvacia kamera,Autokamera, Pozri aj dalsie inzeraty Dakujem.
Autokamera lamax C4 full hd
Zachovala full autokamera z kablom 5m dokupovanym a kablom do počitaca.Kamera malo použivana v top stave.
Autokamera TrueCam A6 Rear
Na predaj nová autokamera. Ako predajca poskytneme kupujúcemu záruku 24 mesiacov.
autokamera GARMIN DASH CAM TANDEM
dve 180 stupnove kamery - interier aj exterier auta - nový kus predvadzací model z vytrínky - dovoz DE nemecko komplet balenie prislusestvo - súčast balenia kvalitna pamatová SD karta
TrueCam M5 WiFi
Predám autokameru TrueCam M5 - v záruke ešte 1 rok. Kamera je nová nepoužitá. Autokamera s magnetickým držiakom sníma vo Full HD rozlíšení aj za zlých svetelných podmienok. Truecam M5 WiFi spozná náraz G-senzorom a zábery uzamkne proti automatickému mazaniu. Široký uhol 150° zaberie celú vozovku aj jej okolie, v prípade sporných udalostí tak máte po ruke dôkaz pravdy. GPS prijímač – upozornění na radary a informácie o rychlosti.
Autokamera Mio mivue 798 dual
Predam nepouzitu autovideokameru. Pozri foto.