inzercia, predaj, predám, bazár

Autonabijacka mikroprocesorová 12v /24v 15 amperova

Kategória: Príslušenstvo

Predám novú kvalitnú inteligentnú smart nabíjačku silnú až 15 amperovu. Je to mikroprocesorová nabíjačka vhodná pre všetky typy batérií olovené kyselinove, gélové, start stop systém, AGM, člny, moto aj dodávky. Lcd display ukazuje stav a priebeh nabíjania batérie, má funkciu Repair battery a tiež vám zmeria vašu batériu v akom stave ju máte v percentách aj voltoch. Má vnútorné chladenie neprehreje sa. Nabíja 12v aj 24v batérie. Úplne nová automatická, môžem poslať aj na dobierku 1.triedou alebo cez zasielkovnu Packeta.
Autonabijacka mikroprocesorová 12v /24v  15 amperova
Podobné inzeráty
Mikroprocesorová smart autonabijacka 12v /24v 25 amperova
Predám novú kvalitnú inteligentnú smart nabíjačku silnú až 25 amperova. Je to mikroprocesorová nabíjačka vhodná pre všetky typy batérií olovené kyselinove, gélové, start stop systém, AGM, člny, moto aj dodávky či nákladné automobily. Má funkciu Repair battery a tiež vám zmeria vašu batériu v akom stave ju máte v percentách aj voltoch. Má vnútorné chladenie neprehreje sa. Lcd display ukazuje stav a priebeh nabíjania batérie. Nabíja 12v aj 24v batérie, vhodná aj pre veľké batérie. Po dohode môžem poslať aj na dobierku 1.triedou alebo cez zasielkovnu Packeta.
Mikroprocesorová smart autonabijacka 12v /24v 25 amperova
Predám novú kvalitnú inteligentnú smart nabíjačku silnú až 25 amperova. Je to inteligentna smart autonabijacka vhodná pre všetky typy batérií olovené kyselinove, gélové, start stop systém, AGM, člny, moto aj dodávky či nákladné automobily. Má funkciu Repair battery a tiež vám zmeria vašu batériu v akom stave ju máte v percentách aj voltoch. Lcd display ukazuje stav a priebeh nabíjania. Úplne nová, automatická, vhodná aj pre veľké batérie. Po dohode môžem poslať aj na dobierku 1.triedou alebo cez zasielkovnu Packeta alebo kuriér.
Inteligentná smart autonabijacka 12v /24v 25 amperova auto m
Predám novú kvalitnú inteligentnú smart nabíjačku silnú až 25 amperova. Je to mikroprocesorová nabíjačka vhodná pre všetky typy batérií olovené kyselinove, gélové, start stop systém, AGM, člny, moto aj dodávky či nákladné automobily. Má funkciu Repair battery a tiež vám zmeria vašu batériu v akom stave ju máte v percentách aj voltoch. Má vnútorné chladenie neprehreje sa. Lcd display ukazuje stav a priebeh nabíjania batérie, nabíja 12v aj 24v batérie. Úplne nová automatická. Po dohode môžem poslať aj na dobierku 1.triedou alebo cez zasielkovnu Packeta.
Mikroprocesorová smart autonabijacka 10 amperova
Predám novú kvalitnú inteligentnú smart nabíjačku silnú až 10 amperovu. Je to mikroprocesorová nabíjačka vhodná pre všetky typy batérií olovené kyselinove, gélové, start stop systém, AGM, moto aj dodávky. Lcd display ukazuje stav a priebeh nabíjania batérie. Má funkciu Repair battery a tiež vám zmeria vašu batériu v akom stave ju máte v percentách aj voltoch. Má vnútorné chladenie neprehreje sa po nabití sa sama vypne. Má ochranu proti prepolovaniu, nabíja 12v aj 24v batérie. Úplne nová automatická, môžem poslať aj na dobierku 1.triedou.
Inteligentná smart autonabijacka 12v /24v 30 amperova
Predám novú kvalitnú inteligentnú smart nabíjačku silnú až 30 amperovu. Je to mikroprocesorová nabíjačka vhodná pre všetky typy batérií olovené kyselinove, gélové, start stop systém, AGM, člny, moto aj dodávky či nákladné automobily. Má funkciu Repair battery a tiež vám zmeria vašu batériu v akom stave ju máte v percentách aj voltoch. Má vnútorné chladenie neprehreje sa. Lcd display ukazuje stav a priebeh nabíjania batérie. Nabíja 12v aj 24v batérie, vhodná aj pre veľké batérie. Po dohode môžem poslať aj na dobierku 1.triedou alebo cez zasielkovnu Packeta.
Inteligentná smart autonabijacka 12v /24v 30 amperova auto m
Predám novú kvalitnú inteligentnú smart nabíjačku silnú až 30 amperovu. Je to mikroprocesorová nabíjačka vhodná pre všetky typy batérií olovené kyselinove, gélové, start stop systém, AGM, člny, moto aj dodávky či nákladné automobily. Lcd display ukazuje stav a priebeh nabíjania batérie. Má funkciu Repair battery a tiež vám zmeria vašu batériu v akom stave ju máte v percentách aj voltoch, má vnútorné chladenie neprehreje sa. Nabíja 12v aj 24v batérie. Úplne nová automatická, vhodná aj pre veľké batérie. Po dohode môžem poslať aj na dobierku 1.triedou alebo cez zasielkovnu Packeta.