inzercia, predaj, predám, bazár

Autoprepravník, Vozík

Kategória: Karavany, vozíky

Predám VEĽKÝ 3tonový hliníkový autoprepravník - odťahovka

▪️promptne vybavím financovanie / leasing / splátky / autoúver

ročník: 10/2021
najazdené: 2500
umiestnenie: Malacky
pôvod: SR

Ďalšie info + výbava: vozík na ťahanie vozidiel VEZEKO Imola r.10/2021 ako nový, záruka do 10/2023, s vlastnou baterkou, orig.navijak na 6500kg cez posuvnú kladku, priečna tyč, diaľkové ovládanie, káblom + bezdrôtové diaľkové ovládanie, extra tlmiče pre pohodlnú jazdu bez nákladu, rozmery na fotkách ... (predajca fyzická osoba - NEplatca DPH)

Symbolickú zľavu a dohodu na cene môžme riešiť max. pri obhliadke vozidla. Nikto si nechce telefonovať, písať a ani sa stretnúť s patologickým zjednávačom!
Autoprepravník, Vozík
Podobné inzeráty
autoprepravnik  brzdeny dvojnapravovy prives
predam autoprepravnik prives privesny vozik s rovnou loznou plochov vozik je znacky unikol rok vyroby 2021 este stale v zaruke vozik je ako novy par krat pouzity predavam.ho len z dovodu prace v zahranici a uz pol roka len stoji bohuzial ho nemam kde parkovat.som prvy a jediny majitel prives som pouzival na sukromne ucely nikdy som ho nepoziciaval a nikdy nebol ani pretazeny je to prives 2200kg pohotovostna je 610kg uzitocna 1590kg prives ma znizenu celkovu hmotnost na 2200kg aby som ho mohol tahat s mojim vozidlom inak je to 2700kg (napravy 1350kg) rozmer loznej plochy je 2.1x4.1m dlzka lyzin 2.5m prives je stabilny drzi dobre na ceste kolesa r12 najvyssia konstrukcna rychlost 130km/h zadne pozicne svetla vymenene za led (povodne oxiduju) cena 3200e autoprepravnik vozik na vozenie vozidiel prives dvojnapravovy s rovnou plochou
Autoprepravník - vozík  VEZEKO IMOLA 35.47 kategória O2
Predám tento nevyužitý autoprepravník v top stave. -Zánovné pneumatiky -brzdy po Repase - elektrický naviják s diaľkovým ovládaním - ručné sklápanie plošiny - všetky upevnovacie uši vymenené za nové Hmotnosť vozíka - 850kg Najvyššia dovolená - 3500kg r.v 2019 rozumnej dohode sa nebránim. autoprepravník , Vozík , prívesný vozík
Privesny vozik dvojnapravovy
Predam privesny vozik sklopny. Autoprepravnik. R.V. 2/2022, ako Novy- Unikol. Dvojnapravovy, prevedenie ako plato. Celkova hmotnost 3tony, uzitocna 2300kg. Lozna plocha 2x4m, najazdove lyziny za SPZ-tkou. Komplet Ledkove svetla, plus pridavne cuvacie. Na podlahe je 12ks upinacie oka. Nizkoprofilove kolesa R13,plastova bedna na lavej strane na gurtne a ine veci. Na vozik sa da rychlo nahodit odnimatelny navijak, vid foto. Moznost aj dodatocne namontovat bocnice. Vozik ma aj 365.dnovu dialnicnu znamku.. Cena: 4800 E Plus 200E navijak( na dialkove, drziak + bedna na baterku) - tazna sila 2100kg.. Predavam z dovodu kupy vacsieho vozika. Na cene sa mozne este dohodnut na mieste. V pripade neakych otazok ma kontaktujte.. Privesny vozik zn. UNIKOL, sklopny prives, plato s preglejkov, ako autoprepravnik..
Privesny vozik dvojnapravovy
Predam privesny vozik sklopny. Autoprepravnik. R.V. 2/2022, ako Novy- Unikol. Dvojnapravovy, prevedenie ako plato. Celkova hmotnost 3tony, uzitocna 2300kg. Lozna plocha 2x4m, najazdove lyziny za SPZ-tkou. Komplet Ledkove svetla, plus pridavne cuvacie. Na podlahe je 12ks upinacie oka. Nizkoprofilove kolesa R13,plastova bedna na lavej strane na gurtne a ine veci. Na vozik sa da rychlo nahodit odnimatelny navijak, vid foto. Moznost aj dodatocne namontovat bocnice. Vozik ma aj 365.dnovu dialnicnu znamku.. Cena: 4700 E Plus 200E navijak( na dialkove, drziak + bedna na baterku) - tazna sila 2100kg.. Predavam z dovodu kupy vacsieho vozika. Na cene sa mozne este dohodnut na mieste. V pripade neakych otazok ma kontaktujte.. Privesny vozik zn. UNIKOL, sklopny prives, plato s preglejkov, ako autoprepravnik..
Predam autoprepravnik na auta Ban
Predam autoprepravnik,trailer na auto,sklopny,novy,par krat použity,sklapaci Moznost odpočtu Dph Viac info po telefone Moznost na splatky,uver,leasing Autoprepravnik,trailer,privesny vozik dvojnapravovy,privesny vozik brzdeny
Privesny vozik dvojnapravovy
Predam privesny vozik sklopny. Autoprepravnik. R.V. 2/2022, ako Novy- Unikol. Dvojnapravovy, prevedenie ako plato. Celkova hmotnost 3tony, uzitocna 2300kg. Lozna plocha 2x4m, najazdove lyziny za SPZ-tkou. Komplet Ledkove svetla, plus pridavne cuvacie. Na podlahe je 12ks upinacie oka. Nizkoprofilove kolesa R13,plastova bedna na lavej strane na gurtne a ine veci. Na vozik sa da rychlo nahodit odnimatelny navijak, vid foto. Moznost aj dodatocne namontovat bocnice.. Cena: 5299E Plus 100E navijak( na dialkove, drziak + bedna na baterku) - tazna sila 2100kg.. Predavam z dovodu kupy vacsieho vozika. Na cene sa mozne este dohodnut na mieste. V pripade neakych otazok ma kontaktujte.. Privesny vozik zn. UNIKOL, sklopny prives, plato s preglejkov, ako autoprepravnik..