inzercia, predaj, predám, bazár

Avenon 28/3,5 ltm

Kategória: Analógové fotoaparáty

Ponúkam tento objektív v stave ako nový s originálnym hľadáčikom a slnečnou clonou. Idealny pre Leica ltm aj M (k dispozícii je aj redukcia ltm-M) Vynikajúco komunikuje aj s digitálnymi aparátmi -foto motorky. Cena ako som kúpil tj 660 Euro alebo dohodou.
Avenon 28/3,5 ltm
Podobné inzeráty
Avenon 21mm f2,8 Leica M
Predám objektív Avenon 21mm f2,8 Leica M mount V cene je aj hľadáčik
FED 4, Industar 52/2.8 , Leica zavit m39 l39 ltm
Sovetska klasika vychazejici z Leicy, dalkomer,vyjimatelny M39 objektiv Industar (Tessar). Brasna,popruh,krytka, film na odzkouseni zdarma.Vyborny stav. Nabizim vice,viz. moje dalsi inzeraty
Fed 50mm / f3.5 - LTM/M39 závit
Starožitný vysúvací základný objektív sovietksej výroby. Bol pôvodne vyrobený pre fotoaparáty Fed 1 a vzdialenosť obrazového ohniska (flange focal distance) je trochu kratšia ako pri štandardnom Leica závite. To znamená, že sa dá použiť iba na fotoaparátoch Fed 1 alebo s adaptérom na bezzrkadlovkách. Je v peknom stave po kompletnom servise, všetko vyčistené, premazané a testované. Optika okrem pár mikroškrabančekov po čistení bez vád, clona suchá a funkčná, ostrenie hladké. Predávam so zadnou krytkou, osobne alebo na dobierku/prevodom(+pošta). Klik na moje meno, predávam toho viac!
Canon 50/1,8 ltm
Ponúkam objektív Canon 50/1,8 L39 (Leica) závit vo vynikajúcom stave spolu s originálnou slnečnou clonou. S redukciou je použiteľný aj na digitalne aparáty. Prosím píšte SMS alebo na mail.
Leica Elmar 50/3,5 ltm
Ponúkam tento objektív v skvelej mechanickej a optickej kondícii s originálnou slnečnou clonou(viď foto).Kúpený v Nemecku v autorizovanej predajni. Serial nr.944279 (1951)
Canon IVb
Ponúkam zberateľsky vzácny Canoén IVb s objektívom Canon 50/1,8 ltm s originálnou slnečnou clonou a koženými púzdrami. Apaát aj objektív sú v 100% stave, servisované. Spolu 380,- jednotlivo 200/ 200. Objektív je cez redukciu vhodný aj na digitálne kamery.