inzercia, predaj, predám, bazár

Avent parný varič a mixer na prikrmy

Kategória: Ostatné

Predám používaný parný varič a mixer v jednom,šikovná,spratna vecička a špinavá je len jedna nádoba,super uľahčoval naše prikrmovanie.cena už aj s postovnym.
Avent parný varič a mixer na prikrmy
Podobné inzeráty
Parný varič a mixér Quick-Cook
Na predaj nový, len 3x použitý parný varič a mixér, pôvodná cena 100€, komplet originál balenie s návodom na použitie. Link z ktorého bol kúpený:
Avent - Parný mixér na príkrmy
Predám AVENT - Parný mixér na príkrmy
Avent Philips 2v1 parný mixer pre bábätka
Najlepšia vec pre mamičky ktoré začínajú s prikrmami. Super rýchlo spravené akékoľvek jedlo pre bábätko na pare, otočením nádoby sa zmení na mixer a hned všetko rozmixuje. Používaný ale všetko funguje perfektne. Kombinovaný parný hrniec a mixér Philips AVENT umožňuje ľahko pripraviť zdravé domáce detské jedlo. Najprv uvarte v pare ovocie, zeleninu, rybu či mäso a potom jednoducho nádobu zdvihnite, prevráťte a vykonajte mixovanie. Jedlo nie je nutné nikam prenášať! Vlastnosti: - kompaktné prevedenie pre ľahké uskladnenie - jednoduché dopĺňanie vody - varte v pare a po prevrátení nádoby mixujte - len niekoľko častí, ktoré je potrebné čistiť Dokáže pripraviť detské jedlo pre každú fázu odstavenia dieťaťa: - mixuje tiež mäso, ryby a strukoviny - vhodné pre omáčky a nastrúhané potraviny - výkonné mixovanie pre jemná pyré Inšpirujte sa v našej online knihe receptov. Obsah balenia: - parný hrniec / mixér - stierka - odmerka
Avent parný varič a mixer na prikrmy
Predám používaný parný varič a mixer v jednom,šikovná,spratna vecička a špinavá je len jedna nádoba,super uľahčoval naše prikrmovanie.
Parny mixer PHILIPS AVENT
Predam parny mixer PHILIPS AVENT SCF875, s prislusenstvom, plne funkcny, mixer naparuje aj mixuje prikrmy v jednej nadobe. Preferujem email.
Beaba Babycook
Pc 219€ plus prakticka taska bez poškodení. Krásny. Parny varic a mixer v jednom idealny na prve prikrmy. Krasny, len nadoba plastova od mrkvy zafarbena, tomu sa nevyhnete. Parný varič a mixér Beaba Babycook® je dokonalým pomocníkom každej domácnosti s dieťatkom. Práve vďaka nemu vašim deťom rýchlo a jednoducho pripravíte chutné kaše od výmyslu sveta. Prvotriedna francúzska kvalita a moderný dizajn značky Beaba perfektne zapadne do každej modernej kuchyne. Zachovalý. Najlepsi pomocník pri zavádzaní detských príkrmov.