inzercia, predaj, predám, bazár

AWAIR ELEMENTS

Kategória: Ostatné drobné

Predam 2x Awair element iba spolu, nie po jednom kuse. cenu dohodou poprosim zaslat na mail dolinator@ prvy kontakt mailom, tel c.vymyslene...
uprednostnim osobny odber TN a okolie.
nove, nerozbalene awairy vo folii..
AWAIR ELEMENTS
Podobné inzeráty
Nový mining cez AWAIR
Novy mining projekt cez AWAIR Element! Mám k dispozícii 5 kusov. Tazi sa cez projekt Element Data a na ich DC najdete vsetky potrebne informacie a podporu. Za data sa plati v ich tokene.
Novy mining projekt cez AWAIR Element
Novy mining projekt cez AWAIR Element! Ostali mi este 2ks a uz neviem ziskat dalsiu IP adresu na spustenie poslednych kusov. Tazi sa cez projekt Element Data a na ich DC najdete vsetky potrebne informacie a podporu. Za data sa plati v ich tokene.
Externý hard disk WD elements portable 4TB
Dobrý deň mám na predaj takmer nepoužívaný externý hard disk WD elements portable 4TB. K hard disku je napájací kábel krabicu už bohužiaľ nemám. Cena 80e pripadne mala dohoda. Osobný odber v Bernolákove. Poštou NEPOSIELAM.
Adam Elements iFlashDrive 32GB iKlips DUO+ pre iPhone/iPad
Predam neotvoreny Adam Elements iFlashDrive 32GB iKlips DUO+ pre iPhone/iPad
Adam Elements iFlashDrive 32GB iKlips DUO+
Predam neotvoreny Adam Elements iFlashDrive 32GB iKlips DUO+ pre iPhone/iPad POVODNE: 69 EUR
Awair element
Predám zariadenie na monitorovanie kvality ovzdušia s originálnym LED ukazovateľom aktuálneho stavu. Výhodou je, že stav viete kontrolovať aj na diaľku, keď nie ste doma, resp. keď Vaše dieťa spí vo vedľajšej izbe (zariadenie obsahuje aj výhradný profil "baby") a to prostredníctvom aplikácie, ktorá Vás informuje o aktuálnom stave, zmenách a pod. Na predaj je viac zariadení. Pri rýchlom jednaní dohoda istá. Stav: ako nové.