inzercia, predaj, predám, bazár

Ázijské suroviny /potraviny

Kategória: Potraviny

Predám Ázijské suroviny výbornu Jasminovu ryžu v balení 18,6 kg. Ďalej ponúkam rôzne omáčky na prípravu ázijských jedál súchi set Wasabi sójové omáčky riasy ryžové rezance ázijské dezerty Ryžové víno Saké . Viac info mailom alebo po telefóne. Dovoz do 30 km zdarma.
Ázijské suroviny /potraviny
Podobné inzeráty
Suroviny pre cukrárov
Predám rôzne suroviny na pečenie. Sú to veľké balenia tak navazim podľa potreby. Pošlem aj poštou
Rezance Krajina pôvodu Kórea...
- Predam azijske rezance: - Nongshim Kimchi 120g cena za 2.30€ - Samyang 140g cena za 2.50€ - Veľká šálka Udon 111g-Kimchi 114g cena 2.80€ - NONGSHIM Bowl Noodle Hot and Spicy 100g za 2.80€ - Acecook Oh Ricey Rýž. Noodle Široké 500g za 3.95€ Na dobierku od 10€.
Zásobník na suché potraviny
Predám zásobník na suché potraviny s dávkovačom. Do zásobníka je možné vložiť až 6 rôznych potravín. Pre výber zvolenej potraviny je potrebné nastaviť misku priame pod vybraný zásobník.Len na drobné potraviny ako napr. ryža, šošovica, tarhoňa, kuskus...
Mini tlačiareň do ruky na potraviny
Predám tlačiareň na potraviny s jedlým atramentom. Pripojenie pomocou smartphonu. Rýchla a pekná tlač na cappuccino,potraviny a pod. Pripájam aj link na video,ako pracuje tlačiareň. Dôvod predaj,kupujeme veľkú tlačiareň na potraviny. Cena aj s tonerom.
Vianočné trubičky
Ponúkam vianočné trubičky, používam čerstvé domáce suroviny. V ponuke vanilkové a škoricové, balenie 25ks / 3,50€. Len telefonické objednávky na čísle , na maily z časových dôvodov nereagujem, Ďakujem
Domáci Ajvar
Ponúkam na predaj domáci Ajvar(baklažán a pečená paprika) Suroviny a recept sú pôvodom zo Srbska. Keď raz skúsiš domáci, už nikdy nekúpiš v obchode! :)