inzercia, predaj, predám, bazár

AZO Digital ECO Solar Boost MPPT3000 PRO v2

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Nový solárny menič s displejom

Faktúra a záruka je samozrejmosť.

Doprava a platba na dobierku v cene.

Počet výstupov 2
Primárne určenie ohrev TUV, priame vykurovanie

Konvertor ECO Solar Boost MPPT-3000 PRO je vybavený LCD displejom, ktorý používateľa informuje o parametroch FV inštalácie, ako sú:

napätie systému FV poľa
elektriny vyrábané FV panely
výstupný výkon
celková energia vyrobená v aktuálny deň
celkovú energiu vyrobenú v predchádzajúci deň
celková vyrobená energia (merané od prvého zapnutia)

Displej navyše zobrazuje aktuálne udalosti a zistené nezrovnalosti vo forme textových správ.

Jednosmerný prúd vznikajúci v paneloch, ktorý nie je možné napájať priamo vykurovacím zariadením, sa v meniči premieňa na striedavý prúd, ktorý je možné využiť na napájanie vykurovacích zariadení.

Maximálny výkon systému je 3,5 kW, menič má prioritný výstup číslo"1" a závislý výstup číslo"2".

Tags : siton 210 mppt mpps bel menič striedač OPL 9AC ohrev TUV
AZO Digital ECO Solar Boost MPPT3000 PRO v2
Podobné inzeráty
ECO Solar Boost MPPT-3000 PRO pre fotovoltický ohrev vody
Predam novy menic na ohrev vody ECO Solar Boost MPPT-3000 PRO cena 340€, doklad + zaruka. Pri uhrade vopred postovne zdarma. Dobierka + 5€. Popis: FVE regulátor MPPT 3,5 kW, ECO Solar Boost MPPT-3000 PRO pre fotovoltaický ohrev vody Striedač ECO Solar Boost MPPT-3000 PRO umožňuje priame použitie systémov fotovoltaických panelov na napájanie odporových vykurovacích zariadení, ako sú elektrokotle, ohrievače, vykurovacie rohože atď. Systém je jednoduchý, vyžaduje iba pripojenie zodpovedajúceho počtu (od 4 do 9 kusov) typických fotovoltaických panelov s prevádzkovým napätím cca 35V alebo zodpovedajúci počet ďalších a energetický prijímač, napr. elektrokotol, podlahový vykurovanie atď. Konvertor ECO Solar Boost MPPT-3000 PRO je vybavený LCD displejom, ktorý používateľa informuje o parametroch FV inštalácie, ako sú: napätie systému FV poľa elektriny vyrábané FV panely výstupný výkon celková energia vyrobená v aktuálny deň celkovú energiu vyrobenú v predchádzajúci deň celková vyrobená energia (merané od prvého zapnutia) Displej navyše zobrazuje aktuálne udalosti a zistené nezrovnalosti vo forme textových správ. [LCD displej] Jednosmerný prúd vznikajúci v paneloch, ktorý nie je možné napájať priamo vykurovacím zariadením, sa v meniči premieňa na striedavý prúd, ktorý je možné využiť na napájanie vykurovacích zariadení. Maximálny výkon systému je 3,5 kW, menič má prioritný výstup číslo „1“ a závislý výstup číslo „2“. Schéma inštalácie [Najjednoduchšia inštalácia vykurovania] To vám umožní pripojiť dve vykurovacie zariadenia, napríklad dva kotly, z ktorých jeden bude kúriť ako prvý a druhý, keď termostat prvého prestane prijímať energiu z meniča. Vďaka implementovanej funkcii MPPT sa menič automaticky prispôsobí výkonu ohrievača a nastaví jeho pracovný bod tak, aby energia prijímaná zo systému fotovoltaických panelov bola maximálna. Upozornenie! Vykurovacie zariadenia s elektronickými regulátormi je možné napájať iba z výstupu číslo 1. Nižšie uvedená tabuľka ukazuje, ako vybrať optimálny ohrievač v závislosti od výkonu a napätia FV systému. Výber optimálneho ohrievača zaručuje najvyššiu účinnosť FV systému na ohrev vody. [Tabuľka výberu ohrievača pre ECO Solar Boost MPPT-3000 3,5kW PRO] Ako vidíte, skutočný výkon 230V ohrievačov silne závisí od napätia FV systému, zelené sú optimálne ohrievače, oranžové príliš slabé, červené príliš silné. Vstupné napätie[VDC]: 120 až 350 (VDC) Výstupné napätie[VAC]: 120 až 350 (VAC) Maximálny výkon: 3,5 kW Funkcia MPPT: ÁNO Zapojenie FV panelov: Sériovo alebo sériovo paralelne Priebeh napätia na výstupe: Modifikovaný sínus VAC výstup č. 1: Priorita VAC výstup č. 2: Závislý * Ochrana proti podpätiu/prepätiu: ÁNO Tepelná ochrana: ÁNO Ochrana proti preťaženiu: ÁNO Pracovná teplota:-25 °C ~ + 55 °C Účinnosť: > 96 % Chladenie: Aktívne Napájací konek
COSMO Trennsystem mit WT 25 kW
Predám kvalitnú pumpu cosmo, určenú pre solár. Nová. Nepoužitá. Volať, písať. Dohoda možná. Inzerát platný do zmazania. Kotol kúrenie vykurovanie podlahovka cerpadlo cosmo solárne panely solar solárne vyhrievanie
Elektrický bojler Tatramat
Predám zánovný elektrický bojler Tatramat EO 150 EL. Používané cca 4 mesiace. Dôvod predaja: Pri kúpe novostavby bol už nainštalovaný a prešli sme na inú technológiu - tepelné čerpadlo. Cena nového cca 450 Eur. Hlavné technické parametre Objem: 150 l Inštalácia: zvisle Príkon: 2000/3000 W Hmotnosť: 49 kg Ostatné technické parametre Rozmery: Výška: 1435 mm Šírka: 475 mm Hĺbka: 475 mm Doba ohrevu z 10 na 60 °C: 128 min Stupeň el. Krytie: IP 25 Max. prevádzkový pretlak v nádobe: 0,6 MPa Tepelné straty / trieda energetickej účinnosti: 1,21/ C kWh/ deň Napojenie: G 1/2 "vonkajší Tepel.izolace: polyuretán Napätie: 230 V Všeobecné vlastnosti Závesný tlakový zásobníkový ohrievač vody so smaltovanou oceľovou nádržou. Hranaté prevedenie v modernom dizajne. Nerezová vykurovacia príruba s rúrkovým telesom zaisťuje priamy a tým rýchly prenos tepla do vody. Elektronická regulácia s tromi ECO-programami zabezpečujúcimi úsporu energie: ECO Comfort – maximálny komfort teplej vody znížením teploty z 85 °C na 60 °C po týždni prevádzky (potenciál úspor 15%) ECO Plus – prístroj ohrieva vodu automaticky na teplotu 60 °C, ešte len akonáhle odstránite 40% objemu zásobníka (potenciál úspor 12%). ECO Dynamic – prístroj vyhodnocuje po dobu jedného týždňa vaše doby odberu a množstvo. V nasledujúcom týždni vám dá v čase odberu k dispozícii potrebné množstvo zmiešanej vody (potenciál úspor 10%). Nastaviť je možné ďalšie funkcie: protimrazová ochrana, obmedzenie maximálnej teploty a rýchloohrev až 3 kW (aj v čase blokovania zvýhodneného tarify). Výhody ohrievačov Tatramat: Úspornosť a nízka energetická náročnosť – silná polyuretánová tepelná izolácia Certifikovaný glazúrovaný povrch (Copra) s dodatočnou antikoróznou ochranou – magnezitové anódou so zvýšenou životnosťou. Spoľahlivá prevádzka, špičková kvalita a tradícia výroby. Univerzálna závesná konzola pre jednoduchú novú inštaláciu aj pre zámenu za pôvodný ohrievač vody. Kvalitný poistný ventil so spätnou klapkou súčasťou dodávky. Jednoduché čistenie vďaka nadštandardnému priemeru vykurovacej príruby Zvýšená záruka na nádrž 5 rokov. Užívateľský komfort Funkcia rýchloohrevu pre obzvlášť rýchly ohrev Možnosť voľby prevádzkového režimu (jednorazový ohrev, jednookruhový alebo dvojokruhový prevádzkový režim) Funkcia spätného riadenia pre efektívne využitie nízkeho tarifu Podsvietený displej Dlhá životnosť Špeciálny smalt Copra – obojstranné smaltovanie Anodová ochrana proti korózii anodová ochrana proti korozi Viacstupňová ochrana Bezpečnostný termostat Tepelná bezpečnostná poistka proti prehriatiu s funkciou resetu Pojistka proti zamrznutiu vody Pojistný ventil so spätnou klapkou ako príslušenstvo Jednoduchá inštalácia, ovládanie a údržba Inštalácie pod umývadlo Možnosť beztlakovej prevádzky (pripojením na beztlakovú armatúru)
FVE menič MPPT 3.5kW, ECO Solar Boost MPPT-3000 PRO
Predám fotovoltický menič na ohrev vody Poľskej výroby Menič je nový je k nemu faktúra z eshopu 2 zásuvky prioritná a sekundárna Displej zobrazuje všetky potrebné hodnoty Možnosť poslania na dobierku Platí len do zmazania
Predám Set na ohrev vody cez FVE
Predám set na solárny ohrev vody pomocou FVE fotovoltických panelov a meniču. Set sa skladá: - 7ks FVE panelov JA Solar 410Wp - 1ks Eco boost MPPT-3000 menič 3000w - 2x solrány odpojovač s poistkou 15A - 1x DC vypínač -2x 15m solárneho káblu s koncovkami Cena setu 1699,-€ Možnosť skompletovania DC rozvádzaču na systém Plug and Play (jednoduché zapojenie len spojením konektorov). Taktiež možnosť dodania komponentov strešnej konštrukcie. (cena na vyžiadanie)
Predam kombinovaný tlak. ohrievač vody ELÍZ 120 XT
Kombinovaný tlakový ohrievač vody ELÍZ EURO 120 XT s objemom 120 litrov je vhodný pre jedno alebo viac odberných miest. Určený je pre vodorovnú nástennú montáž. Obsahuje elektrické ohrievacie teleso a vykurovací had s možnosťou napojenia na kotol ÚK. Vývody kúrenia sú z ľavej strany a vývody vody zdola. Nádrž ohrievača vody a vykurovací had sú vyrobené z kvalitnej ocele chránené vrstvou zirkónového smaltu. Kvalitná polyuretánová izolácia bez CFC hrúbky 33 mm zaručuje nízke tepelné straty a úsporu nákladov na ohrev vody. Ohrievač má zabudované dve anódové tyče, ktoré garantujú efektívnu ochranu nádrže proti korózii a výrazne predlžujú jej životnosť. Pri ohreve elektr. ohrievacím telesom viete pomocou termostatu na ovládacom paneli nastaviť teplotu vody v rozsahu 7 - 75°C, s možnosťou nastavenia režimu ECO. Pri nastevní v režime ECO sa voda ohreje na optimálnu teplotu 55°C, so zníženými tepelnými stratami a nižšou spotrebou elektrickej energie. Minimálna hodnota termostatu slúži ako ochrana proti zamrznutiu vody v ohrievači. Vypínač so svetelnou kontrolkou ohrevu slúži k zapnutiu / vypnutiu ohrievača v prípade našej neprítomnosti, čo umožňuje úsporu energie. Hlavné výhody a vlastnosti: Vysoký výkon, rýchly ohrev vody Horizontálna montáž Energetická trieda C Kvalitná oceľová nádrž a vykur. had chránené zirkónovým smaltom Bezfreónová polyuretánová izolácia s vysokou hustotou, hrúbka 33 mm Nízke tepelné straty a nízke prevádzkové náklady vďaka hrubej izolácii Bezpečnosť - unikátna 6-stupňová ochrana Dvojitá anódová ochrana nádrže - 2 horčíkové anódy Termostat umiestnený na ovládacom paneli - rozsah 7 - 75 °C Nastavenie režimu ECO Tepelná poistka proti prehriatiu Indikátor teploty Vodeodolný vypínač s kontrolkou prebiehajúceho ohrevu Závesná konzola a kovový poistný ventil so spätnou klapkou súčasťou ohrievača. Pouzivany 2 sezony.