inzercia, predaj, predám, bazár

BabyBjörn Bliss

Kategória: Ostatné

Predám ležadlo Babybjörn BLISS Old rose cotton v originál balení.
Ležadlo bolo používané pol roka pri jednom dieťati. Poťah je mierne vyblednutý (praním) inak je bez poškodenia.
Cena 110€. Osobný odber Trenčín Juh
Prosím kontaktovať emailom janusa.teremova@ alebo sms správou
BabyBjörn Bliss
Podobné inzeráty
BabyBjörn Lehátko Bouncer BLISS Anthracite Mesh
Predáme detské lehátko/ bouncer od firmy BabyBjorn. Po jednom bábätku, udržované, oprané, čisté, ako nové aj s originál krabicou. Ponúkame aj s interaktívnou BabyBjorn hračkou, ktorá sa dá prichytiť na sedačku a zabaví bábätko. Od narodenia do 13kg. Kľúčové vlastnosti ležadla BabyBjörn Bouncer BLISS: - Elegantné ergonomické ležadlo - Pre deti od narodenia do 13 kg - Ľahká prenosná konštrukcia - Vhodné na doma aj na cesty - Bez batérie, prirodzený pohyb hojdaním - Rozvíja stabilitu a motorické zručnosti - Rešpektuje prirodzený zdravý detský vývoj - Rôzne polohy - pre spánok, odpočinok alebo hranie - Je vyrobené z testovaných nezávadných materiálov - Príjemný priedušný materiál vhodný aj na citlivú detskú pokožku - Štýlové vyhotovenie v antracitovej farbe - Poťah je možné vyprať v práčke na 40 °C Cena s hračkou 150 eur. Bez hračky 125 eur. Osobný odber v Bratislave.
BabyBjörn lehatko
Predám BabyBjörn lehátko Bliss Cotton - Anthracite v zachovalom stave. Na poťahu lehátka je viditeľné, že bol používaný a praný, avšak lehátko je bez vád, plne použiteľné. Lehátko má záruku do septembra 2023. Viac informácií o lehátku je na stránke , kde bolo aj kupované. Len osobný odber v Košiciach. Pôvodná cena 168,46 Eur.
Babybjörn BB poťah na lehátko Bliss Pearly Pink Mesh
Predám nový, nepoužitý ešte zabalený Babybjörn poťah na lehátko Bliss Pearly Pink Mesh. PC 80€
BABY BJORN LEHÁTKO BOUNCER BLISS COTTON PETAL
Lehatko nie je skoro vôbec pouzivane. Stav ako nove LEHÁTKO BABYBJÖRN BOUNCER BLISS COTTON PETAL - Ergonomické lehátko s prirodzeným hojdaním Vášho bábätka - Ľahké a ľahko prenosné, jednoduché na používanie doma i na cestách - S výhradne prirodzeným hojdaním - jemné prirodzené hojdanie Vami alebo Vašim dieťaťom, nie sú potrebné žiadne batérie a funguje ticho - Ergonomický tvar, vďaka ktorému má Vaše bábätko správnu podporu hlavy, krku i chrbtice - Dlhá doba použiteľnosti - toto lehátko možno používať už od narodenia až cca do 2 rokov - Jednoduché nastavenie polôh: vyberte si z 3 polôh - spánok, odpočinok a hranie podľa váhy Vášho dieťaťa - Bezpečné a testované - vyvinuté v spolupráci s pediatrami, ortopédmi a fyziológ, bezpečnostný popruh je mäkko vypolstrovaný - Neobsahuje žiadne škodlivé látky - Poťah možno ľahko zložiť a vyprať na 40 stupňov v práčke Šťastné deti = šťastní rodičia Keď sa Vaše deti bezpečne hrajú alebo oddychujú v lehátku BabyBjörn, môžete si aj vy v pokoji pripraviť kávu alebo večeru, Vaše deti máte stále pod dohľadom. Veselé hojdanie tiež pomáha Vašim deťom rozvíjať ich stabilitu a motorické zručnosti. K lehátku je možné dokúpiť a ľahko prirobiť veselú drevenú hračku. Materiály použité na lehátku sú šetrné k jemnej detskej pokožke, lehátka sú ponúkané buď vo tkanej bavlne alebo v priedušnom Air Mesh materiálu, ktorý veľmi dobre odvádza teplo. Špecifikácia: Vek: od narodenia (3,5 kg) až do približne 2 rokov (13 kg) Materiál: 100% bavlna (materiály majú OKO-TEX Standard 100, trieda 1, sú šetrné k deťom a nevyvolávajú alergie) Hmotnosť: 2,3 kg (vrátane balenia 3,2 kg) Rozmery: 39x79x56 cm rozložené v najvyššej pozícii 39x89,5x10 cm transportné rozmery Udržiavanie: poťah možno prať v práčke na 40 st., perte oddelene, nebieliť, nesušiť v sušičke Bezpečnosť: Lehátko zodpovedá bezpečnostným štandardom EN13209-2-2005 a US bezpečnostným štandardom ASTM F2236 a CPSI 2008.
Detske lezadlo BabyBjörn
Predam detske lezadlo BabyBjörn, pouzivane 6 mesiacov, bez poskodeni. Cena: 140e Osobny odber: Trnava
Lehátko Baby bjorn Bouncer bliss cotton blue petal
Ponukam na Predaj krásne ergonomické lehatko Babybjörn Bouncer Bliss cotton blue petal, pouzivane iba dva mesiace, stav ako nove, s krabicou..Cena 125,-eur bez dopravy..