inzercia, predaj, predám, bazár

Babybjorn lehátko

Kategória: Nábytok pre deti

Lehátko babybjorn, používané, farba trochu vyblednutá
Cena: 110€, osobný odber Trnava
Babybjorn lehátko
Podobné inzeráty
Stokke Bouncer lehátko
Nové, zabalené. V krabici. Stokke® Bouncer ™ lehátko Mäkko polstrované lehátko má jedinečné kolísanie, ktoré napodobňuje pocit matkinej náruče. Novorodenecká vložka bola vyvinutá v spolupráci s pediatrami a detskými fyzioterapeutami, ktorá dieťaťu zaistí správnu oporu chrbtice v prvých piatich mesiacoch. Lehátko Stokke ponúka štyri rôzne polohy pre rôzne veľké deti. Tiež je možné použiť samostatne, alebo v kombinácii so stoličkou Stokke Steps. K dispozícii je aj odnímateľná hrazdička, ktorá poslúži pre zavesenie hračky. K dispozícii sú aj päťbodové bezpečnostné pásy a ramenné vypchávky. Pre jednoduchú prepravu a uskladnenie možno lehátko zložiť na plocho a uskladniť do úložného priestoru, alebo ho jednoducho zavrieť do kufra auta. Lehátko Bouncer je vyrobené z vysoko odolného polyesteru a bavlny, poťah je odolný proti vode možno prať v práčke na 40 ° C. Lehátko Bouncer je jedinečný a funkčný doplnok pre vás a vaše dieťa. Zloženie materiálu: Plasty: PP / PP-TC, PA, POM, TPE Tkanina: Poťah 80% polyester, 20% bavlna Polstrovanie: 100% pena Rozmery: 80 x 67 x 53 cm Váha: 3,74 kg Odporúčaný vek: 0 - 6 mesiacov Odporúčaná váha dieťaťa do 9 kg
Babybjorn lehatko
Predám Babybjörn - ergonomické lehatko v červenej / tehlovej farbe v TOP stave vhodné od narodenia do veku 2.rokov, alebo podľa váhy dieťatka. Lehatko má 3 možnosti polohovania, v závislosti od vývojového stupňa dieťatka. Poťah je prateľný. Uprednostňujem osobný odber v Nitre.
Babybjorn lehátko
Predám Babybjorn lehátko spolu s hračkou. Lehátko je bez poškodenia a vôbec nepoužívané.
Babybjörn lehátko
Lehatko babybjörn bliss, light grey 3D Jersey Soft Collection. Od 0 do 13kg. Kupovane 04/2022, používané veľmi malo, stav takmer ako nove, len na spodnom plaste pár škrabancov čo je aj na foto. V original krabici, pribalím aj faktúru keďže je v záruke ešte.
Babybjorn lehátko
Lehátko babybjorn, používané. Cena: 125€, osobný odber Trnava
Babybjorn Balance Soft lehátko + hračka
Predám Babybjorn Balance soft spolu s hračkou. Mám k nemu aj originál krabicu. Lehátko je bez poškodenia, iba po estetickej stránke má drobné fliačiky, viď detail na foto. Podarilo sa mi to pri upratovaní ofŕkať a nejde to vyprať. V užívaní to ale nebráni a nie je to na prvý pohľad ani vidieť . Úžasná pomôcka, keď vás bábo chce mať na očiach a vy máte aspoň na chvíľu voľné ruky. Pomôže aj pri refluxe, keď babo nechce ležať na chrbátiku. Cena spolu 100 eur. Iba osobný odber Trnava.