inzercia, predaj, predám, bazár

Bagrista - NEMECKO,hradené ubytovanie

Kategória: Remeselné práce

Spoločnosť Izi Bau s.r.o hľadá spoľahlivého bagristu na dlhodobú prácu do Nemecka. Práca sa nachádza blízko Českých hraníc pred Norimbergom.

Platové podmienky
21€/hodina
Ubytovanie hradené
Splatnosť faktúr 7/14
Možnosť záloh
Príspevok na prvú cestu do Nemecka.
Pracuje sa 50-60 hodín tyždenne.

Podmienky
Aktívna živnosť
Samostatnosť
Prax
Strojnícky preukaz

Pre viac info nás kontaktujte na telefónne čislo email Prosíme len seriózny záujem.
Bagrista - NEMECKO,hradené ubytovanie
Podobné inzeráty
Bagrista - Rakúsko- Od 1900€ Netto/Mesačne + Diéty
Práca na trvalý pracovný pomer. Nástup možný ihneď alebo podľa dohody. Pracovná pozícia : Bagrista, Žeriavnik Miesto práce: Vorarlbersko-Rakúsko Mzda: - Od 1900 € Netto/Mesačne + Diéty 41.40 €/Pracovný deň - Plat závisí od znalosti kandidáta a praxe, možnosť navýšenia po skúšobnej dobe Požiadavky na zamestnanca : - Odborná prax ako bagrista a žeriavnik minimálne rok - Oprávnenia a certifikáty na rôzne typy a systémy žeriavov - Ochota pracovať na stavbe - Nemecký jazyk minimálne A2 - Vodičský preukaz výhodou - Auto výhodou Benefity: - Rakúska pracovná zmluva na dobu neurčitú - Dlhodobá stabilná práca - Preplácané nadčasy - Diéty 41.40€/pracovný deň - Zabezpečenie firemného auta - Osobný prístup - Profesionálny rast - Pracovné a ochranné pomôcky Doplňujúce informácie: Prosím kontaktujte Nás, ak hľadáte prácu v zahraničí. Naša spoločnosť hľadá zamestnancov do skladov, hotelierstvo ale aj kvalifikované práce v rôznych štátoch. Neváhajte nás kontaktovať telefonicky alebo emailom. Monika Schwarzová Mobile SVK: 00421 (0) Email: monika@
Betonári - Nemecko
Hľadame do svojho tímu šikovných betonárov - doka systém. Náplň práce: robia sa monolity, základy, šalovačky a armovacie práce Miesto výkonu práce: Nemecko Podmienky: - práca na ŽIVNOSŤ alebo zmluva (TPP) - jazyk: nemčina (aspoň jeden z partie aktívne) - skúsenosti v odbore - potrebné vlastné základné náradie - prepravu do práce a na pracovisko si zabezpečuje každý sám alebo jednotlivé skupiny na vlastné náklady Mzda: 20-22€/h (podľa znalosti jazyka a praxe) + zabezpečené a hradené ubytovanie /živnosť/ - zmluva (TPP) - mzda dohodou Výhody: - zabezpečené a hradené ubytovanie - dlhodobá spolupráca - pravidelné úhrady faktúr - možnosť vystavovania faktúr za vás - možnosť vedenia vášho účtovníctva a vybavovanie iných náležitosti pri živnosti - možnosť zálohy po odpracovaní prvých troch dní - možnosť poskytnúť firemné vozidlo Fakturácia je po odpracovaní 7 dní, splatnosť faktúr je 14 dní. Turnusy: 3/1, 4/1 alebo dohodu. V prípade záujmu nás kontaktujte telefonicky alebo pošlite e-mail s krátkym životopisom. Nezabudnite uviesť telefónne číslo. Pre viac informácií kontaktujte: tel.č.: alebo (PO-PIA 8:00-16:00) e-mail: praca@ Zákazky nám priebežne pribúdajú. Stačí nás len kontaktovať čo máme aktuálne v ponuke. Nemecky hovoriaci sú uprednostnený (musia ovládať aj remeslo, nie len jazyk). Ďalej uprednostňujeme aj partie, ale ak ste jednotlivec neváhajte nás kontaktovať priradíme Vás k nejakej partií. Tešíme sa na spoluprácu!
Klampiari - Nemecko - ubytovanie hradené
Pracovná ponuka pre dvoch klampiarov (zohratá, zabehnutá dvojica) Nemecko - mesto Singen (150 km južne od Stuttgart, pri Bodensee). Práca na živnosť - SZČO. Rekonštrukcia striech na rodinných domoch a kancelárskych budovách. Strechy možu byť šikmé alebo ploché. Niekedy bude nutná aj demontáž pôvodného povrchu striech, izolácia a montáž novej strechy. Firma vyžaduje samostatnú prácu na viacerých projektoch v okolí cca 30km, treba vlastné auto (najlepšie bielej farby-vysvetlíme prečo), bude kompenzované palivo na prepravu na zákazky. Potrebná prax v obore, skúsenosti s touto prácou, jeden nemčinár, základné náradie, pracovné oblečenie, samostatnosť, flexibilita, lojálnosť a zručnosť. Ponúkame: - 19-22€/hod (podľa praxe a znalosti jazyka) - pracuje sa 55-60hod týždenne. - ubytovanie zabezpečené pred nástupom a plne hradené. - turnusy podľa dohody (zvyčajne 3/1) - možnosť zálohy Fakturácia po dvoch odpracovaných týždňoch, splatnosť 14prac.dní. Nástup ihneď/po dohode. Viac info na info@, alebo telefonicky .
Elektrikári - Nemecko
Prijmeme do svojho tímu 2 zručných a skúsených elektrikárov. Pracovať budete samostatne, každý bude na inej zákazke. Takže obaja musia vedieť nemecky a mať skúsenosti. Práca v rodinných domoch a bytoch. Bežné elektroinštalačné práce. Nástup do práce: od 31.01.2023 Práca na cca 2-3 mesiace alebo možno aj dlhšie. Miesto výkonu práce: - okolie Düsseldorf, Frankfurt (Nemecko) Podmienky: - práca na ŽIVNOSŤ - jazyk: nemčina - potrebné platné elektrikárske skúšky - potrebná prax - potrebné vlastné základné náradie - prepravu do práce a na pracovisko si zabezpečuje každý sám alebo jednotlivé skupiny na vlastné náklady Mzda: - 19 - 21 €/h podľa zručnosti + zabezpečené a hradené ubytovanie Výhody: - zabezpečené a hradené ubytovanie - dlhodobá spolupráca - pravidelné úhrady faktúr - možnosť vystavovania faktúr za vás - možnosť vedenia vášho účtovníctva a vybavovanie iných náležitosti pri živnosti - možnosť zálohy po odpracovaní prvých troch dní - možnosť poskytnúť firemné vozidlo Fakturácia je po odpracovaní 7 dní, splatnosť faktúr je 14 dní. Turnusy: 3/1, 4/1 alebo dohodu. V prípade záujmu nás kontaktujte telefonicky alebo pošlite e-mail s krátkym životopisom. Nezabudnite uviesť telefónne číslo. Pre viac informácií kontaktujte: tel.č.: alebo (PO-PIA 8:00-16:00) e-mail: praca@ Zákazky nám priebežne pribúdajú. Stačí nás len kontaktovať čo máme aktuálne v ponuke. Nemecky hovoriaci sú uprednostnený (musia ovládať aj remeslo, nie len jazyk). Ďalej uprednostňujeme aj partie, ale ak ste jednotlivec neváhajte nás kontaktovať priradíme Vás k nejakej partií. Tešíme sa na spoluprácu!
Zvaráči TIG - Nemecko
Hľadáme 3 zručných zvaráčov. Práca je v rafinérii a pracuje sa od pondelka do nedele 10-12 hodín. Miesto výkonu práce: Nemecko Mzda: 23€/h + zabezpečené a hradené ubytovanie Podmienky: - práca na ŽIVNOSŤ - jazyk: nemčina - potrebné vlastné základné náradie - prepravu do práce a na pracovisko si zabezpečuje každý sám alebo jednotlivé skupiny na vlastné náklady Výhody: - zabezpečené a hradené ubytovanie - dlhodobá spolupráca - pravidelné úhrady faktúr - možnosť vystavovania faktúr za vás - možnosť vedenia vášho účtovníctva a vybavovanie iných náležitosti pri živnosti - možnosť zálohy po odpracovaní prvých troch dní - možnosť poskytnúť firemné vozidlo Fakturácia je po odpracovaní 7 dní, splatnosť faktúr je 14 dní. Turnusy: 3/1, 4/1 alebo dohodu. V prípade záujmu nás kontaktujte telefonicky alebo pošlite e-mail s krátkym životopisom. Nezabudnite uviesť telefónne číslo. Pre viac informácií kontaktujte: tel.č.: alebo (PO-PIA 8:00-16:00) e-mail: praca@ Tešíme sa na spoluprácu!
Pomocný pracovník vo výrobe /tesár/ - Nemecko
Do štvorčlennej partie hľadáme pomocníka do výroby v Nemecku pracuje s a vo dvojici. Pracovník musí mať chuť pracovať, učiť a sa nové veci. Aspoň minimálna prax s drevom. Miesto výkonu práce: Nemecko (v okolí Hannoveru a Dortmundu) Mzda: 16€/h + zabezpečené a hradené ubytovanie prvý turnus skúšobná doba 15€/h Podmienky: - práca na ŽIVNOSŤ - potrebné vlastné základné náradie - prepravu do práce a na pracovisko si zabezpečuje každý sám alebo jednotlivé skupiny na vlastné náklady Výhody: - zabezpečené a hradené ubytovanie - dlhodobá spolupráca - pravidelné úhrady faktúr - možnosť vystavovania faktúr za vás - možnosť vedenia vášho účtovníctva a vybavovanie iných náležitosti pri živnosti - možnosť zálohy po odpracovaní prvých troch dní - možnosť poskytnúť firemné vozidlo Fakturácia je po odpracovaní 7 dní, splatnosť faktúr je 14 dní. Turnusy: 3/1, 4/1 alebo dohodu. V prípade záujmu nás kontaktujte telefonicky alebo pošlite e-mail s krátkym životopisom. Nezabudnite uviesť telefónne číslo. Pre viac informácií kontaktujte: tel.č.: alebo (PO-PIA 8:00-16:00) e-mail: praca@ Tešíme sa na spoluprácu!