inzercia, predaj, predám, bazár

Bakalárske, diplomové, rigorózne a semestrálne práce

Kategória: Ostatné

Na základe niekoľkoročných skúseností Vám vypracujem seminárne, bakalárske, diplomové a rigorózne práce. Práce píšem s nízkou zhodou a k veľkej spokojnosti študentov i školiteľov, o čom svedčí ohodnotenie prác najlepšími hodnoteniami. Mojou silnou stránkou je lojalita, serióznosť a precíznosť. Ponúkam originalitu, vypracovanie práce na základe smerníc jednotlivých univerzít a fakúlt a vlastný výskum. Viac info poskytnem v maily
Bakalárske, diplomové, rigorózne a semestrálne práce
Podobné inzeráty
Bakalárske, diplomové, rigorózne a semestrálne práce
Vypracujem Vám seminárne, bakalárske, diplomové a rigorózne práce. Ponúkam Vám dlhoročné skúsenosti, práce s nízkou zhodou a s najlepšími ohodnoteniami. S mojou prácou sú študenti vždy spokojní. Medzi moje silné stránky patrí lojalita, serióznosť a precíznosť. Ponúkam originalitu, vypracovanie práce v kontexte smerníc jednotlivých univerzít a fakúlt a vlastný výskum. Viac info poskytnem v maily titulpreteba@, poprípade telefonicky po mailovej dohode (číslo je vymyslené).
bakalárska, diplomová, rigorózna, dizertačná práca...
Hľadáte niekoho, s koho pomocou predložíte záverečnú prácu vo vysokej kvalite? Zameriavam sa na práce: bakalárske, diplomové, dizertačné, rigorózne, seminárne, semestrálne, atestačné, MBA, projekty + prezentácie. Diskrétne jednanie, seriózny prístup a eventualita komunikácie podľa Vášho výberu (vrátane osobného stretnutia).
Štatistické spracovanie dát pre záverečné práce
Mám doktorát zo štatistiky a niekoľkoročnú skúsenosť s výskumom v mnohých oblastiach (humanitné aj prírodné vedy, medicína...). Ponúkam komplexné služby v oblasti štatistickej analýzy a spracovania dát pre záverečné práce - bakalárske práce, diplomové práce, rigorózne práce, dizertačné práce, atestačné práce (chí-kvadrát, korelácie, t-testy, anova, mann-whitney, friedman, wilcoxon, kruskal-wallis, regresná analýza, path anlýza, mediačná analýza, structural equation modeling). Výsledky spracujem nielen v podobe tabuliek, grafov, ale aj podrobného slovného popisu. Poskytujem tiež konzultácie a doučovanie v oblasti štatistiky a metodológie, vytváram dotazníky (aj elektronické). Pomôžem so získaním zahraničných dotazníkov od ich autorov a zabezpečím tiež ich spätný preklad do slovenčiny. Viac na stránke: Teším sa našu spoluprácu :)
Bakalárska, diplomová a rigorózna práca
Nemáte čas na spracovanie svojej práce? Napíšem pre Vás podklady pre akúkoľvek vysokoškolskú prácu. Dokážem spracovať nielen seminárne práce, bakalárske práce a diplomové práce, ale tiež rigorózne práce rýchlo, kvalitne a hlavne diskrétne. Zameriavam sa na odbory sociálna práca, pedagogika, špeciálna pedagogika a pod. Píšem podklady aj v IMRaD-e. V cene práce je zahrnutá príprava na obhajobu a príprava prezentácie.Prácu Vám tiež formálne upravím (v zmysle smernice Vašej VŠ) a mnou odovzdaný text je teda vhodný na priame odovzdanie bez nutnosti ďalších úprav. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať a spoločne to doštudujeme do úspešného konca.
Záverečné prace
ak nedisponujete dostatočným časom pre vypracovanie Vašej záverečnej práce, prípadne si s vypracovaním práce neviete poradiť, neváhajte a ozvite sa mi. Zameriavam sa na všetky typy záverečných prác, t. j. bakalárske, diplomové, rigorózne, dizertačné, atestačné, MBA a mnohé iné. Nie som limitovaná ani odbormi, keďže mám bohaté skúsenosti takmer vo všetkých odboroch (napr. právo, ekonomika, ekológia, medicína, sociálna práca, verejná správa, pedagogika, politológia, vybrané technické smery atď.). Nepatrím medzi najlacnejších "pisateľov", keďže moja práca je kvalitná a moje skúsenosti dlhoročné. V prípade, že máte záujem o odborne napísanú prácu, neváhajte ma kontaktovať. Telefónne číslo je vymyslené, avšak v prípade seriózneho záujmu ho poskytnem. Ešte na margo si dovolím podotknúť, že pracujem so zahraničnou literatúrou a je samozrejmé, že pri praktickej časti využívam vyššiu štatistiku. V prípade záujmu kontaktovať na email viktoriaprace1@
Písanie prác
Dobrý deň, ponúkam Vám možnosť pomoci pri písaní rôznych typov prác (bakalárske,diplomové,seminárne,semestrálne,referáty,…). Cena závisí od typu a rozsahu práce. V prípade Vášho záujmu má môžete kontaktovať prostredníctvom emailu, poprípade telefonicky či SMS.