inzercia, predaj, predám, bazár

Bakelitový konvolut. Cena je za všetko.

Kategória: Zberateľstvo

Stará hra Smer Praha, bakelitová ruletka, bakelitový ČSR holiaci strojček zn. LNH
Bakelitový konvolut. Cena je za všetko.
Podobné inzeráty
Bakelitový ventilátor
Predám bakelitový ventilátor, funkčný Cena 70€
Bakelitovy telefon Tesla
Krasny nepouzivany bakelitovy telefon Tesla na kluku. Cena 20€ Kontaktujte ma mailom alebo volajte na uvedene cislo. Na sms nereagujem
bakelitový merač
predám bakelitový merač made in czechoslovakia, kľuka je pohyblivá, pri točení merač vrčí, stav ako na foto, funkčnosť nezaručujem,pošlem aj na dobierku,cena + dobierka
Konvolut - PIONIER + ISKRIČKA (kronika,časopisy a pod.)
Konvolut - PIONIER + ISKRIČKA Obsahuje čístú pioniersku kroniku,legitimácie,nášivka,28 kusov časopisu ISKRIČKY,2 brožúrky... Cena za toto všetko je 30eur + pošta - nášivka JISKRA je už predaná,takže cena je za všetko na fotkách okrem tejto nášivky! KONTAKT: najlepšie cez inzerát e-mailom - prípadne telefonicky,no volať poprosím len vo večerných hodinách! Na SMS neodpisujem! Jedná sa o predaj starých použitých predmetov bez záruky a bez možnosti dodatočných reklamácií,preto ak niečo nieje jasné,pýtajte sa,prípadne žiadajte dodatočné foto. Osobnou obhliadkou a osobným prevzatím predídete možným nedorozumeniam... VÝMENA MNOU PONÚKANÝCH PREDMETOV ZA INÝ ZBERATEĽSKÝ MATERIÁL VíTANÁ! Výmená možná za veci hasičské, skautské, železničiarske, vojenské, rybárske a poľovnícke. Jednoducho za čokoľvek slovenské z pred r.1945. Najlepšie ak je to z vojnového oddobia - Slovenský Štát (1939-45). (odznaky,plakety,medaile,rôzne predmety značené dvojkrížom, preukazy,cestovné pasy,rôzne dokumenty HM a HG,učebmiče,časopisy aj dennú tlač,šabľe,bodáky,rukávové pásky,razítka ,pracky a opasky,gombíky z uniforiem atď.) !!!Ponúkané predmety sú určené čisto pre zberateľské účeli a týmto prehlasujem, že niesom členom žiadneho hnutia podporujúceho národnostnú,rasovú,triednu nenávisť,alebo potláčanie práv a slobôd človeka,ani takéto hnutie nepodporujem!!!
starý bakelitový merač
Veľmi starý bakelitový merací prístroj kompletný funkčný v bezchybnom stave pozri foto zaslanie po platbe. Pozrite si aj moje ostatné ponuky pri nákupe dvoch a viacej veci súčasne zľava 1€ z každej (kúpite 2 veci 2€ zľava, 5 veci=5€ zľava) Každý týžděň chodím okruh takmer po celom Slovensku, môžem po dohodě cestou po trase predať osobně alebo pošlem Packeta.
starý bakelitový merací prístroj
Veľmi starý bakelitový merací prístroj kompletný funkčný v bezchybnom stave pozri foto zaslanie po platbe Pozrite si aj moje ostatné ponuky pri nákupe dvoch a viacej veci súčasne zľava 1€ z každej (kúpite 2 veci 2€ zľava, 5 veci=5€ zľava) Každý týžděň chodím okruh takmer po celom Slovensku, môžem po dohodě cestou po trase predať osobně alebo pošlem Packeta.