inzercia, predaj, predám, bazár

Balda Front-box.

Kategória: Analógové fotoaparáty

Zo zbierky ponúkam nemecký fotoaparát Balda Front-box z roku 1932. Po mechanickej stránke je fotoaparát funkčný, vizuálny stav viď autentické fotky. Fotoaparát má uzávierku krytú šošovkou, súčasťou je i krytka objektívu, predchodca filtra.
Cena 15€+ poštovné.
Kontakt a otázky cez mail, prípadne telefón.
Osobný odber možný v ZA.
Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné.
Ďakujem.
Balda Front-box.
Podobné inzeráty
Balda Baldadette 35mm
Predám analógový fotoaparát na kinofilm Balda Baldadette 35mm s uzávierkou Compur-Rapid a objektívom Schneider Kreuznach Radionar f:2,9/50 mm. Objektív, clona a uzávierka súnv dobrom stave. Len tie dlhé časy už nie sú 100% správne. Bežné časy od 1/50 a 1/500 fungujú bez problémov. Fotoaparát je v používanom stave, má známky opotrebovania súvisiace s vekom (viď obrázky).
Balda Roolbox
Predám starožitný fotoaparát Balda Rollbox z 30 rokov 20.teho storočia v zachovalom stave, vhodný pre zberateľa alebo ako dekorácia. retro, kult, 6x9
predám nemecký minifotoaparát Balda CE35
Predám nemecký minifotoaparát Balda CE35. Fotoaparát je plne funkčný. Fotoaparát má funkciu úpravy expozície o 1 EV pri snímkach v protisvetle. Vyskúšaný s filmom. V prílohe dve ukážky fotiek.
Balada box
Ponúkam zo svojej zbierky nemecký boxový fotoaparát z 30-tych rokov minulého storočia Balda box. Po mechanickej stránke je funkčný, vizuálny stav viď autentické fotky. Zvláštnosťou je chýbajúce označenie. Cena 14€+ poštovné. Kontakt a otázky cez mail, prípadne telefón. Osobný odber možný v ZA. Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné. Ďakujem.
Balda Juwella "Art Deco" (Juwella Anastigmat 4,5/10,5) -1936
Nabízím tento starý fotoaparát (stav dle fotografií) pro sběratele, anebo jako dekorace. Na Slovensko zasílám pouze přes Zásilkovnu (+5 Euro).
Balda Munchen
plne funkcny zberatelsky fotoaparat. viac info emailom alebo telefonicky.