inzercia, predaj, predám, bazár

Balenciaga

Kategória: Topánky, obuv

Predam balenciaga botasky.
Pre viac foto pisat radsej sms skor odpoviem.
V ponuke 2x bielo ruzove - velkost 38
1x cierno ruzove - velkost 40
1x cierno biele - velkost 40
Osobny odber Kosice a Prešov ostatne dobierka















Damska obuv, balenciaga,nike, addidas, gucci,
Balenciaga
Podobné inzeráty
Balenciaga Track 44 White
Predám original BALENCIAGA MEN'S TRACK TRAINERS IN WHITE Nosené iba výnimočne Veľkosť EUR 44 / UK 10 / US 11 Farba biela Stav 9/10 Komplet balenie:krabica,certifikát,náhradné šnúrky,dust bag Kupované v Balenciaga predajni + doklad o kúpe na vyžiadanie
Balenciaga Track Led
Predam tieto balenciaga track led pre viac topanok piste na cislo alebo na ig bestrep_sell jordan 1, jordan 4, yeezy, balenciaga, mcqueen, dior, air max, air force, nike dunk low, supreme, retro high
Balenciaga Triple S
Balenciaga Triple S Top 1:1 Veľkosť 37 Pozri aj ďalšie inzeráty. Viem zohnať všetky boty. Všetko je vec dohody!! Neváhaj napísať Inzerát platný do zmazania. Prosím len SMS/Email/Instagram Instagram: finest.sneaker !! Ponúkam tiež na predaj dodávateľa 1:1 vecí!!
Pánske tenisky Balenciaga
Predám málo nosené pánske dizajnové tenisky Balenciaga Arena Opaque High Rouge Grenade, veľkosť EU 44. Tenisky sú voľnejšieho strihu, takže sedia aj na EU 45. Na ľavej topánke sú dva malé oderky, viď foto. Osobný odber alebo poštou na dobierku.
vysoké ponožky BALENCIAGA
Luxusné vysoké ponožky Balenciaga. Veľkosť UNI. Nové, ihned k odberu. Vzdy odpovedám na email, skontrolujte si spam!
Predám tenisky Unisex Balenciaga Triple S.38
Ponúkam na predaj tenisky Unisex Balenciaga Triple S.Veľkosť:38.Tenisky sú úplne nové v krabici ako na foto.V prípade seriózneho záujmu volajte na číslo: alebo píšte správu na mail:jankastavkova@ Cena:169+poštovné.Posielam 1.triedou na dobierku.Cena je pevná.Inzerát je aktuálny do zmazania.