inzercia, predaj, predám, bazár

Balenciaga Triple S 43 ORIGINÁL

Kategória: Topánky, obuv

Predám 4x obuté 9/10 originál boty Balenciaga Triple S veľkosť 43. Komplet celé balenie doklad o kúpe (faktúru) už žiaľ nemám. Pôvodná cena 850€ teraz za 350€ plus dohoda možná pri rýchlom a serióznom prístupe. Volať len vážny záujemcovia nie špekulanti.
Balenciaga Triple S 43 ORIGINÁL
Podobné inzeráty
Balenciaga Triple S Clear Sole
Predám Balenciaga Triple S Clear Sole vo veľkosti 40. Sú originál, nosené, no v takmer top stave.
Balenciaga Track 44 White
Predám original BALENCIAGA MEN'S TRACK TRAINERS IN WHITE Nosené iba výnimočne Veľkosť EUR 44 / UK 10 / US 11 Farba biela Stav 9/10 Komplet balenie:krabica,certifikát,náhradné šnúrky,dust bag Kupované v Balenciaga predajni + doklad o kúpe na vyžiadanie
Balenciaga Triple S
Balenciaga Triple S Top 1:1 Veľkosť 37 Pozri aj ďalšie inzeráty. Viem zohnať všetky boty. Všetko je vec dohody!! Neváhaj napísať Inzerát platný do zmazania. Prosím len SMS/Email/Instagram Instagram: finest.sneaker !! Ponúkam tiež na predaj dodávateľa 1:1 vecí!!
Predám tenisky Unisex Balenciaga Triple S.38
Ponúkam na predaj tenisky Unisex Balenciaga Triple S.Veľkosť:38.Tenisky sú úplne nové v krabici ako na foto.V prípade seriózneho záujmu volajte na číslo: alebo píšte správu na mail:jankastavkova@ Cena:169+poštovné.Posielam 1.triedou na dobierku.Cena je pevná.Inzerát je aktuálny do zmazania.
Balenciaga Triple S
Balenciaga Triple S tenisky s balením ako na fotke. Veľkosť 37 (25 cm). Pozrite aj ďalšie moje inzeraty. Instagram lluxurybrand18
Tenisky Balenciaga triple S č.37
Ponúkam na predaj Balenciaga triple S č.37 sedia na č.38(raz obuté teraz v ponuke za 159€