inzercia, predaj, predám, bazár

Balíček lakov Orly, Essie, Yves Rocher, Sally Hansen...

Kategória: Zdravie a krása

Orly minilaky
Orly veľký lak
Catrice červený lak
Catrice vrchný lak
Lindex lak
Kiko Milano lak
Essence laky
Gabriela Salvete laky
Essie lak
Yves Rocher lak
Sally Hansen lak Instadri

Cena dokopy 15€
Balíček lakov Orly, Essie, Yves Rocher, Sally Hansen...
Podobné inzeráty
Yves Rocher
Predám nové : set obasahuje : Yves Rocher -sprchovy krém 400 ml Noix de Coco coconut Yves Rocher - telové mlieko 390 ml noix de coco coconut Yves Rocher - krém na ruky 30 ml coconut Yves Rocher - Peelingova zinka Spolu : 12e Osobny odber Samorin, Ds , Ba
Yves Rocher coconut set
Predám nové : set obasahuje : Yves Rocher -sprchovy krém 400 ml Noix de Coco coconut Yves Rocher - telové mlieko 390 ml noix de coco coconut Yves Rocher - krém na ruky 30 ml coconut Yves Rocher - Peelingova zinka Spolu : 10e Osobny odber Samorin, Ds , Ba
Kozmetika
Milani paletka korektorov 01,05(9€/ks) Milani matny metalický rúž 5€/ks) odtieň 03-3ks, 04-1ks,05-3ks,08-2ks,09-1ks,22-1ks Milani podkladova baza na minimal.porov -light to medium 2ks (8€/ks) -medium to dark 2 ks (8€/ks) Milani olej na pery (4€/ks)- 05,06,07 Yves rocher denna ochran.starostlivosť s ochrannym faktorom 50+(17€/ks) Yves rocher vysoko koncentrované sérum (30€) Yves rocher spevňujúca denná starostlivosť (28€) YR dvojfázové regeneračné sérum na noc (35€) Milani odličovač pier (4€/ks) Milani paletka rozjasňovačov (7€) Milani očné tiene v ceruzke 01 (5€/ks) Milani ceruzka na obočie 02 (5€/ks) Milani očný tieň v ceruzke Green 04 (4€) Yves rocher samoopalovacie mlieko (8€/ks) Yves rocher denna regeneračná starostlivosť (26€) Avon zmatňújuci púder - neutral light,medium (6€/ks)
Darčekový set Yves Rocher, sprchový gél Yves Rocher
Ponúkam na predaj: 1/ darčekový set Yves Rocher Bourbonská vanilka. Sada obsahuje: sprchovací gél (400 ml), telové mlieko (flakón s pumpičkou, 390 ml), tekuté mydlo na ruky (190 ml), parfumovaný sprej na telo a vlasy mango a koriander (100 ml). K setu pridám sprchovací gél s peelingom s esencialnymi olejmi z citróna a bazalky. Cena 13 € + poštovné. 2/ Yves Rocher sprchový gél (400 ml) + telové mlieko (200 ml) Prvé vločky s vôňou bielych mandlí s esencialnym mandľovým olejom, organickým bambuckym maslom a nevädzou. Cena 7 € + poštovné.
Yves Rocher Serum Vegetal denný krém 50ml
Rastlinné vyhladzujúce denné sérum Yves Rocher – vrásky a žiarivosť, vegánske 50 ml Toto vyhladzujúce denné ošetrenie redukuje linky a vrásky a oživuje žiarivosť pleti. Obohatený o ľadovcový extrakt Ficoide a extrakt z Oryzy pre protivráskový a rozžiarujúci účinok. +: Jeho hladká textúra hydratuje pokožku počas celého dňa a je výborným základom pod make-up. Účinnosť: Pleť je vyhladená *, v 90 %** prípadov sú vrásky redukované YR angažovanosť - Bez minerálneho oleja - Vegan - Recyklovateľná sklenená nádoba, kartón z udržateľne obhospodarovaných lesov Testované pod dermatologickou kontrolou * Štúdia spokojnosti vykonaná na 201 ženách ** Klinická štúdia okamžite objektivizovala 21 prípadov. Znížená hĺbka vrások v priemere o 15 %. Aplikácia Aplikujte každé ráno na celú tvár. Aktívne rastliny: Ľadovcové Ficoide Ficoïde Glaciale pochádza z púštnych oblastí južnej Afriky a dokáže sa prispôsobiť podmienkam extrémne a tlačiť vo všetkých našich zemepisných šírkach. Práve to umožňuje Yves Rocher pestovať ho na vlastnom pozemku v La Gacilly vo Francúzsku. Extrakt Ficoïde glacial prirodzene asimilovateľný pokožkou prostredníctvom 100% prírodného extrakčného procesu a pestovaný vo Francúzsku, La Gacilly, srdci našej botanickej expertízy. - 2 ks na sklade €18/ks (bežná predajná cena €42) +Poštovné doporučene €2,80 po prevode na účet vopred alebo dobierka €3.80 Nový produkt, originál zabalený. Pozrite si všetky obrázky pre bližší a podrobný náhľad. Yves Rocher je francúzska prirodná kozmetika vysokej kvality. Dopredávam produkty za zvýhodnené ceny, ktoré mi ostali z predaja v zahraničí. Viď. Aj ostatné inzeráty alebo spoločný inzerátu Rozpredaj produktov. Kontakt prosím na mail vyplnením formulára pod inzerátom. Číslo vymyslené Pri rýchlom jednaní alebo odbere viacerých produktov možná zľava. Nech sa páči v ponuke aj ďalšie inzeráty.
Yves Rocher Perleťový rúž na pery Vertige odtieň 75
Yves Rocher Perleťový rúž na pery Vertige odtieň 75 s čerešňovým olejom 3.7g Účinky Zamatovo jemné a vyživené pery bez popraskania po celý deň. Zloženie Aktívna rastlinná látka: višňový olej. Vedci z laboratórií Yves Rocher vybrali višňový olej pre jeho zvláčňujúce vlastnosti a účinnú obnovu buniek. Použitie Rúžom najprv vykreslite „srdce“ pier a potom nanášajte smerom k vonkajším kútikom. Aplikáciu opakujte pre vyššiu intenzitu, pokiaľ nedosiahnete požadovaný efekt. Typ balenia Balenie 3,7 g *Nový, nepoužitý, iba otvorený - chýba ochranná fólia z balenia. €6 (bežná predajná cena €11.99) +Poštovné doporučene €2,80 po prevode na účet vopred alebo dobierka €3.80 Yves Rocher je francúzska prirodná kozmetika vysokej kvality. Dopredávam produkty za zvýhodnené ceny, ktoré mi ostali z predaja v zahraničí. Viď. Aj ostatné inzeráty alebo spoločný inzerátu Rozpredaj produktov. Kontakt prosím na mail vyplnením formulára pod inzerátom. Číslo vymyslené Pri rýchlom jednaní alebo odbere viacerých produktov možná zľava. Nech sa páči v ponuke aj ďalšie inzeráty.