inzercia, predaj, predám, bazár

Balíček pre šteniatko

Kategória: Chovateľské potreby

Predám tento balíček pre šteniatko, ktorý obsahuje 2 postroje, 2 klasické vodítka a 1 flexi vodítko, 1 obojok a 2 deky. Cena 20 eur.
Balíček pre šteniatko
Podobné inzeráty
Balíček pre šteniatko - vodítka, postroje, deky
Predám tento balíček pre šteniatko, ktorý obsahuje 2 postroje, 2 klasické vodítka a 1 flexi vodítko, 1 obojok a 2 deky. Cena 14 eur.
Nové  granule pre šteniatko
Predam nove granule pre šteniatko ktoré mi predali a krmivo zostalo,je to od 1 mesiaca,su pre šteniatko ktoré má alergiu na lepok,aj podložku na cikanie za 3e,granule spolu za 9e,a hračky za 2e kus, na dobierku neposielam az po úhrade vopred aby sa mi nevrátila zasielka,alebo osobne!
Oblečenie pre pes / mačka / šteniatko
Nové pletené oblečenie / svetrík / mikina pre vášho psíka, vhodné pre menšie plemeno, alebo šteniatko..
Oblečenie pre pes / mačka / šteniatko
Nové pletené oblečenie / svetrík / mikina pre vášho psíka, vhodné pre menšie plemeno, alebo šteniatko. Na dobierku neposielam.
Sada pre steniatko, pelech, obojok, bunda, svetrik, flexi
Predam sadu veci pre steniatko, nasa (lagotto romagnolo) uz z toho vyrastla. Pouzivane 1-2 mesiace. Sada obsahuje: pelech vonk.velkost 65x45 cm, vnutorna velkost 43x28 cm, dalej 1x svetrik dlzka chrbta 26 cm, 1x bunda dlzka chrbta 33 cm (mensia), 1x bunda dlzka chrbta 36 cm (vacsia), 1x mini flexi voditko, 1x tenky obojok 1cm x cca17-27cm, 1x hrubsi kozeny obojok 1,5cm x 20-29cm, pas do auta pre psa. Len osobny odber Bratislava-Nivy, alebo Samorin. Nevolajte, len piste sms alebo email.
Teplá bunda oblečenie pre šteniatko
Predám novú teplú mikinu pre šteniatko a malého psíka. Dĺžka chrbátika 15-16cm, obvod 26cm. Dobierka je možná .Kontakt prosím na e-mail alebo