inzercia, predaj, predám, bazár

Balík čiapok pre dievčatko 2-4 roky

Kategória: Čiapky a klobúčiky

Predám balík čiapok.
Balík čiapok pre dievčatko 2-4 roky
Podobné inzeráty
Balík ciapok
Balík ciapok pre menšie deti šiltovka 1,2 roky sú tam menšie celenky,prechodné biela ružová a modrá čiapka s kvietkami na boku v rovnakej veľkosti,baretka a ďalšie trošku hrubšie čiapky cena spolu za všetky 5
Balik ciapok
Predam balik ciapok pre babatka. 8 eur + postovne
Balíček čiapok a rukavíc na zimu 9-11 r.
Predám balíček čiapok a rukavíc na zimu pre dievčatko 9-11 ročné.
Predám čiapky pre bábätko 42-44cm
Predám dve čiapky pre bábätko veľkosť 42-44cm vhodné na prechodné obdobie. Príjemný materiál (bavlna s troškou lycry pre pružnosť). Prúžkovaná nosená málo, so slimákom nosená viac, ale pekný stav. Obe kupované v predajni čiapok v Avione, slovenská výroba. My sme nosili do 6m, ale záleží od veľkosti hlávky bábätká, rozmery čiapok vid foto. Osobný odber je možný v BA-Ružinove alebo pošlem poštou po prevedení peňazí na účet.
Set ciapok
Predam 2 ks ciapok, jedna karovana Gap vel. 12-18 mes. (48 cm), druha sedo-biela Sergent Major vel. T3 12-18 mes. (48 cm), vnutro prijemne makkucke. Super stav bez poskodenia.
Detské čiapky 35 ks
Predam zo zrusenej predajne 35 ks chlapcenskych ciapok a klobucikov, letne, prechodne, obvod 38-56 cm. Nove, s visackami. Predam ich spolu za symbolicku cenu 20 eur. V pripade zaujmu poslem aj jednotlive foto a znacky. Mam k dispozicii aj par ks dievcenskych ciapok.