inzercia, predaj, predám, bazár

Balík hraciek pre bábätká

Kategória: Hračky

Predám balík hraciek pre bábätká. Vid foto, hrkalky, mojkaciky, svietiace a hracie hrkalky, nové hryzadla, lopty, knizka apod.
Balík hraciek pre bábätká
Podobné inzeráty
Balík hračiek pre dievčatko - Rôzne typy hračiek
Predám balík hračiek pre dievčatko - Rôzne typy hračiek, všetko plne funkčné a vo výbornom stave, skoro ako nové. V balíku je 18 ks hračiek. Možnosť kúpiť celý balík alebo jednotlivo od min. 3 kusov. Pre detailné foto mi môžete poslať e-mail alebo napísať na WhatsApp. Cena komplet za všetko = 13 EUR Odber - Osobne (Veľké Úľany) alebo Poštou/Packetou (Poštovné sa platí vopred)
mega balík hračiek
mega balík hračiek: všetko, čo je na 5-tich fotkách je spolu za 15 eur . Jednotlivo : 1. balík hračiek pre malé obchodníčky alebo obchodníkov. Celý balík na 2 žltých táckach a na modrej deke vedľa tácok = za 9 eur.// 2.drevená rumbaguľa, cena 2 eurá. drevené puzzle 15x15cm, cena 2 eurá. skladacia taška jahôdka cena 2 eurá.// 3. Balík hračiek, značková fľaša Avent, PHILIPS 200 ml, spolu za 5 eur.// 4. Fotka na modrej deke : žltá na biela tácka : tie na modrej deke sú za 1 e /kus. Zviera bliká / treba vymeniť baterku,/ čierny hlavolam, vajce sa dá otvoriť, nožnice, yo-yo. Všetko, čo je na žltej tácke je spolu za 2 eurá. Hračky na bielej tácke sú za 0,50 eur/ 1 kus// 5. Puška 2 eurá, luk 2 eurá
Hodobný kolotoč Smoby Cotoons
Predám hudobný kolotoč značky Smoby Cotoons. Ako nový samozrejme plne funkčný aj s batériami. Preferujem osobný odber v Bratislave. V prípade záujmu volajte alebo píšte kedykoľvek. Cena je 15€. Popis Smoby Cotoons je kojenecká hračka, svetelný a hudobný kolotoč nad postieľku, ktorý je určený pre najmenšie bábätká od 0 mesiacov. Kolotoč pre bábätká hrá príjemné melódie, ktoré dieťatko upútajú a zabavia na dlhšiu dobu. Kolotoč nad postieľku dieťatka svieti a hrá príjemnú hudbu pre malé detičky, ktorá dotvára atmosféru. Hudba je určená na upokojenie dieťatka a na jeho pomalé uspávanie. Detský kolotoč sa dá bezpečne upevniť na okraj postieľky. Kolotoč je hračka pre kojencov, prevedený v peknej farebnej kombinácii bielej a modrej farby, na ktorom visia rôzne predmety ako hviezdička, mesiačik a slniečko. Kolotoč pre deti sa zapína a vypína gombíkom, ktorý je umiestnený na držiaku kolotoča.Po zapnutí vydáva visiaca hviezdička príjemné zvuky. Okolo nej svetielkuje množstvo malých hviezdičiek. Hrajúci kolotoč pre deti funguje na AA/LR6 batérie. Firma Smoby je francúzsky výrobca kvalitných detských hračiek nielen na domáce použitie, ale aj na vonkajšiu hru. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne neškodných materiálov. Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Plastový materiál je kvalitný a zamatový na dotyk.Vlastnosti. . kolotoč nad postieľku bábätka . v tvare kométy . ružová farba hlavne pre dievčatká . vhodný od narodenia . v tme pekne svieti . hrá pekné melódie . na batérie AA/LR6 . ovládanie pomocou ovládača . ľahké pripevnenie na postieľku . ideálny na uspávanie bábätka . kvalitný plast, ktorý je zamatovo jemný na dotyk . kvalitný francúzsky výrobok .
Hodobný kolotoč Smoby Cotoons
Predám hudobný kolotoč značky Smoby Cotoons. Ako nový samozrejme plne funkčný aj s batériami. Preferujem osobný odber v Bratislave. V prípade záujmu volajte alebo píšte kedykoľvek. Cena je 10€. Popis Smoby Cotoons je kojenecká hračka, svetelný a hudobný kolotoč nad postieľku, ktorý je určený pre najmenšie bábätká od 0 mesiacov. Kolotoč pre bábätká hrá príjemné melódie, ktoré dieťatko upútajú a zabavia na dlhšiu dobu. Kolotoč nad postieľku dieťatka svieti a hrá príjemnú hudbu pre malé detičky, ktorá dotvára atmosféru. Hudba je určená na upokojenie dieťatka a na jeho pomalé uspávanie. Detský kolotoč sa dá bezpečne upevniť na okraj postieľky. Kolotoč je hračka pre kojencov, prevedený v peknej farebnej kombinácii bielej a modrej farby, na ktorom visia rôzne predmety ako hviezdička, mesiačik a slniečko. Kolotoč pre deti sa zapína a vypína gombíkom, ktorý je umiestnený na držiaku kolotoča.Po zapnutí vydáva visiaca hviezdička príjemné zvuky. Okolo nej svetielkuje množstvo malých hviezdičiek. Hrajúci kolotoč pre deti funguje na AA/LR6 batérie. Firma Smoby je francúzsky výrobca kvalitných detských hračiek nielen na domáce použitie, ale aj na vonkajšiu hru. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne neškodných materiálov. Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Plastový materiál je kvalitný a zamatový na dotyk.Vlastnosti. . kolotoč nad postieľku bábätka . v tvare kométy . ružová farba hlavne pre dievčatká . vhodný od narodenia . v tme pekne svieti . hrá pekné melódie . na batérie AA/LR6 . ovládanie pomocou ovládača . ľahké pripevnenie na postieľku . ideálny na uspávanie bábätka . kvalitný plast, ktorý je zamatovo jemný na dotyk . kvalitný francúzsky výrobok .
Hodobný kolotoč Smoby Cotoons
Predám hudobný kolotoč značky Smoby Cotoons. Ako nový samozrejme plne funkčný aj s batériami. Preferujem osobný odber v Bratislave. V prípade záujmu volajte alebo píšte kedykoľvek. Cena je 8€. Popis Smoby Cotoons je kojenecká hračka, svetelný a hudobný kolotoč nad postieľku, ktorý je určený pre najmenšie bábätká od 0 mesiacov. Kolotoč pre bábätká hrá príjemné melódie, ktoré dieťatko upútajú a zabavia na dlhšiu dobu. Kolotoč nad postieľku dieťatka svieti a hrá príjemnú hudbu pre malé detičky, ktorá dotvára atmosféru. Hudba je určená na upokojenie dieťatka a na jeho pomalé uspávanie. Detský kolotoč sa dá bezpečne upevniť na okraj postieľky. Kolotoč je hračka pre kojencov, prevedený v peknej farebnej kombinácii bielej a modrej farby, na ktorom visia rôzne predmety ako hviezdička, mesiačik a slniečko. Kolotoč pre deti sa zapína a vypína gombíkom, ktorý je umiestnený na držiaku kolotoča.Po zapnutí vydáva visiaca hviezdička príjemné zvuky. Okolo nej svetielkuje množstvo malých hviezdičiek. Hrajúci kolotoč pre deti funguje na AA/LR6 batérie. Firma Smoby je francúzsky výrobca kvalitných detských hračiek nielen na domáce použitie, ale aj na vonkajšiu hru. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne neškodných materiálov. Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Plastový materiál je kvalitný a zamatový na dotyk.Vlastnosti. . kolotoč nad postieľku bábätka . v tvare kométy . ružová farba hlavne pre dievčatká . vhodný od narodenia . v tme pekne svieti . hrá pekné melódie . na batérie AA/LR6 . ovládanie pomocou ovládača . ľahké pripevnenie na postieľku . ideálny na uspávanie bábätka . kvalitný plast, ktorý je zamatovo jemný na dotyk . kvalitný francúzsky výrobok .
Balík hračiek
Ponúkam na predaj balík hračiek. Balík obsahuje drevené kocky, zatĺkačku s kladivkom, drevené pexeso, drevený traktor, drevený vláčik, stavebnicu Bloko z tvrdého plastu, autodráhu vláčik Tomáš. Hračky sú v 100% stave, bez poškodení, len po mojom synovi.Ponúkam na predaj balík hračiek. Balík obsahuje drevené kocky, zatĺkačku s kladivkom, drevené pexeso, drevený traktor, drevený vláčik, stavebnicu Bloko z tvrdého plastu, autodráhu vláčik Tomáš. Hračky sú v 100% stave, bez poškodení, len po mojom synovi.