inzercia, predaj, predám, bazár

Balík oblečenia XS a S

Kategória: Mikiny

Balík pre žienku s veľkosťou XS a S. Taký mix. Triedila som šatník. Zbavte má toho prosím, nemám to kde skladovať. Dokopy 37 kusov + 6 párov ponožiek (tie darujem). Niečo nosené viac, niečo menej.

Cena 40 € za všetko.

Kuk aj ostatne moje inzeráty.
Balík oblečenia XS a S
Podobné inzeráty
Balík chlapčenského oblečenia
Predám balík chlapčenského oblečenia.Velkosti vecí 9až12rokov.Balík obsahuje:mikiny,tepláky,nohavice,ryfle,bundy,kratese, košele.Veci sú vo veľmi dobrom stave, niektoré minimálne nosené. Osobný odber. Viac info v správe alebo tel.
Dámske oblečenie/mix oblečenia/balík oblečenia
Predám dámske oblečenie/mix oblečenia, všetko veľkosť M, cena s poštou 6€. Ak máš záujem kontaktuj ma mailom, telefonicky, inzerát je aktuálny do zmazania, cena je s poštou, platba prevodom na môj účet, zlé skúseností s dobierkou, veci nevymieňam, pozri aj moje ostatné inzeráty.
Balík chlapčenského oblečenia
Predám balík chlapčenského oblečenia 7 ks riflí 15 ks mikin 3 bundy 3kosele tricka ...rôzne veľkosti a značky ako Adidas HM Lee Cooper Benneton Reserved...len osobný odber
Mikina a balík oblečenia
Predám balík dievčenského oblečenia na doma vo veľkosti S-menšie M (sveter na gombíky,tričko bez rukávov croptop,mikina zelená na zips,pulóver, tričko krátky rukáv,mikina ružová,mikina modrá,tričko krátky rukáv,tričko dlhý rukáv, tričko dlhý rukáv, nohavice na leto). Všetko je ešte v celkom dobrom stave na nosenie po doma. Posielam po prevode peniažkov na účet a cez zásielkovňu.
Mikina a balík oblečenia
Predám balík dievčenského oblečenia na doma vo veľkosti 152-164 (mikina, tričko dlhý rukáv, mikina na zips, blúzka,legíny,tričko dlhý rukáv,šaty na leto bez rukávov,šaty 3/4rukáv,mikina na zips,pyžamo biele, pyžamo ružové, tričko žlté 3/4rukáv,tričko sivé dlhý rukáv,tričko na široké ramienka, tielko, šatka + ešte pridám suknička čierna, čiapka hrubšia). Všetko je ešte v celkom dobrom stave na nosenie po doma. Posielam po prevode peniažkov na účet a cez zásielkovňu.
Balik oblecenia pre dievcatko 86
Predam balik oblecenia 3× vesticky,6x mikinky,tricka,kratasky ,niake satecky,zupan ...len osobny odber