inzercia, predaj, predám, bazár

Balistická vesta Kirasa a balistická prilba

Kategória: Paintball

Predám balistickú vestu Kirasa čiernu, vrátane mäkkých balistickych vložiek, možnosť zvýšiť odolnosť vložením plátov TBO 4 alebo 7. Využívaná bola slovenskou aj českou políciou. Stav vesty - nenosená uloženka v prenosnej pôvodnej taške.
Ďalej predám balistickú prilbu odolnosti IIIA českej výroby podľa vzoru MICH 2000, ale má skrátené ušnice a zadnú časť kvôli noseniu v kombinácii s balistickými vestami s golierom.
Preferujem osobný odber.
( Nepriestrelná vesta , Kirasa-L , nepriestrelná prilba helma )
Balistická vesta Kirasa a balistická prilba
Podobné inzeráty
Vesta Kirasa
Predám vestu Kirasa - L. Vesta nebola nosená. Komplet = vesta / mäkká balistika, 2x puzdro na ocelové pláty, predný aj zadný oceľový plát, flap na ochranu rozkroku, odnímateľný límec.
Predám chránič rozkroku z vesty Kirasa
Predám chránič rozkroku z vesty Kirasa Cena je pevná! Inzerát platí do zmazania! Kliknite na meno a pozrite si ďalšie inzeráty
Protičrepinová ochrana/protičrepinové pláty
Predám anti spall platy/protičrepinovú ochranu z vesty Osprey. Vhodné pre oceľové armox/hardox pláty alebo ako fake plate výstuha do vesty. Set zadný + predný plát. Princíp rovnaký ako aramidová kapsa pre TBO/Kirasa pláty. Zašlem viac foto. Nepriestrelna vesta, balisticka vesta. Dôvod predaja, nevyužitie. Cena 25€/ks, mam posledný set, pošta v cene, pri rýchlom jednaní možná dohoda.
Taktický nosič plátov / Balistická vesta
Ľahký, pohodlný, nízkoprofilový, taktický nosič plátov z laserom rezaného proti-požiarneho nylonu 1000D s Molle systémom, ktorý je odolný voči pretrhnutiu, vode a olejom. Nastaviteľné ramenné popruhy a bočné elastické pásy sú zárukou dokonalého prispôsobenia postave pre vysoké pohodlie a komfort pri každej situácií. Rýchloupínacie spony umožňujú rýchle rozopnutie a zhodenie vesty jednou rukou za pár sekúnd. Po otvorení všetkých spôn zostáva vesta celá pohromade. Predný Flap panel so sumkami je odnímateľný. Navyše sa na prednej aj zadnej strane nachádza Velcro panel. K dispozícií je 9 sumiek pre zásobníky, vysielačku, zdravotnícky materiál atď. Nosič plátov / Balistická vesta má rýchly odhoz. Veľkosť SAPI plátov: S/M Materiál: 1000D Nylon + Polyester Farba: Black / Army Green / Khaki / Gray / CP / Black CP Osobný odber: Martin, Žilina Dobierka + 3,50€
BALISTICKÁ VLOŽKA BŘIŠNÍ PLATFORMA WOLF 3x
Rozmery 13x28cm bez suxeho zipu balistická vložka do břišní platformy balistické vesty odolnost IIIA dle normy N.I.J. 01.01.04:2000 certifikováno Českým úřadem pro zkoušení zbraní a střeliva balistická vložka v černém voděodolném obalu záruka na balistické vložky: 5 let materiál UD42
TBV
Predám taktickú balistickú vestu TBV od ALP Army (Fenix Protector), vz.95, unikátny systém zapínania, systém rýchloodhozu QRS, vzadu integrovaná kapsa na camelbak + nový camelbak Source 3L, lekárnička, UNI púzdro, a 3 x púzdro na 3 x zásobník vz.58/AK/BREN/AR, predáva sa bez zásobníkov na foto. Vo veste je predná + zadná makká balistická vložka III.A KIRASA, predný + zadný oceľový balistický plát TBO-7. Cena 500€.