inzercia, predaj, predám, bazár

Barber shop vybavenie

Kategória: Ostatné

Moser lipro Mini 2 - 145€
Roadster 30€
Fen - 45€ - dostupné 5ks
Zlate noznicky - 25€ - dostupné 4ks
Zlaty strojcek konturovaci - 135€- dostupné 4ks
Wahl strojček - 55€ - dostupné 3ks
Sada noznic - 45€ - dostupné 3ks
Moser genio pro - 170€

Používané minimálne - ako nové. Len osobný odber v Košiciach.
Barber shop vybavenie
Podobné inzeráty
Kadernik, kaderníčka , Barber /barbierka
Do prevádzky Námestovo Kadernictvo Holičstvo Dajana Barber shop Hľadám ľudí čo majú chuť pracovať . Barber/ka , Kaderník/ Kaderníčka. Práca na živnosť . Kaderníctvo a holičstvo je plne zariadené. Bližšie info na osobnom pohovore . . Možnosť aj absolvovať akreditačný kurz - zaškolenie .
Predám zabehnutý e-Shop s náhradnými dielmi na mobily +sklad
Dobrý deň, z nedostatku času som sa rozhodol predať svoj e-Shop , na ktorom sa predávajú primárne náhradné diely pre mobilné telefóny a sekundárne sa predávali mobilné telefóny a príslušenstvo. Hrubá marža sa pohybuje okolo 40% a čistá marža je cca 20-30%. eShop funguje skoro 4 roky, tržby za rok 2021 boli 67 000€ ostatné roky sú taktiez dohľadateľné cez finstat, prípadne pri vážnom záujme si to môžme prejsť. E-shop si za ten čas našiel stálych zákazníkov, na heuréke máme 260 recenzií, certifikát overený zakazníkmi a 95% spokojnosť zákazníkov. E-shop je vedený pod firmou Partsbase s.r.o., ktorá má príjem výhradne z e-shopu . Firma je platiteľom DPH. Sklad je v hodnote cca 15000€ bez DPH, ktorý je zahrnutý v cene firmy/e-shopu. V cene je aj kompletný zoznam a kontakty na našich časom overených dodávateľov. Firma nemá žiadne dlhy ani ťarchy. E-shop je naprogramovaný cez Prestashop 1.6, faktúry aj dobropisy generujeme priamo cez eshop. Ak by bol záujem viem e-shop predať komplet s firmou už v cene. Dúfam, že som spomenul všetko podstatné, v prípade dalších otázok ma neváhajte kontaktovať cez mail alebo na mojom tel. čísle.
Barber shop zástera
Predám čisto novú barber shop zásteru pánsku
Predám E-shop so striebrom
E-shop bol na stránke všetko je kompletne hotové a funkčné. Akurát platnosť domény a firemného mailu skončili, ale nie je to problém za pár euro na ďalší rok obnoviť (preto stránku teraz nezobrazuje). Sú robené cez Websupport. E-shop je napojený na platobnú bránu GoPay, napojený na kuriérske služby GLS, realizovaný cez Shoptet so stálym bezplatným poradenstvom na čokoľvek. Sú k tomu vypracované Obchodné podmienky, Ochrana osobných údajov, Reklamačný formulár - všetko overené, na mieru pre E-shop od právnika. Je spravená reklama na internete cez Google, Heuréku, Glamy,... K e shopu sú aj skladové zásoby: 70 strieborných a striebro pozlátené 24K zlatom nahrdelnikov a náramkov, všetko overené cez Puncový Úrad, zlatnícke váhy s certifikátom, kontakty priamo na výrobcu nahrdelníkov a náramkov. Cena je za všetko komplet spolu - E-shop, striebro, vybavenie. Možnosť dohodnúť sa na cene. Som momentálne v zahraničí, tak pri kontakte na mňa použite predvoľbu +421.
Pracovná ponuka BARBER/BARBERKA
BARBER v historickom centre Košíc hľadá šikovných a pracovitých ľudí, ktorí majú záujem pracovať a zdokonaľovať sa v tomto obore,Sme BARBER s dlhodobou históriou a skúsenosťami. Ak nemáte skúsenosti, nevadí! Naučime Vás všetko potrebné pod dohľadom skúseného Barbera. Tel.: Ponúkaný plat - 1500€ v čistom.
Barber/barberka
Barber v historickom centre Košíc ponúka prácu na pracovnú pozíciu barber/barberka. Benefity: flexibilná pracovná doba, vysoké finančne ohodnotenie, vyškolenie skúseným a profesionálnym barberom. Pre viac info sa ozvite prostredníctvom mailu alebo tel. čísla.