inzercia, predaj, predám, bazár

Barbie leopard rainbow hair doll

Kategória: Hračky

14-dielna súprava bábika s príslušenstvom
Štýl bábiky Barbie nemá hranice a miluje skúmanie rôznych farieb a štýlov, aby našla dokonalý vzhľad! S bábikou Barbie Leopard Rainbow Hair môžu deti „divočať“ s jej dlhými vlasmi dúhovej farby a česať ich nabok, aby odhalili krásny ombre dúhový vzhľad! Pre ešte väčšiu zábavu môžu aktivovať funkciu zmeny farby na boku pridaním studenej vody a sledovať, ako sa objaví leopardí vzor!

S bábikou Barbie Leopard Rainbow Hair môžu deti „divočať“ s jej dlhými vlasmi dúhovej farby a česať ich nabok, aby odhalili krásny ombre dúhový vzhľad! Pre ešte väčšiu zábavu môžu aktivovať funkciu zmeny farby na boku pridaním studenej vody a sledovať, ako sa objaví leopardí vzor!

Bábika Barbie Leopard Rainbow Hair sa dodáva s týmito štýlovými predmetmi pre módu a zábavu pri úprave účesu: 2 sponky do vlasov, 3 jemné náramky (fungujú aj na vláskoch bábiky Barbie), gumičky do vlasov, kefa, tričko so srdiečkom, džínsová vesta, mačacie uši, kabelku pre mačky, náhrdelník, ruksak, extra pár topánok, špongiu pre funkciu zmeny farby a nádobu na ľadovú vodu.

Je to skvelý darček pre deti od 3 do 7 rokov, najmä pre tých, ktorí milujú objavovanie nového vzhľadu, kaderníctva a módy!
Rozmery produktu Približne – 29,8 x 7 x 3,4 cm
Barbie leopard rainbow hair doll
Podobné inzeráty
šaty oblečenie pre bábiky barbie Ken kvety lúka rôzne
Oblečenie, šaty pre všetky veľkosti originál bábik Barbie od Mattela: klasická Barbie, Barbie moletka, barbie Skipper -opatrovateľka, barbie Stacie - dcéra, Barbie Chelsea dievčatko,originál od Mattela Barbie - LINDUŠKA-Kelly menšie dievčatko - menšia od bábiky Chelsea aj od Simby Evičky: - topánočky v zladených farbách 2€ pre všetky veľkosti bábik Barbie, rôzne klobúčiky či šiltovky pre všetky veľkosti - kus 2€. Vyšívaná rozkvitnutá lúka s včielkami i motýlikmi, rôzne kvietky, muchotrávky - šaty oblečenie pre : - pre malé originál bábiky Barbie LINDUŠKY-Kelly 3€, - pre CHELSEu či Simba bábiku EVI 3€, - pre bábiku STACIE 4€, - pre bábiku SKIPPER 4€, - pre bábiku Barbie a barbie moletku - 5€. ZDARMA dám poštovné pri odbere z mojich inzerátov nad 111€. Posielam pri platbe na účet vopred doporučene. Teším sa už teraz na radosť, ktorú spolu s Vami vyčaríme dcérkam, vnučkám, neterkam, krstniatkam, .... Pekný dník :)
Lúka na šatách pre všetky bábiky Barbie Mattel
Oblečenie, šaty pre všetky originál bábiky Barbie od Mattela: klasická Barbie, Barbie moletka, barbie Skipper -opatrovateľka, barbie Stacie - dcéra, Barbie Chelsea dievčatko,originál od Mattela Barbie - LINDUŠKA-Kelly menšie dievčatko - menšia od bábiky Chelsea aj od Simby Evičky. Rozkvitnutá lúka s včielkami i lienkami i motýlikmi, rôzne kvietky, muchotrávky - šaty oblečenie pre : - pre malé originál bábiky Barbie LINDUŠKY-Kelly 3€, /iba jednofarebné šaty bez výšivky 1,70€/ - topánočky v zladených farbách 2€ pre všetky veľkosti bábik Barbie, rôzne klobúčiky či šiltovky pre všetky veľkosti - kus 2€, - pre CHELSEu či Simba bábiku EVI 3€, /iba jednofarebné šaty bez výšivky 1,70€/ - pre bábiku STACIE 4€, /iba jednofarebné šaty bez výšivky 2€/ - pre bábiku SKIPPER 4€, /iba jednofarebné šaty bez výšivky 2€/ - pre bábiku Barbie a barbie moletku - 5€, /iba jednofarebné šaty bez výšivky 2,50€/. ZDARMA dám poštovné pri odbere z mojich inzerátov nad 111€. Posielam pri platbe na účet vopred doporučene. Teším sa už teraz na radosť, ktorú spolu s Vami vyčaríme dcérkam, vnučkám, neterkam, krstniatkam, .... Pekný dník :)
Barbie zabalené v krabičkách
1. Barbie Skipper Dreamhouse Adventures: Barbie sestra Skipper teenagerka. Má batoh, tablet, ďalekohľad, foťák a topánky. 35€ 2. Barbie Crimp and curl Vlny a kučery: Barbie bábika v krabici. Nehraná. Vhodné do zbierky alebo na hranie pre dieťa. Bábike sa dajú rôzne natáčať vlasy. Natočia a nakulmujú sa vďaka vode. Mattel. 40€ 3. Barbie víla Dreamtopia: Barbie s ružovými vlasmi a krídlami - tie sa jej dajú daj dolu a nasadiť na ktorúkoľvek inú barbie bábiku. 17€ 4. Barbie Tajné dvere (Barbie and the Secret Door), blond 17€. Bruneta 17€. 5. Barbie fialová víla: Originál zabalená barbie bábika - víla s krídlami. 23€ Kontaktujte ma cez formulár alebo na silprist@, prosím. Všetky bábiky sú v 100% stave, nerozbalené, nepoškodené, vhodné aj ako vianočné ddarčeky.
Bábika typ Barbie s oblečením- viac druhov
Foto 1: Bábika Barbie Snehulienka s oblečením- Hraná bábika Snehulienka, má pristrihnuté vlasy, inak bez chybičky. Predaj len spolu aj s oblečením a doplnkami na fotke, cena 15 eur. Foto 2: Bábika typ Barbie blond 1 s oblečením- Hraná bábika Barbie, bez poškodenia. Predaj len spolu aj s oblečením a doplnkami na fotke, cena 15 eur. Foto 3: Bábika typ Barbie blond 2 s oblečením- Hraná bábika typ Barbie, bez poškodenia. Predaj len spolu aj s oblečením a doplnkami na fotke, cena 15 eur. Foto 4: Bábika typ Barbie hnedovláska s oblečením- Hraná bábika typ Barbie, bez poškodenia. Predaj len spolu aj s oblečením a doplnkami na fotke, cena 15 eur. Foto 5: Bábika Barbie Chelsea Mattell originál- Dve bábiky Barbie Chelsea nehrané, bez chybičky, originál Mattel, kupované v Dráčiku. Cena za jednu 4 eur. Pri kúpe obidvoch pridám zdarma nehranú bábiku, nie je to Barbie. Motorka skúter za 2 eur.
Barbie a doplnky
Babiky Barbie a Ken. Samotna Barbie/Ken 5€ Barbie na bicykli 10€ Barbie a toaletny stolik 10€ Barbie mor. panna vo vani 10€ Spiaca Barbie 7€ Barbie auto + Barbie a Ken 15€ Doplnky dohodou. Uprednostnujem osob.odber.
Poopsie Rainbow High Surprises bábika Amethyst Rae
MGA Poopsie Rainbow High Surprises bábika Amethyst Rae. Uži si zábavu so slizom v úplne novom duchu. Priprav trblietavý sliz a daj ho do outfitu, topánok a doplnkov bábiky. Vyberte si bábiku, ktorá Vám bude najbližšie štýlovo, bude Vaša. Ozdobíš jej tak podľa svojho. Obsah balenia: 1 bábika 1 bunda 1 outfit 1 pár topánok 1 kabelka 1 hrebeň Sada pre prípravu slizu, ktorá obsahuje: 4 vrecúška s práškom na prípravu slizu 2 sáčky s práškom so špeciálnymi efektmi (Rainbow Magic) 3 sáčky s drobnými trblietkami (Rainbow Shimmer) 1 vrecúško s trblietkami (Rainbow Sparkle) 1 vrecúško sa zvýrazňovacím efektom (Rainbow Highlighter) 1 odmerka 1 lyžička 1 kelímok s viečkom Objav jednu zo štyroch veľkých bábik Rainbow High. Veľkosť bábiky cca 36 cm. Odporúčaný vek: 3 + Značka: MGA Poštovné a platba (Kurier SP): 3,99 € (platba prevodom na účet) 5,29 € dobierka (Platba pri prevzatí tovaru)