inzercia, predaj, predám, bazár

Barefoot tenisky barebarics 44

Kategória: Topánky, obuv

Dobry deň, predam Tenisky znacky barebarics maju nove par krat vyskusane, dovod predaja neznalost velkostí zaciatocnicka chyba, boli kupovane na jesen maju 18 mesiacov este zaruku.
Barefoot tenisky barebarics 44
Podobné inzeráty
Barebarics barefoot tenisky na predaj veľkosť 47
Predám barefoot veganske tenisky nosené 2 týždne. Teniskysú bez akéhokoľvek poškodenia, kupované v januáry 2023. Veľkosť topánok je 47 , vnútorná dĺžka je 306 mm. Link na popis tenisiek:
Barefoot tenisky Barebarics
Predám úplne nové tenisky značky Barebarics. Veľkosť EU 44 UK 9,5.
Barefoot tenisky - darčekový poukaz
Predám 3x darčekový poukaz,každý v hodnote 50€. Poukazy je možné využiť v online obchode: na nákup barefoot tenisiek. Poukazy sú platné do 15.1.2023 s možnosťou predĺženia tohto termínu o ďalších 10 dní. Cena: 20€ za 1 poukaz Pri kúpe všetkých 3 poukazov cena 50€. Čo sú barefoot tenisky ? barefoot tenisky disponujú všetkými štyrmi hlavnými benefitmi barefoot topánok (široká špička, tenká a flexibilná podošva, ľahkosť, nulový drop). Plus máme niečo navyše - našu prelomovú inováciu AWESOME FEET VIBE™. Viac na:
Barebarics Belenka 40
Dobrý deň, predávam Barebarics Pulsar bordová farba, veľkosť 40. Nosila som ich po byte aby som ich rozchodila, ale stále mi nesedeli dobre. Až neskoro som si odmerala ešte raz dĺžku chodidla a zistila som, že mám o 0,5cm nohu kratšiu. Čo vysvetľuje prečo mi aj druhý model bol veľký????????????‍♀️ Dúfam že teda poslúžia niekomu z vás, nakoľko sú krásne, ja idem skúsiť teda veľkosť 39???? Cena 79+pošta
Barefoot, Camper Peu Cami kožené a látkové Twins, v. 37
Čierne a červené kožené. Čierne: 74€ Červené: 88€ Výborný nosený stav s xy ďalšími tejto značky, bez poškodenia nakoľko sú to veľmi kvalitné topánky. VD: 24cm. Dôvod predaja: mením šatník Link čierne: Link červené: Látkové farebné Twins top stav. Cena 70€. - obuté asi 3x, bez poškodenia nakoľko sú to veľmi kvalitné topánky. Link:
Barefoot veľ. 42
Zn. BAREBARICS od výrobcu BeLenka. Obuté 3x .V 100% stave. Poštovné podľa tarif SP. Akceptujem len platbu predom na môj účet.