inzercia, predaj, predám, bazár

Barefoot tenisky Groundies Colorado 44EU

Kategória: Topánky, obuv

Predam raz obute barefoot tenisky Groundies Colorado. Nesadla mi velkost. 44EU, 11US, 10UK,
28,8cm.
Barefoot tenisky Groundies Colorado 44EU
Podobné inzeráty
Groundies Universe Velcro 45 (barefoot)
Predám úplne nové pánske kožené tenisky na suchý zips značka Groundies, bielej farby, veľkosť 45 ale zdajú sa mi väčšie asi na 46 veľkosť odhadujem (VD cca 29,4 cm) Sú to komfortné barefoot tenisky.
Barefoot GROUNDIES ACTIVE
Predám 2x obuté/vyskúšané barefoot tenisky GROUNDIES. Objednané z oficiálnej stránky. Nesadol mi ideálne tvar na moju nohu a vrátiť ich už neviem keďže som ich skúšal vonku. Osobne v Ba alebo poštou
Barefoot tenisky - darčekový poukaz
Predám 3x darčekový poukaz,každý v hodnote 50€. Poukazy je možné využiť v online obchode: na nákup barefoot tenisiek. Poukazy sú platné do 15.1.2023 s možnosťou predĺženia tohto termínu o ďalších 10 dní. Cena: 20€ za 1 poukaz Pri kúpe všetkých 3 poukazov cena 50€. Čo sú barefoot tenisky ? barefoot tenisky disponujú všetkými štyrmi hlavnými benefitmi barefoot topánok (široká špička, tenká a flexibilná podošva, ľahkosť, nulový drop). Plus máme niečo navyše - našu prelomovú inováciu AWESOME FEET VIBE™. Viac na:
Predam nove mužské barefoot Groundies
Predam nove mužské barefoot Groundies. Veľkosť 44- rozmery v tabuľke - foto. Manželovi nesadla veľkosť…
Groundies barefoot Odessa GX1 Wool Women
Predám úplne nové kožené zateplené barefoot čižmy Groundies Odessa GX1 Wool Women veľkosť 40 tmavohnedej farby. Celokožené zateplené ovčou vlnou. Odpovedám iba na mail.
Groundies Colombo Mid 46 (barefoot)
Predám nové pánske kožené topánky hnedej farby značka Groundies veľkosť 46 (VD cca 29,6 cm) Sú úplne nové, nenosené. Je to komfortná barefoot obuv. K topánkam pridávam kupón do eshopu na 20% zľavu.