inzercia, predaj, predám, bazár

BA/RUŽINOV - Dvojkancelária na prenájom s parkovaním

Kategória: Kancelárie

Ponúkame na prenájom kancelársky priestor v administratívnej budove na Košickej 56. Budova prešla pred pár rokmi rekonštrukciou.Ponúkaná dvojkancelária sa nachádza na 5 poschodí s výťahom. V rámci poschodia k dispozícii sociálne zariadenie.

ŠTANDARD,SLUŽBY:
štrukturovaná kabeláž
prístup do kancelárie 7dní v týždni/24hod
služby recepcie
možnosť úpravy priestoru podľa požiadaviek klienta

CENA: 827€+DPH - cena zahŕňa už aj energie.
Výmera: 59,1m2

PARKOVANIE:
Parkovanie je možné za poplatok v garáži 100€/mesiac+DPH za parkovacie státie

LOKALITA::
Administratívna budova DOAS, Košická 56, 10 podlažná administratívna budova, v okolí kompletná občianska vybavenosť - reštaurácie, služby, trhovisko Miletičová.
Poschodie: 5
Počet poschodí: 10
Počet izieb: 2
Dodatok k cene: vrátane energii a poplatkov, +DPH, vrátane provízie
Obytná plocha: 50.8m²
Celková rozloha: 59.1m²
Úžitková plocha: 50.8m²
Vlastníctvo: firemné
Stav: po rekonštrukcii
Internet: lokálny poskytovateľ
Kúpeľňa: áno
Výťah: áno
Parkovanie: vlastné vyhradené
Zariadenie: zariadený
Zateplený objekt: áno
Energetický certifikát: áno
Bezbariérový prístup : áno
Okná: plastové
BA/RUŽINOV - Dvojkancelária na prenájom s parkovaním
Podobné inzeráty
MAXFINREAL - Prenájom štyroch 2kancelárií v Nitre
Ponúkame v Nitre na prenájom 4 dvojkancelárie. Kancelárie sa nachádzajú v polyfunkčnej budove. Budova prešla rekonštrukciou v rámci ktorej boli priestory vymaľované a položené nové podlahy. Budova je zabezpečená alarmom a vstup je možný 7/365. Rozmer kancelárií: Dvojkancelária 36,19m2 - Toalety spoločné 230€/m + energie + DPH Dvojkancelária 47,17m2 - vlastný kuchynský kút + Toaleta 380€/m + energie + DPH Dvojkancelária 56,30m2 - vlastný kuchynský kút + Toaleta 450€/m + energie + DPH Dvojkancelária 38,54m2 - vlastný kuchynský kút + Toaleta 310€/m + energie + DPH V cene nájmu je aj upratovanie spoločných priestorov + kancelárií, kompletný realitný aj právny servis. V okolí je kompletná občianska vybavenosť ako je reštaurácia, kaviareň, potraviny, MHD.... VOĽNÉ IHNEĎ!!! Bližšie informácie na tel.č. V prípade záujmu Vám vieme zabezpečiť výhodné poistenie. Sme členom REALITNEJ ÚNIE SLOVENSKEJ REPUBLIKY Poschodie: 2 Počet poschodí: 2 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , +energie, +DPH Celková rozloha: 35m² Vlastníctvo: firemné Stav: po rekonštrukcii Kúpeľňa: nie Balkón: nie Lódžia: nie Garáž: nie Výťah: nie Parkovanie: verejné Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: nie Bezbariérový prístup : nie Okná: drevené
dvojkancelária 44m2, v širšom centre Bratislavy, parkovanie,
Ponúkame Vám na prenájom Bratislava-Ružinov, Záhradnícka. Plocha: úžitková 57m2. Nachádza sa na 2. poschodí z 3. Podlaha: plávajúca. Okná: plastové. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynský kút.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Ostatné vybavenie: internet. Zabezpečenie strážnou službou. Cena 8 €/m2/mesiac. Ponúkame Vám na prenájom kancelárskej priestory v Bratislave, Ružinov, Záhradnícka ulica. Výborná lokalita v širšom centre mesta s dobrou dostupnosťou autom aj MHD. K dispozícii dvojkancelária o výmere 44 m2. Nachádza sa na 2 poschodí. Objekt má celkovo 3 poschodia bez výťahu. Možnosť flexibilného usporiadania priestoru podľa požiadaviek klienta. Podlaha: plávajúca, koberce. Okná: plastové, otvárateľné. Možnosť prenájmu nábytku. Oddelené toalety a kuchynka na chodbe. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Ostatné vybavenie: prípojka na internet. Zabezpečenie: recepcia, informačná služba, prístup do budovy 24/7. Stravovanie v budove. Parkovanie v areáli za poplatok 50€/miesto alebo v okolí.   Skladové priestory v suteréne. Cena: nájom od 8 €/m2/mesiac + energie a služby 3,50€/m2/mes + DPH. Províziu RK neplatíte!
dvojkancelária 44m2, v širšom centre Bratislavy, parkovanie,
Ponúkame Vám na prenájom Bratislava-Ružinov, Záhradnícka. Plocha: úžitková 57m2. Nachádza sa na 2. poschodí z 3. Podlaha: plávajúca. Okná: plastové. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynský kút.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Ostatné vybavenie: internet. Zabezpečenie strážnou službou. Ponúkame Vám na prenájom kancelárskej priestory v Bratislave, Ružinov, Záhradnícka ulica. Výborná lokalita v širšom centre mesta s dobrou dostupnosťou autom aj MHD. K dispozícii dvojkancelária o výmere 44 m2. Nachádza sa na 2 poschodí. Objekt má celkovo 3 poschodia bez výťahu. Možnosť flexibilného usporiadania priestoru podľa požiadaviek klienta. Podlaha: plávajúca, koberce. Okná: plastové, otvárateľné. Možnosť prenájmu nábytku. Oddelené toalety a kuchynka na chodbe. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Ostatné vybavenie: prípojka na internet. Zabezpečenie: recepcia, informačná služba, prístup do budovy 24/7.Parkovanie v areáli za poplatok. Skladové priestory v suteréne. Cena: nájom od 9,35 €/m2/mesiac + energie a služby 4,90€/m2/mes + DPH. Províziu RK neplatíte!
Lukratívne kancelárie v absolútnom centre - pešia zóna
VIP PROPERTY MANAGEMENT Na prenájom, ihneď k dispozícii, lukratívne kancelárie v absolútnom centre Banskej Bystrice, na pešej zóne, s parkovaním vo dvore a povolením vjazdu na pešiu zónu 24/7 ✅ Pešia zóna - Banská Bystrica ✅ Parkovanie vo dvore s povolením vjazdu na pešiu zónu 24/7 ✅ V ponuke rôzne metráže ✅ Voľné ihneď ✅ Cena prenájmu od 200,-EUR / mesiac ✅ Výhľad na pešiu zónu ✅ Obhliadky je možné dohodnúť: - emailom: info@ - telefonicky: +770 / +771 V ponuke tiež: ✅ Veľkometrážny byt na pešej zóne v Bankej Bystrici s parkovaním na prenájom ✅ Tanečná sála aj na hodinový prenájom ✅ Lukratívny byt 2+KK na prenájom ✅ Obchodný priestor na pešej zóne v Banskej Bystrici s parkovaním na prenájom ✅ Nadštandardný obchodný/kaviarenský priestor s veľkou záhradou, prístreškom a parkovaním na pešej zóne v Banskej Bystrici na prenájom s možnosťou odpočítania časti rekonštrukcie z dohodnutej výšky nájmu
Kancelárie v bízkosti OC - VIVO Shopping
V administratívnej budove  neďaleko obchodného centra VIVO Shopping ponúkame na prenájom klimatizované  kancelárske priestory.  Prízemie: Kancelária č. 22 s plochou 20,30 m2 - klimatizovaná. 1. poschodie:  Kancelárie č. 114 s plochou 30,10 m2, č. 115 s plochou 30,20 m2 , klimatizované (voľné ihneď). Dvojkancelária  č. 121  a 122 s plochou 38,80 m2  a 22,80 m2 (voľné od 1.1.2023). Dvojkancelária č.135 a 136 s plochou 21,40 m2 a 28,40 m2 ( voľné od 1.1.2023)  2 poschodie: Kancelária č. 233 s tromi oddelenými pracoviskami (kóje) s plochou 54,30 m2, klimatizovaná. Poschodia sú vzájomne prepojené  schodiskom, osobným i nákladným výťahom. Na každom z nich je k spoločnému užívaniu k dispozícii kuchynka, pánske a dámske toalety. Cena klimatizovaných kancelárií za m²/mesiac: 6,50 € + 5,- € (11,50 €)  - zahŕňa energie, upratovanie priestorov i kancelárií, servis a 24 h strážnu službu. Pri neklimatizovanej miestnosti je cena  m²/mesiac: 6,50 € + 4,30,- € (10,80 €). Nájomník pri prevej platbe neplatí depozit, ale 2 nájmy za prvé dva mesiace, od tretieho mesiaca prechádza na mesačný splátkový režim. V prípade neplatcov DPH sa fakturuje prenájom bez DPH. Do ceny nie je zahrnutý internet, k dispozícii je 5 providerov aj možnosť pripojenia pevnej linky. Cena za 1 parkovisko za rok je 166,- € + DPH, platí sa jednorazovo. Bonusy: Nájomník má možnosť 2 x do mesiaca využívať bezplatne zasadačku (kapacita 25 os), každé využitie prekračujúce tento počet, je poplatok za prenájom 50,- €/deň. Bezplatne môžu využiť: firemné upútavky na informatívnych plochách (vonku aj vo vstupnej časti), poštovú priehradku, zaregistrovať sídlo firmy, prenajímať priestor inému subjektu (nutné podať žiadosť). Prístup do budovy je neobmedzene 24 h sedem dní v týždni.
Prenájom, dvojkancelária o výmere 77 m2, Trnava
TUreality ponúka na prenájom dvojkanceláriu v Trnave na ulici Sladovnícka o výmere 77 m2. Dvojkancelária pozostáva z dvoch kancelárií oddelených dverami. Výška nájmu je 530,- eur + DPH + energie. Podrobné informácie na +421 41 321 78 00,