inzercia, predaj, predám, bazár

Basgitraovy efekt Big Muff Pi Fuzz, Ladicka a pedalboard

Kategória: Zvuková technika

Predávam pedalboard používaný na basu s electroharmonix big muff pi efektom ladickou korg pitchblack mini a napájacím zdrojom na viac efektov. Miesto na ďalšie efekty a navyše k tomu jeden prepojovaci kábel a suchý zips na nalepenie ďalších efektov.

Basgitraovy efekt Big Muff Pi Fuzz, Ladicka a pedalboard
Podobné inzeráty
Predám gitarový pedál Walrus Audio Eons
Walrus Audio Eons Legenda o Eons hovorí o nezdolnej šelme žijúcej v najvyšších horách, ktorú videli a počuli len tí najodvážnejší cestujúci. S pokrútenými rohmi vydáva tento tvor zvuk hrubší ako zemská kôra, aby upútal pozornosť a varoval všetkých, ktorí mu stoja v ceste. Toto je Eons. Eons je fuzz schopný masívne silných zvukov pripravených otestovať limity akéhokoľvek zosilňovača. Použite gombík Voltage (blesk) na naštartovanie až 18 voltov do obvodu pedálu pre masívne, otvorené fuzz zvuky, alebo si vyberte, či chcete znížiť napätie až na 3 volty pre nerovný fuzz. Experimentujte s gombíkmi Voltage a Mode pre nekonečné možnosti fuzz tónov. Nájdite zvuky inšpirované vintage štýlom, ktoré vychádzajú z pódií Woodstocku až po chaotický trojakordový punk rock. Eons je pripravený na boj. Eons je vybavený päťpolohovým otočným gombíkom, ktorý ponúka 5 zvukových konfigurácií. Eons sa dodáva v pieskovo hnedej farbe s červeným, krémovým a čiernym atramentom. Umelecké dielo s kozou Markhor so štyrmi rohmi ilustroval Adam Forster. Presná veľkosť je 12,1 x 6,7 x 5,7 cm. Požiadavky na napájanie sú 9 V DC (minimálne 200 mA). Na napájanie všetkých zvukových pedálov Walrus sa odporúča použiť izolovaný zdroj napájania. Napájací zdroj nie je súčasťou balenia. Všestranný 5-stupňový fuzz pedál: Fuzz s viacerými režimami Ovládanie: Volume, Voltage, Gain, Bass, Treble, Mode (5-polohový prepínač) Gombík napätia umožňuje nastaviť prevádzkové napätie obvodu od 3V do 18V Aktívne ovládanie basov a výšok na zníženie/zosilnenie v závislosti od typu gitary/snímača 5 rôznych "príchutí" fuzz voliteľných pomocou prepínača Každý režim ponúka inú kombináciu frekvenčnej odozvy a štýlu orezania Experimentujte s gombíkom Voltage a Mode pre takmer nekonečné štýly fuzz tónov Vstup a výstup namontovaný na vrchu 9-voltový jednosmerný prúd, stredový záporný pól, minimálne 100 mA Napájací zdroj nie je súčasťou balenia Navrhnuté a zmontované v USA
Multiefektový Bass Pedalboard  Fender Downtown Express + Pol
Ponúkam na predaj pedalboard multiefekt pre basgitaru. Komplet. Využívaný cca rok a pól v skúšobni. Pedalboard je tvorený z Fender Downtown Express Multiefektovy pedal pre bassgitary. Cena nového je 179€ - link: ——————————————- Okrem toho je súčasťou pedalboardu aj Profesionálna Ladička TC Electronic PolyTune 3 pedal white edition. Cena novej ladičky je 94€ - link: ——————————————— Okrem toho je súčasťou balenia samotný pedalboard RockBoard B 2.0 DUO B Pedalboard s brošničkou Cena nového je 66€: link - K setu pribalím aj profesionálny kábel Fender jack jack. Cena nového je 17€. Tento komplet ponúkam za 200€. Neposielam kuriérom ani poštou. Len osobný odber.
Big Muff Made in NYC ec3003a
Zdarec. Mám na predaj tento úžasný muff ešte z výroby v New York City. Revízia EC3003A. Nemá zmysel písať nič viac. Snáď len to že má v sebe jeden klasický módik na zmenu freq. ktoré žiadnym spôsobom nemenia pôvodny zvuk pri klasickom zapojení. Efekt som ochotný doviezť po trase ZV-BB-RK-LM-PP-PO a poprípade aj KE. Samozrejme nie je problém odoslať efekt aj na dobierku prostredníctvom packety. Ak by ste chceli vedieť presne o ktorú revíziu sa jedná, pošlite mi správu či mail a odfotím vám plošný spoj ;) Pri rýchlom jednaní sa na cene určite dohodneme ;)
Gitarový efekt | EH Green Russian Big Muff Pi (distortion)
Predám tento skvelo vyzerajúci a ešte lepšie hrajúci true bypass distortion / fuzz efekt, resp. pedál od Electro-Harmonix. Má kvalitný, široký a plný zvuk. Pedál nemá žiadne mechanické ani funkčné chyby. Je starý cca rok. Dôvodom predaja je, že som mu nenašiel také využitie, aké by si zaslúžil v štýle hudby, ktorý hrajeme. Prvé foto je ilustračné. Ideálne osobný odber v Košiciach, ale dá sa poslať aj na dobierku / zásielkovňou. Uvedená cena je bez poštovného.
Pedalboard + efekty na basgitaru
Predám: Pedalboard s kufrom Rockboard - 100€ Dunlop MXR M80 bass D.I. plus - 150€ Ladička Boss TU-3 - 70€ Zdroj Lewitz CP-05 - 30€- PREDANÉ Cena v celku - 300€
Pedalboard
Predám profi pedalboard Nexi Industries 8 analógových efektov plus vstavaná ladička . Nový stal vyše 1000e