inzercia, predaj, predám, bazár

Baťa čižmy

Kategória: Topánky, obuv

Elegantné ženské čižmy ťa s transparentnou ozdobnou "sieťkou" a pekným detailom s ružami.
Veľ.36, nenosené, PC 49,99€
Baťa čižmy
Podobné inzeráty
Topánky BAŤA LIGHT
Predám nové, nenosené topánky BAŤA LIGHT veľkosť 41. Posielam na dobierku alebo ako doporučený list (platba na účet vopred). V prípade záujmu alebo otázok ma kontaktujte emailom cez formulár nižšie alebo mi priamo napíšte na email predaj-@, tel. číslo neexistuje. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
Dámske kožené čižmy na zimu
Predám dámske čierne čižmy. Čižmy majú po celej dĺžke z vonkajšej strany strieborný zips. Strieborný detail je aj na opätkoch. Vo vrchnej časti čižmy sa dá zips rozopnúť, a pod ním sa nachádza vložený klin z gumy, ktorá je pružná, takže takto sa horná časť čižmy vie prispôsobiť šírke lýtka. Z vnútornej strany sa po celej dĺžke zapínajú čiernym zipsom. Čižmy sú z vnútra zateplené kožúškom. Spodná časť čižmy je z pravej kože. Čižmy síce nie sú nové, boli však nosené len občasne, čiže majú len bežné známky opotrebenia. Na čižmách sú vymenené nové opätky z dôvodu, že v pôvodných opätkoch sa v zime šmýkalo. Teraz sú už protišmykové. Rozmer: Veľkosť 38 Výška opätku: 3 cm Výška čižmy bez opätku: cca 38,5 cm Cena: 8,5 eur + poštovné Odporúčam pozrieť aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem
BAŤA - BOTY, BALERÍNKY + KABELKA
Vše z fotky je značka Baťa. Vše nové. Originál! Baťa dámské boty, balerínky žluto-zlaté, nové, PC 799 Kč. Vel. na 38/39, 39. Cena = UŽ NEJSOU! Baťa dámské boty, balerínky oranžovo-červeno-korálové, nové, PC 799 Kč. Vel. na 38/39, 39. Cena = 499 Kč Při koupi 1x páru bot + 1x kabelky = + zdarma přidám dárek. PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!
Vysoké čižmy Baťa, veľ.40
Dámske vysoké čižmy Baťa, veľ.40, vnútorná dlžka 25.5cm, výška opätku 8cm, platforma 1cm, celková výška čižmy od podlahy 46cm. Čižmy sú kvalitné, zapínanie z vnútornej strany na dlhý zips. Nosené, nepoškodené, veľmi dobrý stav - všetky fotky sú reálne pred vložením inzerátu. Cena + poštovné. 22
BAŤA Kožené čižmy
Tieto NOVÉ čižmy značky Baťa sú v PERFEKTNOM stave (iba 2x obuté).Vynikajú svojim talianskym dizajnom s krásnymi detailmi. Navyše nohy pri nosení chráni špeciálna stielka tlmiaca nárazy v kombinácii s protišmykovou podošvou. Tieto čižmy budú novej majiteľke slúžiť dlhšie ako len jednu sezónu. Cena: 35,00 € Materiál: PRAVÁ KOŽA, veľ. č. 39 Preferujem osobný odber.
Baťa čižmy /koža
Na predaj damske hnede kožene čizmy. Znacka: BATA - koža PC: 139€ Cena teraz: 95€ Velkost: 39 Opätok: 8,5cm Rozmery: v albume Stav: vyborny, len 1x obute na nohe, skladovane Dovod predaja: mam inu velkosť lytka Kontakt: Dobierka nie je mozna! Platba vopred na ucet alebo osobny odber v Ba. Ak si z Ba- cizmy je mozne vyskusat a pozriet na Bajkalskej/ 3Veže. Len seriozny zaujem!!!