inzercia, predaj, predám, bazár

Batériový tlakový čistič (wap)

Kategória: Záhradná technika

Karcher KHB 5 Battery Set Batériový tlakový čistič

Cena aj s bateriou a s nabijackou
Vrátane vymeniteľnej 18 V batérie: ručný akumulátorový tlakový čistič na všestranné použitie bez elektrickej prípojky. Ideálny na rýchle medzičistenie okolo domu.

Už len stačí napojiť hadicu a môžete začať. Ručný akumulátorový tlakový čistič Kärcher vrátane 18 V vymeniteľnej batérie (max. doba čistenia 10 min) je flexibilný a rýchlo pripravený na použitie – a úplne nezávislý na elektrickej prípojke. Zvyšnú dobu chodu batérie je možné odčítať pomocou manažmentu reálneho času „Real Time Management“. Tento stroj, ktorý sa drží v rukách, sa ideálne hodí na príležitostné čistenie záhradného nábytku, záhradného náradia, bicyklov a na ďalšie použitie okolo domu. Pomocou efektívneho, avšak šetrného čistiaceho prúdu vody bez problémov vyčistíte aj chúlostivé povrchy. Okrem toho sa tento kompaktný čistiaci stroj jednoducho odkladá
Batériový tlakový čistič (wap)
Podobné inzeráty
BOSCH Aquatak 125 + Home & Car Kit - nový tlakový čistič
Predám úplne nový, originálne zabalený vysokotlakový čistič (wapku) Bosch Aquatak 125 spolu so sadou príslušenstva Home & Car Kit. Výkon 1500 W, max. tlak 125 bar, prietok 360 l/h, dĺžka hadice 5 m, s kovovým čerpadlom. Garantujem bezchybný 100% stav, wapka je nová, ešte originálne zaplombovaná. Viac info cez email alebo na mobile, inzerát je platný do jeho zmazania. Pri vážnom záujme a serióznej dohode je možné poslať aj poštou. Karcher Parkside Gardena Gude Riwall Makita Extol Scheppach Al-ko Nilfisk Lavor Dewalt Powerplus Stanley Fieldmann Hecht Einhell Ryobi Dolmar Husqvarna Vysokotlakový čistič Bosch Universal Aquatak 125 zaisťuje rýchle, flexibilné a ľahké čistenie. Tryska Trio zvládne širokú škálu rôznych čistení, od záhradného nábytku po odkvap. Nastavenie ventilátora, rotácie a bodu sa zaoberá požiadavkami každej jednotlivej úlohy. Ušetrite čas pri čistení automobilov pomocou 450 ml vysokotlakovej trysky na čistiaci prostriedok. Predĺžená rukoväť a veľké kolesá ponúkajú väčšiu mobilitu a ľahké skladovanie. Vysokotlakový čistič s tichším čerpadlom ponúka ešte väčší komfort čistenia. Čistenie uľahčujú rýchle zasunutia a skladovanie pištole pri práci. Sada Home & Car obsahuje umývaciu kefu, vysokotlakovú trysku na čistiace prostriedky, 90° trysku, čistič terasy, trysku 3 v 1.
Wapka, tlakový čistič
Predám tlakový čistič Asist, funkčný, treba vymeniť pištoľ, nevypína.
Tlakový čistič Bosch Aquatak 1350
Predám funkčný tlakový čistič Bosch 1350 Max tlak 135bar Max prietok vody: 500l/h Príkon: 2400W Hmotnost 16kg K vapke pridávam napeňovač za príplatok 20€ ktorý funguje výborne. Vapku môžem samozrejme predviesť.
Benzinovy tlakovy cistic Karcher G 7.10M
Predam parkrat pouzity benzinovy tlakovy cistic Karcher G 7.10M.Dovod predaja je,ze syn skoncil s motocrosom,je nevyuzity.
Akku tlakový cistic
Predám akku tlakový čistič.
WAP Nilfisk
Predám WAP Nilfisk E160.1 3 roky stará, používaná minimálne. 3 nadstavce a napenovac súčasťou.