inzercia, predaj, predám, bazár

BATERKU - Svietidlo NITECORE MH11 - nabíjanie USB "C"

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám úplne nové svietidlo NITECORE MH11
Účelovo postavená EDC baterka
Nitecore MH11 je jasný, kompaktný a ľahko sa používa. Čo viac si môžete priať od EDC baterky? Je schopný dosiahnuť maximálny jas 1 000 lumenov, ktorý vrhá viac ako 190 m lúča. Každý používateľ baterky miluje jednoduché používateľské rozhranie a MH11 to ponúka. Úplným stlačením zadného spínača svetlo zapnete a vypnete, zatiaľ čo polovičným stlačením svetla môžete prepínať medzi rôznymi úrovňami jasu. Dokonca si pamätá predchádzajúce nastavenie jasu pri ďalšom zapnutí svetla. S dĺžkou len 5 palcov a hmotnosťou 4 unce s batériou je MH11 skvelým doplnkom do vašej každodennej zbierky, súpravy náradia do dielne alebo pracovnej tašky.

Nabíjateľný USB-C
MH11 sa dodáva s pribalenou batériou 18650, ktorú je možné rýchlo nabíjať cez vstavaný port USB-C na boku baterky. Plne nabitá priložená batéria dokáže napájať MH11 až 250 hodín alebo 10 dní v nízkom režime! Indikátor napájania vás informuje o stave batérie a upozorní vás, aby ste ju dobili. Okrem toho môže MH11 bežať na dve batérie CR123A.

Baterka prémiovej kvality
MH11 vyniká ako prémiové EDC svetlo svojou kvalitou a spoľahlivosťou. Je vyrobený z odolného leteckého hliníka a má eloxovaný povrch HA III. Toto svetlo s hodnotením IP68, vodotesné a odolné voči nárazu z 1 m, znesie nárazy a poveternostné podmienky aj v tom najnáročnejšom prostredí. S pribaleným nylonovým puzdrom, vreckovou sponou alebo šnúrkou na nosenie MH11 je len na vás!

BATERKU - Svietidlo NITECORE MH11 - nabíjanie USB "C"
Podobné inzeráty
Svietidlo NITECORE MH11 - nabíjanie USB "C"
Predám úplne nové svietidlo NITECORE MH11 Účelovo postavená EDC baterka Nitecore MH11 je jasný, kompaktný a ľahko sa používa. Čo viac si môžete priať od EDC baterky? Je schopný dosiahnuť maximálny jas 1 000 lumenov, ktorý vrhá viac ako 190 m lúča. Každý používateľ baterky miluje jednoduché používateľské rozhranie a MH11 to ponúka. Úplným stlačením zadného spínača svetlo zapnete a vypnete, zatiaľ čo polovičným stlačením svetla môžete prepínať medzi rôznymi úrovňami jasu. Dokonca si pamätá predchádzajúce nastavenie jasu pri ďalšom zapnutí svetla. S dĺžkou len 5 palcov a hmotnosťou 4 unce s batériou je MH11 skvelým doplnkom do vašej každodennej zbierky, súpravy náradia do dielne alebo pracovnej tašky. Nabíjateľný USB-C MH11 sa dodáva s pribalenou batériou 18650, ktorú je možné rýchlo nabíjať cez vstavaný port USB-C na boku baterky. Plne nabitá priložená batéria dokáže napájať MH11 až 250 hodín alebo 10 dní v nízkom režime! Indikátor napájania vás informuje o stave batérie a upozorní vás, aby ste ju dobili. Okrem toho môže MH11 bežať na dve batérie CR123A. Baterka prémiovej kvality MH11 vyniká ako prémiové EDC svetlo svojou kvalitou a spoľahlivosťou. Je vyrobený z odolného leteckého hliníka a má eloxovaný povrch HA III. Toto svetlo s hodnotením IP68, vodotesné a odolné voči nárazu z 1 m, znesie nárazy a poveternostné podmienky aj v tom najnáročnejšom prostredí. S pribaleným nylonovým puzdrom, vreckovou sponou alebo šnúrkou na nosenie MH11 je len na vás!
Silná čelovka XHP50 SV047 ZOOM SWAT Li-Ion USB
Čelovka BL-T30-P50 od renomovanej spoločnosti X-BALOG bola navrhnutá pre mnoho rôznych aplikácií. Využiť ho môžu uniformované zložky, poľovníci, milovníci prírody, mechanici, rybári ako aj pre domáce použitie. Vybavená modernou a efektívnou diódou XHP50 . Je to neuveriteľne energeticky úsporná polovodičová dióda s veľmi vysokým, takmer oslepujúcim jasom. Životnosť LED až 100 000 hodín . Dióda XHP50 sa používa iba v profesionálnych zariadeniach . Svietidlo je vyrobené zo super pevnej zliatiny leteckého hliníka a ABS plastu , je odolné voči poškodeniu a náročným prevádzkovým podmienkam. Napájanie 2x 18650 3,7V-4,2V lítium-iónové batérie (súčasť balenia). Súčasťou balenia je aj microUSB nabíjací kábel . Svietidlo má 3 režimy svietenia: 100% nepretržité svietenie, 60% nepretržité svietenie, stroboskop. Funkcia ZOOM je dostupná vo všetkých režimoch . Plynulé nastavenie zaostrenia svetla umožňuje získať ako veľmi široký lúč s malým rozsahom, tak aj silne zaostrený lúč s veľkým rozsahom. Svietidlo má nastaviteľný uhol sklonu (hore / dole). Je vybavená 2 elastickými a nastaviteľnými popruhmi . Okrem toho má baterka v zadnej časti červenú výstražnú kontrolku . Sada obsahuje: baterku X-BALOG BL-T30-P50 LCZ-031, 2 x 18650 batérie, USB kábel a originálnu krabicu. TECHNICKÉ DÁTA: Model: X-BALOG BL-T30-P50 LCZ-031 Typ diódy: XHP50 Dĺžka [cm]: 8,5 Predný priemer [cm]: 4,3 Priemer šošovky [cm]: 3,7 Kryt: letecký hliník + ABS Životnosť LED: až 100 000 hodín Funkcia priblíženia: Áno, plynulé Prevádzkové režimy: 100%, 60%, stroboskop Napájanie: batéria/článok 18650 3,7V-4,2V Nabíjanie: micro USB Farba: Čierna Hmotnosť s batériami [g]: 260 Výrobca: X-BALOG
Nitecore HC33 (1800 lumen)
Predam pouzivani ale funkcnu celovku extremne silnu. 1800lumen
Led baterka MXDL 1W, originál kupovaný na SK, utesnená
Predám zo svojej výbavy originálnu profi baterku MXDL s led čipom 1W, končím. Je to originál kupovaný v Euronicse na Slovensku, nie klon z Ebay alebo Aliexpresu. Absolútne spoľahlivá, profi hliníková konštrukcia aj materiály. Žiaden problém zo spínačom ako u šmejdových bateriek. Výrobca udáva svetelný výkon 40lm podľa svojich noriem. jedna baterka vydrží svietiť niekoľko hodín, dnešné super svietivé baterky s jednou AA batériu končia po hodine svietenia na plný výkon alebo svietia reálne nepoužiteľným svetlom po dobu desiatok hodím. Prakticky sú takéto režimy nepoužiteľné. Optika má širší vyžarovací uhol s jemnejším rozptylom svetla ako bežné led baterky na jednu AA baterku a aj väčší priemer optiky ako je dnes štandardom, je ted vhodná aj do zastavaných alebo vnútorných priestorov kde osvieti väčšiu plochu. Vhodná pre pracovníkov SBS alebo bushcrafterov. Baterka má je utesnená proti vlhkosti, má 2 kruhové O-tesnenia na zabezpečenie odolnosti voči striekajúcej alebo stekajúcej vode. Má bežné známky použitia čo je dôkaz toho že je to originál, klon by s pokazil skôr ako by sa dožil tejto prevádzkovej patiny. Iba predaj. Dobierka nie je v cene, preferujem osobný odber. Kontakt prosím iba v prípade seriózneho záujmu, telefón na seba uveďte v emaile.
Výkonná baterka CREE Led BL-2804-T6
Predám nepoužívanú a zabalenú výkonnú poľovnícku baterku CREE Led BL-2804-T6. Zdroj svetla je dióda CREE LED T6 s výkonným dosvit cca 300m. Životnosť diody je cez 100 000 hodín. Telo baterky je vyrobené z masívnej duralovej zliatiny. Balenie obsahuje: Baterku BL-Q2804-T6 2x dobíjatelná batéria BL-18650 4,2V 88000mAH Li-ion nabíjačku na 220V nabjačku na 12V auto. Kontakt:
Svietidlo LED Baterka OLIGHT S1 Baton
Kontakt e-mailom / SMS a následne sa môžeme dohodnúť telefonicky ! ! ! Kontakt e-mailom a následne sa môžeme dohodnúť telefonicky ! Svietidlo LED Baterka OLIGHT S1 Baton Malé LED svetlo. Málo používané. Na batériu: 1ks CR123 3V alebo RCR123A 3.7V ( nie sú súčasťou – možnosť odskúšania ) PARAMETRE: Kontakt e-mailom a následne sa môžeme dohodnúť telefonicky ! Predaj len osobne Detva / Zvolen / Bratislava ( poštou nie ) Cena 35€ Kontakt e-mailom / SMS a následne sa môžeme dohodnúť telefonicky ! ! ! Kontakt e-mailom a následne sa môžeme dohodnúť telefonicky !