inzercia, predaj, predám, bazár

Behringer Virtualizer 3D FX2000

Kategória: Zvuková technika

Značka Behringer
Kanály 2
Spojenia XLR
Veľkosť do racku

ECHO EFEKTY OBSAHUJÚ:
CATHEDRAL (katedrála)
GOLD PLATE (ZLATÝ PLECH)
SMALL HALL (MALÝ SÁLA)
ROOM (MIESTNOSŤ)
CONCERT (KONCERT)
STAGE (PÓDIUM)
SPRING REVERB (pružinový echo efekt)
AMBIENCE (prostredie)
EARLY REFLECTIONS (skoré odrazy

Stav : Nový (ani raz nepoužitý)
Behringer Virtualizer 3D FX2000
Podobné inzeráty
Behringer-virtualizer 3d fx2000
Získajte ešte viac intenzívnejšieho výkonu pre vaše klávesy, basgitaru, gitaru alebo vokál s efektovým procesorom VIRTUALIZER 3D FX2000. Tento úžasný prístroj montovaný do stojanu disponuje 71 neuveriteľnými algoritmami, vrátane naozajstného štúdiového sterea a 3D efektov, ktoré naživo aj v štúdiu pridajú k vášmu zvuku nový rozmer, z ktorého sa vám zatočí hlava. FX2000 je vybavený technológiou BEHRINGER RSM (modelovanie reálneho zvuku) pre úžasne presné simulovanie akustických prostredí. Možnosti efektov zahŕňajú silnú moduláciu, simuláciu zosilňovača, skreslenie a zvláštne efekty a tiež dynamické a psychoakustické spracovanie. Výkon ďalej zvyšujú užívateľský ekvalizér pre vysoké a nízke frekvencie a algoritmy vlnovo adaptívneho echo efektu VIRTUAL ROOM. Echo efekty a oneskorenie Pretože sa jedná o jeden z najžiadanejších efektov, FX2000 ponúka 12 rôznych programov echo efektov, takže vždy budete mať k dispozícii ideálny echo efekt pre vaše živé vystúpenia alebo požiadavky v štúdiu.
Behringer Virtualizer 3d fx2000
Predam zabaleny multi efekt Behringer Virtualizer 3d fx2000. Kupovany pre domace studio, ktore som musel z ekonomickych dovodov rozpredat.Efekt som nestihol ani pouzit je zabaley a povodnom stave s foliou.Pri vaznom zaujme poslem aj dobierkou.Cena 70eur.
Behringer Virtualizer PRO - DSP 1000P
Predám plne funkčný efektový procesor. Celý čas od zakúpenia bol osadený v racku. Popis výrobcu: “Wave Adaptive Virtual Room” reverb algorithms calculated from precise mathematical room models to give you ultra-natural reverb effects 32 breathtaking Reverb, Chorus, Flanger, Delay (10 s), Pitch Shifter, Vocoder, Rotary Speaker effects and more More than 700 effect variations plus two individual parameters and separate low and high EQ section 2 digital processing engines give you independent or coupled effects on left and right channels True stereo processing performance allows separation of left and right channels in the stereo field for open-sounding enhancement of the sound sources Free VIRTUALIZER Design software allows for total remote control via PC (download at 20-bit A/D and D/A converters with 64/128 times oversampling for ultra-high headroom and resolution Internal 24-bit processing with professional 46 kHz sampling rate Servo-balanced inputs and outputs on gold-plated XLR and TRS jack connectors for high signal integrity 100 user preset memories to store programs for instant recall Accurate 8-segment LED level meters simplify level setting for optimum performance “Future-proof” software-upgradeable architecture Full MIDI capability allows real-time parameter control and program selection Internal power supply design for professional application High-quality components and exceptionally rugged construction ensure long life Conceived and designed by BEHRINGER Germany
Behringer MS40 reproduktory
Behringer MS40 reproduktory,perfektné, super zvuk. Ako nové.Rozmery:výška 28,2cm, šírka 17,5cm. Kompaktná trieda monitorových reproduktorov blízkeho poľa – s aktívnymi reproduktormi Behringer MS40 dostanete prvotriedny výkon za prvotriednu cenu. S 24-Bit/92 kHz D/A meničmi s vysokým rozlíšením je Vám umožnené priamo pripojiť digitálne audio zdroje, zatiaľ čo integrovaný 2 x 20 wattový zosilňovač zmobilizuje netušené výkonnostné rezervy. Dobré monitory blízkeho poľa nemusia byť drahé! Behringer znovu dokazuje, že kvalita nemusí mať nič spoločné s predraženou cenou! Reproduktory Behringer MS40 sú super kompaktné, s veľkým výkonom a predovšetkým za skvelú cenu. Cez 24-Bit/92 kHz D/A menič sa môžete pripojiť priamo na digitálne zdroje signálu, straty vo výkone a hlučnosť patria do minulosti. Je úplne jedno, či zapojíte Vašu počítačovú zvukovú kartu, klávesy, MP3 alebo CD prehrávač. Budete počuť všetko v tej najlepšej kvalite a s veľkou dynamikou. Aj napriek tomu disponuje zariadenie MS40 rozsiahlymi možnosťami pripojenia ako stereo mini jack a stereo cinch, ktoré možno použiť aj súčasne. Rovnako sú k dispozícii digitálne koaxiálne a optické vstupy, čo je relatívna novinka v tejto cenovej kategórii. Cez 12 cm reproduktor a 6,5 cm vysokotónový reproduktor prinesiete čistú kvalitu do Vášho domáceho nahrávacieho štúdia. Samozrejme sa dajú multitalentované reproduktory Behringer MS40 využiť aj ako bežné stereo reproduktory pre počúvanie Vašej obľúbenej hudby a prostredníctvom konektora pre slúchadlá nemusíte rušiť svojich susedov ani neskoro v noci, hoci si môžete vychutnať hudbu v primeranej hlasitosti.
Behringer DSP 2024 P VIRTUALIZER PRO
Na predaj digitálny efektový procesor Behringer VIRTUALIZER DSP 2024 PRO. Veľmi málo používaný. (ešte folia na displayi)
Virtualizer Behringer  DSP1000
Predám virtualizer Behringer dsp1000 cena pevná no