inzercia, predaj, predám, bazár

BELGICKO DOBYTČIA FARMA / ŽIVNOSŤ

Kategória: Ostatné

Hľadáme Zamestnancov pracovníkov pre prácu v : BELGICKU
PRÁCA JE ŽIVNOSŤ !!!!

Družstevník / Staranie sa o dobytok

Naša firma má dlhoročné skúsenosti s prácou v zahraničí približne 20 rokov.

Firma zabezpečuje a hradí
: ubytovanie, firemné auto

HĽADÁME pracovníkov na pozície :

KRMIČ/DOJIČ/PRACA s DOBYTKOM

Potrebná prax min 1- 2 roky s dobytkom.



TURNUSY sú 5-6 týždnové a 2 týždne doma.

Firma hradí všetky náklady na ubytovanie, cestu. Firma má firemné autá.


PRACA JE HODNOTENÁ : 14eur NA ŽIVNOSŤ

Smena trvá 6 hodín - za smenu máte 85 eur.
Smien možete robiť ak chcete aj 2 denne.

Práca je vykonávaná cca 12 hod/denne,
6 -7 dní v týždni.
+- 260 hod / mesiac

Firma poskytuje prácu celoročne.

Firma dáva zálohy 300 - 400 eur mesačne.


NÁSTUP MOŽNÝ IHNEĎ!

V prípade záujmu kontaktuje nás na telefónom čísle:
BELGICKO DOBYTČIA FARMA / ŽIVNOSŤ
Podobné inzeráty
Rodinná farma alebo nehnuteľnosť na rôzne podnikanie
Exclusive vám predkladá zaujímavú ponuku na rôzne druhy podnikania. V obci Horný Bar je napredaj rodinná farma s šesťizbovým domom pre správcu, prevádzkovou budovou postavenou z unimobuniek, vhodnou aj ako priestor s ubytovacími kapacitami pre robotníkov. Na pozemku s rozlohou 9015 m2 sa ďalej nachádzajú oceľová hala, sklady a garáže, sklady a stajne a dielne spojené s garážou. Celý pozemok je oplotený a stavby stoja po jeho obvode. V strede pozemku je veľký voľný priestor. V prípade chovu koní, môže voľný priestor slúžiť aj na výcvik jazdenia, rovnako ako oceľová hala, ktorá bola aj v minulosti využívaná ako jazdiareň. Objekt je vhodný na využitie nielen ako farma, ale aj na prípadnú výrobu, či skladovú politiku. Bohaté priestory a oceľová hala môžu byť využité aj v automobilovej doprave s dobrou možnosťou nielen parkovania, ale aj prekládky tovaru. Samotný šesťizbový dom (zastavaná plocha cca. 200 m2) je murovaný, postavený z betónových tvárnic a je aj čiastočne podpivničený. Dispozičné riešenie je: priestranná predsieň z ktorej sa vstupuje do veľkej obývacej izby s krbom. Po obidvoch stranách izby sa nachádzajú chodby z ktorých sa vchádza do nepriechodných izieb a kuchyne s komorou. Dom má dve toalety a dva sprchové kutý + jednu vaňu. Napojený je na vodu, kanalizáciu a elektriku. Vykurovanie je elektrickým kotlom. Dom však potrebuje nutne rekonštrukciu. Stavba bola postavená v prvej polovici deväťdesiatych rokov. Ponuka sa pre podnikateľov určite oplatí vidieť. Cena nehnuteľnosti vrátane provízie RK je 450.000,- EUR Možnosť financovania prostredníctvom úveru s ktorým Vám radi a bezplatne pomôžeme. Garantujeme Vám právny servis v rámci ceny a naše skúsenosti na realitnom trhu s 21 ročnou praxou! Maklér pre danú nehnuteľnosť: Martin Augustín, kontakt na makléra: alebo na kanceláriu 0948 79 00 82, E-mail: reality@
ELEKTRIKÁRI (Belgicko)
Naša f. HEMAR sro Nová Baňa , hľadá ELEKTRIKÁROV do Belgicka MIESTO :Belgicko NÁSTUP: ihneď STAVBY :Montáž káblových trás,kompletovanie,bytová inštalácia,komerčné priestory MZDA : 18 - 25 € /hod (podľa skúseností a výkonnosti) ČO PONÚKAME : - vyplácanie 2x mesačne - zabezpečené ubytovanie - príspevok na dopravu - dlhodobá spolupráca - priateľský kolektív POŽIADAVKY NA UCHÁDZAČA/SZČO : - vyhláška minimálne §21 a vyššie - aktívna živnosť - auto (nie je podmienkou) - skúsenosti v odbore - základné náradie - AJ (nie je podmienkou,ale výhodou: prípadne jeden z partie musí ovládať AJ)
Ponuka prace - montáž hliníkových stanov nástup možný 14.5
Ponuka práce - Montáž hliníkových stanov v Belgicku Nemecku francúzsku Nástup možný 14.5 Dlhodobá spolupráca Mzda 140€ / deň Práca 5-6 dni v týždni 8-10hodin denne Chodi sa na turnusy 2-4 týždne Pracuje sa na živnosť Možnosť záloh Jazyk nieje potrebný ale je výhodou Prax nieje potrebná zaucime Montáž, demontaž hliníkových konštrukci / stanov Ak máte akékoľvek otázky napíšte mi správu / práca, práca v zahraničí, montáž stanov, stan stany Nemecko Slovensko belgicko Rakúsko Francúzsko svajciarsko Pomocník , pomocnik , brigáda NEMECKO, BELGICKO, FRANCÚZSKO, HOLANDSKO, LUXEMBURSKO, SVAJČIARSKO.
ELEKTRIKAR NEMECKO ŽIVNOSŤ
Hľadáme elektrikárov do Nemecka na živnosť. ▶️dlhodobá stabilná práca ▶️realizujeme novostavby, domy a byty ▶️18-22 € hod. na živnosť. Podľa kvalifikácie, vyhlášky ▶️nemecký jazyk výhodou, nie podmienkou ▶️oblasť-Bavorsko Baden-Württemberg ▶️ubytovanie zadarmo ❇️Viac info: de.job.elektrikar@ ( práca , elektrikár , živnosť )
Predaj farma pri meste Bánovce nad Bebravou, haly, bitúnok,
042-12-ERSE Ponúkame Vám na predaj farmu pri meste Bánovce nad Bebravou. Farma pozostáva z 3 veľkých hál (skladov), bitúnku, vlastnou výrobňou a predajňou, obrovskou vodnou nádržou s kaprami o objeme 350 m3, vlastnou vŕtanou studňou o hĺbke 90 metrov s vodojemom o objeme 35 m3. Obrovská zásoba vody!!!. Zastavaná plocha 2435 m2 na pozemku o rozlohe väčšej ako 37 000 m2. Všetky inžinierske siete. Prístupová cesta. Pozemok je možno využiť aj na iné účely napríklad na výstavbu rodinných domov. Cena na vyžiadanie. Odporúčam vidieť. NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV A AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ ÚVERU.
Farma- Bolek Polívka
Mám na predaj čisto novú knihu, ešte vo fólií od Boleka Polívku, ktorá nesie názov Farma. Číslo je vymyslené, preto mi píšte na mail. Na cene sa môžeme aj dohodnúť.