inzercia, predaj, predám, bazár

Beneo Elektrické auto

Kategória: Hračky

Offroad s pohonom zadných kolies 12V batéria. Široké sedadlo .
Odpružené nápravy 24GHZ diaľkový ovládač, MP3 prehrávač so vstupom USB/SD
LED svetl čierna
Malo používaný.
Bez poškodenia. Všetko plne funkční. Pre viac info SZ .
Beneo Elektrické auto
Podobné inzeráty
Trojkolka
Predam prakticky bez znamok pouzitia trojkolku BENEO BMW S1000 RR modrá...kupovana v TPD 02/2021, teda uz bez zaruky. Ma aj zvukove efekty. Viac info tu: Osobny odber BA/Vrable a okolie. Postou neposielam. Kontaktujte ma prosim mailom.
Elektrické autíčko pohon 6x4
Predám elektrické autíčko Beneo s pohonom 6x4. Autíčko bolo pár krát použité a je v dobrom stave, bez škrabancov. Batérie sú ako nové, k autíčku je nabíjačka, diaľkový ovládač. Ma funkcie 2 rýchlosti vpred, 1 vzad, hudba, Bluetooth, USB, AUX, klakson, predné svetla svietia. V zadu je korba pre menší náklad. Jedine poškodenie je zlomená 1 zarazka zo zadného čela na korbe. Korba je výklopná, autíčko je dvojmiestne. Posielam link na nové:
Mercedes Benz 6x6 elektrické autíčko Čierne
Predám čierne málo používané elektrické autíčko značky BENEO Mercedes-Benz G63 6X6, vhodné pre deti od 3 rokov, s maximálnou rýchlosťou 8km/h, s celkovým výkonom 180W, doba jazdy na jedno nabitie 90min, nosnosť 90kg, EVA kolesá, 2 miesta na sedenie, otváracie dvere, plynulý rozjazd, odkladací priestor, pásy na pripútanie, MP3 prehrávač, SD port, USB port, LED svetlá a AUX, v balení sa nachádza batéria, diaľkový ovládač a nabíjací adaptér. Autíčko ma novú baterku. Povodná cena 460 €
Predám elektrické autíčko
Predám 2 ročné el. autíčko Beneo LAMBORGHINI_URUS_WHITE, cena nového bola 182 EUR. Počet rýchlostí: 3 (2 dopredu a 1 vzad) Nosnosť: max. do 35 kg Batéria: 1x 12 V / 4.5 Ah Mäkké EVA kolesá Rozmery: 105 x 65 x 52 cm
BENEO BMW S1000 RR modrá
Predam prakticky nepouzitu elek.motoru...kupovana v TPD, zaruka do 02/2023. Zvukove efekty na volante nesli uz od kupi ale mne to nevadilo, aj tak su to zvacsa odrhovacky. Pri rychlom jednani mozna dohoda na cene. Osobny odber BA/Vrable. Postou neposielam. Kontaktujte ma prosim mailom.
Trojkolka
Predam prakticky nepouzitu trojkolku BENEO BMW S1000 RR modrá...kupovana v TPD, zaruka do 02/2023. Zvukove efekty na volante nejdu uz od kupi. Pri rychlom jednani mozna dohoda na cene. Osobny odber BA/Vrable a okolie. Postou neposielam. Kontaktujte ma prosim mailom.