inzercia, predaj, predám, bazár

Benzinovy zapalovac "lift arm".

Kategória: Zberateľstvo

Predam plne funkcny benzinovy zapalovac tzv. "Lift arm". Zapalovac ma novy kamienok, knot a vatu.
Benzinovy zapalovac "lift arm".
Podobné inzeráty
Benzínový zapaľovač
Predám úplne nový model geo use Sadillac? Ťažko prečítať je to vryte, benzínový zapaľovač, cely kovový a sa zatvára. Cena dohodou Druhý zapaľovač je kovový San Marino tiež na benzín používaný dáva iskru no benzín tam není tak nevyskušam,je to otvorený ako na foto na spodnej časti ma znamienka +....- ...asi na pridávanie plameňa .
Benzínový zapalovač Lev
Predám jedinečny benzínový zapalovač Lev. Limitovana edícia, ručná práca od českeho majstra D.N. Pôvodná cena 1600 CZK + pošta Zapalovač ma 5 mesiacov a je nepoužívaný. Dôvod predaja, nevyužitý a vyložene zberateľ niesom.Dúfam že novému majiteľovi urobí radosť, naozaj je to krásna práca.Malá dohoda možna.
Benzínový zapaľovač
Predám úplne nový model geo use Sadillac? Ťažko prečítať je to vryte, benzínový zapaľovač, cely kovový a sa zatvára. Cena je 6eur Druhý zapaľovač je kovový San Marino tiež na benzín používaný dáva iskru no benzín tam není tak nevyskušam,je to otvorený ako na foto na spodnej časti ma znamienka +....- .. pridávanie plameňa . Cena je 4eur.
Benzínový zapaľovač,a oslička
Predám úplne nový model geo use Sadillac? Ťažko prečítať je to vryte, benzínový zapaľovač, cely kovový a sa zatvára. Cena je 6eur Druhý zapaľovač je kovový San Marino tiež na benzín používaný dáva iskru no benzín tam není tak nevyskušam,je to otvorený ako na foto na spodnej časti ma znamienka +....- .. pridávanie plameňa . Cena je 4eur. Oválna osličke 9^ aluminium odíde, nová ,škoda iba tak ju nevyužiť, posuvam ďalej komu sa hodí. Kúpená za 20 eur teraz cena 15eur.
Zapalovac Penguin.
Predam plne funkcny benzinovy zapalovac Penguin tzv. "Lift arm".stav ako novy.Kontakt mailom.
Zapaľovač TOKAI DL-77 - Marlboro
Predám zapaľovač TOKAI DL-77 typu Zippo Zapaľovač má na prednej strane vygravírované logo Marlboro a na zadnej strane nápis Babenka Zapaľovač je zachovalý, nepoškodený, stačí naplniť Cena: 6€ + 1,50€ poštovné v prípade platby na účet, pri dobierke klasické poštovné Písať na mail, číslo je vymyslené. zapaľovače,