Berghoff grilovacia súprava Cubo 33 dielna
Kategória:
Záhradné grily
Predám úplne novu, nikdy nepoužitu grilovacku súpravu Berghoff Cubo 33 dielňa, stála 180€
Podobné inzeráty
Predam novy, nevybaleny a nepouzity grill. Výrobca je belgická značka BergHOFF.Gril je v originálnom balení preto sú fotky len z webu.
Gril za turo cenu nema konkurenciu!!
Video na youtube - ako vyzera gril nazivo
Viac info:
Keramický gril RON od belgickej značky BergHOFF je vyrobený z hrubostennej tepelne odolnej keramiky.
Týmto grilom sa hovorí Kamado, dokonale kombinujú funkcie grilu, pece a udiarne v jednom. Kamado výrazne rozširuje možnosti prípravy tých najrôznejších pokrmov. Nie je to len vonkajší gril, ale kompletná vonkajšia kuchyňa. Okrem tradičného grilovania, môžete celkom jednoducho tiež údiť, pomaly variť, piecť pizzu, chlieb aj koláč.
Všetko vďaka jedinečným vlastnostiam keramického plášťa, ktorý akumuluje teplo oveľa lepšie ako kov a udrží vo vnútri grilu teploty až do 350 °C. Teplotu môžete ľahko regulovať a to horným ľubovoľne ovládateľným komínom aj spodným prívodom vzduchu.
Na grilovacom rošte s priemerom 50 cm hravo obslúžite až 10 osôb naraz.
Len tie najlepšie materiály a precízne spracovanie od značky BergHOFF zaisťujú dlhú životnosť grilu.
Parametre keramického grilu BergHOFF:
- materiál grilu: smaltovaná keramika
- materiál konštrukcie: liatina
- rukoväť z bambusového dreva
- prvky z nerezovej ocele 18/10
- hrúbka steny: 2 cm
- 2 bočné stolíky z bambusového dreva
- 6 háčikov na grilovacie náčinie
- 4 pojazdové kolesá, z toho 2 brzditeľné
- liatinová prívera vzduchu vo veku
- nerezová vetracia mriežka pre reguláciu
- teplomer vo veku
- palivo: drevené uhlie
- určené pre počet osôb: 2-10
- rozmery grilovacieho roštu: 50 cm
- rozmery celého grilu: 135 x 77 x 120 cm
- hmotnosť: 86 kg
Predam novy, nevybaleny a nepouzity gril. Výrobca je belgická značka BergHOFF. Gril je v originálnom balení.
Gril za turo cenu nema konkurenciu!!
Video na youtube - ako vyzera gril nazivo
Viac info:
Keramický gril RON od belgickej značky BergHOFF je vyrobený z hrubostennej tepelne odolnej keramiky.
Týmto grilom sa hovorí Kamado, dokonale kombinujú funkcie grilu, pece a udiarne v jednom. Kamado výrazne rozširuje možnosti prípravy tých najrôznejších pokrmov. Nie je to len vonkajší gril, ale kompletná vonkajšia kuchyňa. Okrem tradičného grilovania, môžete celkom jednoducho tiež údiť, pomaly variť, piecť pizzu, chlieb aj koláč.
Všetko vďaka jedinečným vlastnostiam keramického plášťa, ktorý akumuluje teplo oveľa lepšie ako kov a udrží vo vnútri grilu teploty až do 350 °C. Teplotu môžete ľahko regulovať a to horným ľubovoľne ovládateľným komínom aj spodným prívodom vzduchu.
Na grilovacom rošte s priemerom 50 cm hravo obslúžite až 10 osôb naraz.
Len tie najlepšie materiály a precízne spracovanie od značky BergHOFF zaisťujú dlhú životnosť grilu.
Parametre keramického grilu BergHOFF:
- materiál grilu: smaltovaná keramika
- materiál konštrukcie: liatina
- rukoväť z bambusového dreva
- prvky z nerezovej ocele 18/10
- hrúbka steny: 2 cm
- 2 bočné stolíky z bambusového dreva
- 6 háčikov na grilovacie náčinie
- 4 pojazdové kolesá, z toho 2 brzditeľné
- liatinová prívera vzduchu vo veku
- nerezová vetracia mriežka pre reguláciu
- teplomer vo veku
- palivo: drevené uhlie
- určené pre počet osôb: 2-10
- rozmery grilovacieho roštu: 50 cm
- rozmery celého grilu: 135 x 77 x 120 cm
- hmotnosť: 86 kg
keramicky gril, gril, gril na drevene uhlie, grilovacka,
Predám masívnu liatinovú grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk, talandare, roštilj) v tvare disku s priemerom 45 cm. Prikladám k nej šrobovacie nožičky s dĺžkou 22 cm. Hrúbka grilovacej panvice nie je 2,5 mm ako na ostatných panviciach, ale až 6,5 mm, čiže je pevná a dostatočne hrubá.
K panvici prikladám aj 2 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
V prípade, že sú podľa Vás nožičky prikrátke, je možné si dokúpiť závitovú tyč v akýchkoľvek obchodoch so stavebnými potrebami a použiť tú, cena 1m tyče sa pohybuje len okolo 1€
Grilovacia panvica je čisto nová, nepoužitá. Tak ako oceľové panvice, aj liatinové je potrebné vypáliť, aby získali svoje skvelé vlastnosti – odolali korózií a získali prirodzene nepriľnavý povrch
PREČO INVESTOVAŤ DO LIATINY:
-> jeden z najobľúbenejších materiálov na panvice a kuchynský riad profesionálnych šéfkuchárov
-> extrémne dlhá životnosť
-> častejším používaním naberá na kvalite - vytvára sa stále nepriľnavejší povrch, tým sa urýchľuje čistenie a zlepšuje kvalita pripravovaného pokrmu
-> a ďalšie, čítaj v texte
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu
Pridanou hodnotou je aj vynikajúca tepelná vodivosť, rozloženie tepla a schopnosť dlho si dlho udržať teplotu
Panvicu je pred prvým použitím potrebné vypáliť - podrobný návod je uvedený v návode na obsluhu, ktorý je priložený k panvici
TOTO JE POSLEDNÝ KUS!
Cena panvice je 35€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil:
Predám čisto novú, nepoužitú prvotriednu grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk) v tvare disku s priemerom 55 cm, priemer s uškami je 70 cm. Súčasťou panvice sú šrobovacie nožičky s výškou 35 cm. Hrúbka nerezovej panvice je 2,5 mm.
K panvici prikladám aj 3 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
3. Grilovacie ihly na špíz 6 kusov, 41 cm dlhé - tretí obrázok.
PREČO INVESTOVAŤ DO NEREZOVEJ GRILOVACEJ PANVICE? Dôvod je, že nerez:
- je odolný voči korózií, vysokým teplotám, dobre vodí teplo, je hygienicky nezávadný
- je hygienicky nezávadný -> nie ako liatina/meď/hliník, ktoré by nemali prísť do kontaktu s určitými potravinami, nakoľko nereagujú dobre s tými kovmi. Konkrétne s kyslými potravinami ako víno, paradajky, citróny a iné spôsobujú že pripravované jedlo ničí nepriľnavú vrstvu na panvici, ktorá sa vytvorila a vsiakne do seba metalickú chuť z panvice, čo má tiež dôsledky na zdravie.
Táto grilovacia panvica je z nerezovej ocele. Niektorí tento materiál nazývajú ušľachtilá nehrdzavujúca oceľ, iní antikor. Keďže tento materiál je odolný voči korózií, voči vysokým teplotám, dobre vodí teplo a Taktiež je nenáročný na údržbu, zvárateľný a má mimoriadne dlhú životnosť. Je najčastejšie využívaným konštrukčným materiálom pre chemický priemysel, jadrovú techniku, ale hlavne potravinárstvo.
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín.
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu.
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu.
Cena grilovacej panvice je 69€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil: