inzercia, predaj, predám, bazár

Bez masa

Kategória: Kuchárky

Predám ani nečítajú knihu v českom jazyku, pre ľudí ktorý chcú prestať ješ mäso alebo ho aspoň obmedziť. Jazyk český
Vhodná aj ako darček.
Bez masa
Podobné inzeráty
Babičkine jedla z mäsa
Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským jedlám z mäsa. V našich zemepisných šírkach boli mäso a jedlá z mäsa vždy dôležitou súčasťou vyváženého tradičného jedálnička. Hoci pravdou je, že sa pripravovali hlavne v nedeľu, počas sviatočných dní či na oslavy. Napriek tomu postupne vznikla zaujímavá plejáda dômyselných pokrmov z mäsa, ktoré sme pre vás zozbierali do najnovšej babičkinej kuchárky. Nájdete tu napríklad tradičné obedové mäsové jedlá, ako sú sviečková na smotane, recepty na chutné bifteky, roštenky, guláše z rôznych druhov mäsa, ale aj špeciality z domácej zveriny a z diviny. Zbierku receptov dopĺňajú pochúťky zo zabíjačiek a ľahké jedlá z rýb. A pre tých, ktorí si obľúbili naše rady a tipy, pár sme ich primiešali aj do tejto kuchárskej knihy. Tak sa nechajte zlákať chutnými mäsovými špecialitami do každej kuchyne a poďte variť s nami.
Varíme vtipne a moderne (1966)
Predám knihu Varíme vtipne a moderne- J. Břízová, M. Klimentová, vyd. Obzor 1966, 288 strán, v slovenčine. Obsah: Nové predpisy na rozličné druhy jedál-Vyberáme chutnú polievku, Predjedlo - aké má byť, Studené omáčky spestria náš jedálny lístok, Minútky z mäsa, Varené mäsá sú vítanou pochúťkou, Čo z mletého mäsa ?, Jedlá s malým kúskom mäsa, Rybacie jedlá po celý rok, Menej zvyčajné prílohy, Šaláty ako doplnok hlavného jedla, Nátierka vždy iná, Dávajme prednosť ovocným dezertom a múčnikom, Nápoje na každú príležitosť. Jedlá na rôzne príležitosti-Jedlo pre jednu osobu, Jedálny lístok bez mäsa, Lacné a úsporné jedlá, Využívame zvyšky, Desať večerí bez varenia, Keď sa ponáhľame, Varíme dve jedlá naraz, Zo sporáka rovno na stôl, Čo pripravujeme na omeletovej panvici ?, Kde nám pomáha mixér ?, Nečakaní hostia. Kontakt e-mailom.
Kucharka + zberateľská záležitosť:MÄSO A DIVINA
Unikátna kuchárka pre všetkých top kuchárov a pre tých, ktorí sa k tejto kategórii blížia: MÄSO A DIVINA. Kniha je vydaná na kriedovom papieri a má krásny prebal + vonkajši obal. Je úplne ako nová. Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať. Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku? V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie. Rady pre kuchárov sa zaoberajú praktickými otázkami týkajúcimi sa úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy. Milovníci mäsa si pri čítaní alebo len listovaní nepochybne prídu na svoje. Cena: 19EUR + poštovné Kontakt:
Kucharka + zberateľská záležitosť:MÄSO A DIVINA
Unikátna kuchárka pre všetkých top kuchárov a pre tých, ktorí sa k tejto kategórii blížia: MÄSO A DIVINA. Kniha je vydaná na kriedovom papieri a má krásny prebal + vonkajši obal. Je úplne ako nová. Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať. Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku? V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie. Rady pre kuchárov sa zaoberajú praktickými otázkami týkajúcimi sa úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy. Milovníci mäsa si pri čítaní alebo len listovaní nepochybne prídu na svoje. Cena: 19EUR + poštovné Kontakt: Prosím len SMS, odpoviem Vám hneď ako to bude možné.
Vegetariánske knihy a RAW kniha
V prípade, ak nedvihám telefón, poprosím SMS alebo MAILOM. Ďakujem V prípade poslania poštou, bez podacieho lístka neposielam, nakoľko sa stalo, že obyčajná zásielka doručená nebola. RAW food - CENA: 4 eurá 500 veg receptov - CENA: 9 eur Varíme pre planétu - CENA: 9 eur Vegetarián labužník - CENA: 1,50 eur Veg mňamky - CENA: 4 eurá Babičkine jedlá bez mäsa - CENA: 4,50 eur Veľká rodinná kuchárka bez mäsa - CENA: 4,50 eur
Kuchárske knihy, vegetariánske stravovanie
Predám nasledovné knihy, brožúry a časopisy: # Vegetariánske dieťa; Igor Bukovský; 1992; 132 strán; výborný, venovanie; 2,60 € # 101+1 zdravých receptov; kolektív ČSVS; 1990; 30 strán; vpisy; 0,10 € # Vegetariánství; Kinga Wisniewska Roszkowska; 1990; 80 strán; dobrý; 0,40 € # Příručka vegetariána; Jan Kucharczyk; 1990; 60 strán; ako nová; 2 € # Životosprávou ku zdraviu alebo terapia liečivými pokrmami; Ladislav Vojnar, Ada Vojnarová; 1990; 84 strán; zachovalá; 2 € # Klíčky, život, zdravie, dlhovekosť; Katarína Juríková; 1991; 88 strán; výborný; 2,60 € # Cukráreň bez cukru; Lívia Muntágová, Stanislav Muntág; 1991; 64 strán; výborný; 2,20 € # Jedlá z jogurtu a tvarohu, mliečne výrobky vo vegetariánskej výžive; Stanislav Muntág; 1992; 36 strán; výborný; 1,60 € # Minútky bez mäsa - Vegetariánske recepty pre veľmi zaneprázdnených; Stanislav Muntág; 1991; 64 strán; zachovalá; 1,30 € # Vegetariánska kuchařka pro děti; Drahomíra Červená, Karel Červený; 1990; 3xz strán; zachovalá, vpisy; 0,90 € # BIOreform 09/90; Stanislav Muntág; 1990; 20 strán; OK; 0 € # Chutná vegetariánska kuchyňa; Fritz Faist; 1991; 160 strán; výborný, podpis, prvá strana; 3,80 € # Sója v kuchyni; ; 1990; 32 strán; zachovalý; 0 € # Makrobiotika, zázrak či liek?; Jarmila Průchová; 1990; 176 strán; dobrý; 3 € # Vegetarián svet - číslo1, ročník 1; ; ; 30 strán; zachovalý; 0 € # Vegetariánska kuchárka - Vegetariánstvo v teórii a v praxi, 300 receptov; Karel Červený, Drahomíra Červená; 1990; 208 strán; podpis, vpisy; 5 € # Sójová kuchárka - samizdat; F. Panzer; 1990; 20 strán; zachoval; 0,10 € # Makrobiotická kuchyně doktora Jonáše – 1. část; Josef Jonáš; 1990; 40 strán; zachovalá; 0,90 € # Vaříme zdravě, levně, bez masa ..aneb Stanou se z nás vegetariáni?; Radek Tesař; 1990; 32 strán; zachovalý; 0,80 € Akcia – odber celej tejto zostavy len za 9,60€ Cenu možno znížiť - pri odbere 4 kníh v cenách od 2€ z mojej ponuky všetkých kníh poskytnem zľavu 25%, pri odbere 10 kníh zľavu 40%. Klikni na meno (Dušan) a nájdeš aj moju ďalšiu ponuku kníh alebo získaj úplný zoznam: Preferujem osobný odber, ale objednávku aspoň za 5€ môžem aj poslať, no len po prevode na účet (na dobierku neposielam).