inzercia, predaj, predám, bazár

Bezdrotova mys

Kategória: Herné zariadenia

Bezdrotova mys
Micro usb nabijanie
Dobrá bezdrôtová myš, iba mne už micro usb nevyhovuje.
Tak posúvam ďalej, odozva dpi aj výdrž batérie je dobré som spokojný len ju už nevyužívam.
Mám 2ks.
Bezdrotova mys
Podobné inzeráty
Herná myš SteelSeries Rival 3 Wireless
Predám úplné, novú, nepoužitú zabalenú bezdrôtovú Hernú myš SteelSeries Rival 3 Wireless Pošlem poštou na dobierku. Cena je 40e Herná myš bezdrôtová, bluetooth, vhodná pre pravákov, optická, 6 tlačidiel, zmena DPI, RGB podsvietenie, 18000DPI, čierna Herná myš SteelSeries Rival 3 Wireless v čiernom vyhotovení má ergonomický tvar navrhnutý pre dlhé a intenzívne hranie hier. Jej dizajn dopĺňa 1-zónové RGB podsvietenie v oblasti rolovacieho kolieska. Je vybavená mechanickými spínačmi s výdržou 60 miliónov kliknutí, 6 tlačidlami, úložným priestorom pre prijímač aj technológiou Quantum 2.0. O presné zaznamenanie pohybu myši sa postará optický senzor SteelSeries TrueMove Air s rozlíšením 100 až 18000 CPI. Pripojenie umožní 2,4 GHz bezdrôtový prenos aj Bluetooth 5.0. Napájanie zabezpečia dve AAA batérie. Vlastnosti: Čierne vyhotovenie Ergonomický tvar 1-zónové RGB podsvietenie Mechanické spínače s výdržou 60 miliónov kliknutí 6 tlačidiel Optický senzor SteelSeries TrueMove Air s rozlíšením 100 až 18000 CPI Technológia Quantum 2.0 2,4 GHz bezdrôtový prenos Bluetooth 5.0 Úložný priestor pre prijímač 2x AAA batéria
Predám myš
Predám myš značky razer model mamba. Myš je použivaná rok, dovod predaja: kupa novej bezkablovej myši. V cene je myš, kábel origilana krabička. Okrem toho že je zaprašena jej nieje vobec nič, perfektna myš odporučam.Cena 55€ aj s poštou.
Herná myš Razer Abyssus
Dovoluji si Vám nabídnout úplně novou a nikdy nepoužitou herní myš Razer Abyssus. Myš jsem dostal od svého kamaráda bez balení, pouze samotnou myš. Bohužel mám již jinou myš a tuto nevyužiji. Jak si můžete všimnout z inzerátu, tak pocházím z České Republiky (konkrétně z Prahy). Tudíž, v případě zájmu, bude tento produkt zaslán na dobírku skrze Zásilkovnu, která stojí pouze 5 EUR.
káblová herná myš YENKEE YMS 3028BE + herná podložka pod myš
Predám používanú no vo veľmi dobrom stave káblovú hernú myš YENKEE YMS 3028BE spolu s hernou podložkou pod myš značky Genesis. Myš je môžné kúpiť bez podložky.
bezkáblová herná myš Conect IT DOODLE 2 + podložka pod myš
Predám nepoužívanú bezkáblovú hernú myš Conect IT DOODLE 2 spolu s hernou podložkou pod myš značky Genesis. Myš je môžné kúpiť bez podložky.
Herna mys Razer Abyssus + podložka pod myš Razer Goliathus
predam hernu mys Razer Abyssus plus podložka pod myš Razer Goliathus. Mys aj podlozka su malo pouzivane, usb, kablova. Osobny odber v Stupave, alebo Bratislave.