inzercia, predaj, predám, bazár

Bezdrôtové nabíjačky Anker a Angreat

Kategória: Ostatné

Predám bezdrôtové nabíjačky k Amazon zariadeniam:
2ks Anker Wireless Charging Dock for Kindle Paperwhite Signature Edition (1ks:5€)
1ks Anker PowerWave Pad for Amazon Echo Buds 2Gen (1ks: 3€)
1ks Angreat 10W Wireless Charging Dock (1ks: 8€)

V prípade odberu viacerých zariadení sa vieme dohodnúť na cene.
Pošlem aj na dobierku, prípadne osobný odber HC, TN, TT, PN, NR, BA
Bezdrôtové nabíjačky Anker a Angreat
Podobné inzeráty
Bezdrôtové nabíjačky Anker a Angreat
Predám bezdrôtové nabíjačky k Amazon zariadeniam: 2ks Anker Wireless Charging Dock for Kindle Paperwhite Signature Edition (1ks:10€) 1ks Anker PowerWave Pad for Amazon Echo Buds 2Gen (1ks: 5€) 1ks Angreat 10W Wireless Charging Dock (1ks: 15€) V prípade odberu viacerých zariadení sa vieme dohodnúť na cene. Pošlem aj na dobierku, prípadne osobný odber HC, TN, TT, PN, NR, BA
Anker PowerPort Atom III Slim 65 W (4 port)
Predám nabíjačku anker 65W link:
Bezdrôtové sluchadla Samsung galaxy buds2
Predám nové nepoužité bezdrôtové sluchadla aj s puzdrom ružovým. Bezdrôtové slúchadlá Samsung Galaxy Buds2 SM-177 White bezdrôtové slúchadlá Samsung v odľahčenej verzii ľahké prepínanie medzi zariadeniami Galaxy inteligentné potlačenie hluku ANC skvelá kvalita zvuku s hlbokými basmi pripojenie pomocou Bluetooth 5.2 Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds2 SM-R177 - pohodlí s bezdrátovými sluchátky Pohodlie s bezdrôtovými slúchadlami S bielymi bezdrôtovými slúchadlami Samsung Galaxy Buds2 zažijete ten pravý komfort vďaka odľahčenej konštrukcii a výberu z troch veľkostí mäkkých silikónových nástavcov. Kvalitu zvuku s hlbokými basmi a čistými výškami zaistia dvojcestné dynamické reproduktory a ničím nerušené počúvanie zase dvojice chytrých vonkajších mikrofónov spolu s technológiou aktívneho potlačenia hluku (ANC), ktoré zablokuje až 98% zvukov z okolia. So Samsung Galaxy Buds2 si navyše prispôsobíte zvuk priamo vašim potrebám pomocou šiestich odlišných nastavení ekvalizéra. Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds2 SM-R177 - multifunkční využití i pro náročné uživatele Multifunkčné využitie aj pre náročných užívateľov Ani hovory s priateľmi nebudú strácať na kvalite tiež vďaka trojici mikrofónov a vstavanému hlasovému snímaču, ktorý sa postará o perfektný dialóg bez okolitého ruchu.Tiež obavy o dlhé nerušené počúvanie môžete nechať bokom, pretože odľahčené slúchadlá Samsung Galaxy Buds2 disponujú ​​​​​batériou s dlhou životnosťou, ktorá vám poskytne až 5 hodín prehrávania (s funkciou ANC) a ďalších 15 hodín s úplne nabitým puzdrom. Nenechajte sa ničím rušiť a užite si ľahké rýchle prepínanie medzi rôznymi zariadeniami Samsung zásluhou funkcie Auto Switch, či už budete riešiť zvuk na telefóne, hodinkách Galaxy Watch alebo napríklad tabletu. Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds2 SM-R177 - jednoduché ovládání a ochranné prvky Jednoduché ovládanie a ochranné prvky Bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds2 disponujú verziou Bluetooth 5.2 a ochranou IPX2 proti kvapkajúcej vode, pričom určite oceníte aj​​​ jednoduché a rýchle ovládanie pomocou dotykového senzora priamo na tele slúchadiel. Biele nabíjacie púzdro ladí s hladkým a drobným dizajnom slúchadiel a ľahko ho uložíte aj do vrecka. TECHNICKÉ PARAMETRE Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom Bluetooth 5.2 Podpora AAC a SBC Aktívne potlačenie hluku (ANC) Funkcie: prijímanie hovorov, prepínanie skladieb, hlasový asistent Certifikácia IPX2 Výdrž batérie až 29 h (7,5 h + 21,5 h)
Bezdrôtové sluchadla
Predám nové nerozbalene bezdrôtové sluchadla. oundcore by Anker Life A1 True Wireless Earbuds, výkonný prispôsobený zvuk, 35H doba prehrávania, bezdrôtové nabíjanie, USB-C Fast Charge, IPX7 vodotesné, ovládanie tlačidlom, Bluetooth slúchadlá, dochádzanie, šport
Anker Eufy Video Doorbell 2K black (Battery-Powered) + Home
Predám Video zvonček s kamerou + home base V záruke do 16.2.2023 Kúpená na 100% stav Super funkcie Videozvonček Anker Eufy 2K s integrovanou kamerou ponúkajúcou obraz s rozlíšením 2 560 × 1 920 px. Obraz je navyše vybavený korekciou proti skresleniu aj podporou WDR (kompenzácia protisvetla). Obraz vo formáte 4 : 3 je preto vysoko kvalitný vo dne, v noci, v protisvetle aj pri slabšom osvetlení. Samotný bezdrôtový prenos obrazu je šifrovaný a takisto môžete svoje záznamy ukladať na interný ukladací priestor. Dôležitou správou je výdrž dobíjacej batérie na úrovni 6 mesiacov.
ZLATÁ RETIAZKA 14K 585 NENOSENÁ
Ponúkam na predaj túto zlatú retiazku, dostal som ju na narodeniny pred pár rokmi, no mal som už svoju retiazku, tak som túto nepoužíval. Materiál: Zlato, Typ retiazky: Anker, Zapínanie retiazky: perový krúžok, Určenie: Unisex, Váha šperku: 1.06 gramov, Rýdzosť: 0,585, Farba zlata: Žlté zlato, Dĺžka retiazky: 50cm Šírka: 1 mm, Elegantná retiazka vyrobená zo žltého 14 karátového zlata. Retiazka vzoru Anker je tvorená plnými obdĺžnikovými očkami. Povrchová úprava šperku je s vysokým leskom. Tento šperk je vyrobený zo 14 karátového zlata. Tenká retiazka je plná, pevná a odolná.