inzercia, predaj, predám, bazár

Bezdrôtový nástrojový systém Line6 Relay G50

Kategória: Zvuková technika

Ponúkam na predaj bezdrôtový systém vhodný pre elektrické gitary a basgitary.

Systém je vo výbornom stave ako nový - použil som ho asi 4 krát, z toho 3 krát na koncerte.
Žiadne známky poškodenia ani znehodnotenia. Všetko funguje na 100%.

Dôvod predaja - nehrávam už s kapelou, tak mi zbytočne doma stojí v skrini.

Osobný odber v Trenčíne (SR) alebo zaslanie kuriérom na dobierku (balné + poštovné).

Mobil:
e-mail: ondrejicka.adam@

Viac info tu
Bezdrôtový nástrojový systém Line6 Relay G50
Podobné inzeráty
Line6 POD HD500X
multi efekt, gitarový, Multi-Effects Processor, modeling najznámejších aparátov, ktorý dokonale napodobuje známe zosilňovače, viac ako 100 efektov v štúdiovej kvalite, možnosť uložiť si až 512 presetov, nový výkonný procesor, duálna signálová cesta, plne nastaviteľné footswitche a pevná kovová konštrukcia, podpora USB, MIDI, samostatná efektová slučka, možnosť rozšírenia o ďalší expression pedál. POD HD500X Máloktorá séria multiefektov získala vo svete taký ohlas ako práve Line6 POD . Či už hľadáte jednoduchý multiefekt na domáce hranie a nahrávanie alebo obrovské zvukové monštrum do štúdia a na živé hranie , v rodine POD určite nájdete , čo potrebujete . Vďaka kvalitným simuláciám zosilňovačov a reproboxov , mnohých perfektným efektom , spoľahlivosti a jednoduchému ovládaniu si POD získali obľubu amatérov i profesionálov po celom svete . POD HD500X patrí do kategórie Stage , a ide vskutku o dobré riešenie pre kvalitné hranie a nahrávanie doma , v skúšobni či na koncertných pódiách . Ide o zariadenie , ktorého možnosti značne rozširuje bohatá výbava či inteligentne riešené ovládanie . Verzia HD predstavujú aj nové algoritmy pre všetky simulácie , vďaka ktorým znie ešte lepšie a vernejšie . Ohromnú výhodou u modelu HD500 je technológia Dual Tone Processing - tá umožňuje rozdeliť signál do dvoch vetiev a pracovať s nimi separátne , a dynamické DSP , vďaka čomu možno s efektmi pracovať bez akýchkoľvek obmedzení . Je v ňom zabudovaných 30 simulácií zosilňovačov , reproboxov a předzeislovačů , pričom táto zbierka pokrýva celé totálny spektrum a všetky legendárne gitarové zvuky . Vedľa nich je tu cez 100 profesionálne designovaných efektov , u ktorých je možné pracovať s mnohými parametrami , a 8 simulácií mikrofónnych Preamp . U HD je možné pracovať so 512 presetmi . Vo výbave tohto multiefektu je aj 48 sekundový Looper , chromatická ladička alebo tap tempo spínač Pokiaľ ide o samotné zariadenie , tak na jeho zadnej strane nájdete konektory pre pripojenie gitary , a to ako na pasívny , tak pre aktívny nástroj , XLR vstup s vlastným gainom , slúchadlový výstup , stereo výstup , a konektory pre pripojenie footswitch ( Line6 L6 - Link rozhrania ) a externého expression pedálu . Naviac je tu Aux - In pre CD alebo mp3 prehávaču a ďalšie zariadenia , vstup pre gitary Variax , a MIDI vstup a výstup , S / PDIF rozhranie a stereo efektová slučka . K jeho ovládanie slúži 12 podsvietených nožných prepínačov , expression pedál schopný ovládať až 52 parametrov v reálnom čase naraz , 7 potenciometrov a niekoľko ďalších ovládačov umiestnených na hornej strane . Pre maximálnu prehľadnosť je tu aj veľký LCD display . Tento procesor samozrejme najlepšie využije svoje možnosti v spojení s ďalšími zariadeniami Line6 - napríklad gitarami Variax , aparáty DT , alebo PA systémy StageSource . Nie nadarmo takej sústavy nazývajú u Line6 ako Dream Rig , pretože pri ich použití ste obmedzený naozaj iba svojou fantáziou .
Line6 Relay G30
Kúpim, ak by mal niekto len vysielač -ku Line6 Relay G30.
BEZDROTOVY NASTROJOVY MIKROFONOVY SET
Predám vynikajúci bezproblémový bezdrôtový nástrojový mikrofónový set s kondenzátorovým mikrofónom s klipsňou v 100% stave. Táto súprava je určená hlavne pre dychové nástroje ale i pre banjo alebo iné nástroje na ktoré sa môže pripevniť klipsňa. Najpoužívanejšie voľné pásmo 863.125-864.875MHz, 16kanalov.Bezpečne môžu ísť naraz 4 súpravy. Ja som to mal na saxofón. Pôvodná cena 220€. teraz len 89€
Gauss 2842 - vintage nástrojový 12''
Predám vzácny vintage nástrojový reproduktor. Ideálny na basgitaru alebo klávesy. Na gitaru mu troška chýbajú vyššie stredy, ale je použiteľný aj tam, v určitých žánroch. V oranžovej farbe sa verzia používala aj vo Fender Twin Reverb. Samozrejme, je v 100% pôvodnom stave. Priemer: 12'' Impedancia: 8 ohm Výkon RMS: 150 W Frekv. rozsah: 30 Hz - 5 kHz Citlivosť: 100.2 dB Rezonančný kmitočet: 55 Hz Qts: 0.24 Mms: 59 g Priemer cievky: 10.46 cm Magn. tok v medzere: 1.2T (12.000 Gauss)
Mikrofón Shotgun AT897 & nástrojový ATM650
Predám špičkový shotgun mikrofón ideálny pre filmových zvukárov AudioTechnica AT897. STAV NOVÝ.Bežná cena od 317€. Moja cena 220€! (Bez púzdra, bez držiaku na mikrofón) Predám čisto nový nástrojový dynamický mikrofón AudioTechnica ATM650 (citlivejší ako SHURE SM57) Bežná cena od 128€. Moja cena 80€! (Bez púzdra, bez držiaku na mikrofón)
Audix i5, Audix D6
Predám nepoužité mikrofóny:(Aj osobitne) Audix i5 100€, Audix D6 200€. Ku každému mikrofónu je Mikrofónny držiak (K&M 24030) na bicie nástroje zadarmo. Audix i5: Univerzálny dynamický (nielen) nástrojový mikrofón. Podrobný popis Charakteristika: kardioidná Frekvenčný rozsah: 50Hz - 16kHz Vypínač on/off: nie Impedancia: 150 Ohm Citlivosť (mV/Pascal): 1,5 mV Útlm mimo os: >23 dB Maximálny akustický tlak (max SPL): 140 dB Audix D6: Dynamický nástrojový mikrofón určený na snímanie veľkého bubna. Podrobný popis Charakteristika: kardioidná Frekvenčný rozsah: 30Hz - 15kHz Vypínač on/off: nie Impedancia: 200 Ohm Citlivosť (mV/Pascal): 0,8 mV @ 80 Hz Útlm mimo os: >20 dB Maximálny akustický tlak (max SPL): 144 dB K&M 24030: Mikrofónny držiak na bicie nástroje. Vlastnosti Závit : 3/8" Vhodné pre: Univerzálny Materiál: Oceľ Farba: Čierna Hmotnosť: 0,11 kg Audix i5: Audix D6: K&M 24030: