inzercia, predaj, predám, bazár

Bežecká bunda

Kategória: Fitness, jogging

Predám novú bežeckú bundu Odlo. Veľkosť M. Pôvodne 80,-€, teraz 40,-€.
Bežecká bunda
Podobné inzeráty
Bežecky pás,bežiaci pás
Predám bežiaci pás v zachovalom stave. Pôvodne stála nad 2500Eur. Predám za 640Eur alebo dohoda massivna konštrukcia Bežecký trenažér TUNTURI PURE RUN 4.1 má elegantný dizajn a využíva sofistikované technológie, preto patrí k najvyššej triede tejto značky a vďaka 2,5 HP (max 4Hp)motora poskytuje jednoducho regulovateľný tréning do rýchlosti až 18 km / ha sklonu do 12%. Veľkoryso dimenzovaná bežecká plocha 50 x 150 cm ponúka dostatok priestoru pre cvičenie. Odpružená bežecká doska nezaťažuje svaly a kĺby pri tréningu na trenažéri, ktorý je určený pre cvičencov do 150 kg. TECHNICKÉ PARAMETRE - Nízkootáčkový motor - Nepretržitý výkon 2,5 -max4HP (1,84kW) - Vysoký záberový moment - Rýchlosť 0,8-18 km / h - Krok po 0,1 km / h - Stúpanie 0-12% - Bežecká doska MDF hrúbky 25 mm - Napájanie: sieťová prípojka 230V / 50Hz - Bezpečnostný kľúč - Transportné kolieska - Ovládanie z konzoly - Priame klávesy na ovládanie sklonu (0,3,5%) a rýchlosti (0,3,5,8 km / h) - Prídavné ovládanie vrychlosti a sklonu v madlách - Media reproduktory - Mazanie silikónom, iba T-lube - Nosnosť rámu 150kg - Hmotnosť stroja 125kg Tréningový počítač - LED kombinovaný grafický display - 13 programov celkom - 3 užívateľské režimy - 5 prednastavených režimov - 3 HRC režimy: automatická regulácia záťaže, zariadenie samo udržiava - Rýchly štart - Meranie: času, vzdialenosti, rýchlosti, spotreby energie, sklon, fitness test OSTATNÉ INFORMÁCIE - Dĺžka stroja 208 cm - Šírka stroja 82 cm - Výška stroja 145 cm
Bežecká bunda značky Adidas
Bežecká bunda značky Adidas, v prednej časti s Gore-Tex membránou vo veľkosti "M". Bunda nebola nikdy nosená. Cena 80 Pre viac informácií ma prosím kontaktujte výlučne MAILOM!
ADIDAS TERREX AGRAVIC FLOW GTX PC:149,90EUR
Predám ADIDAS TERREX AGRAVIC FLOW GTX č.46 Pôvodná cena:149,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (03222022) Vydajte sa na svoj obľúbený trail. Trailová bežecká obuv adidas TERREX AGRAVIC FLOW GTX má nepremokavý zvršok ktorý Vás ochráni pred vlhkosťou a vysoký okop na špičke, ktorý ochráni vaše prsty. Aktívne odpruženie Vám dodá neprekonateľnú návratnosť energie. Vysoko priľnavá podošva s ochranným prvkom Vám umožní dosiahnuť plynulého pohybu aj v náročnom teréne. VÝHODY: Gumová podošva Continental™ s ochranným prvkom. Zvršok zo sieťoviny odolný voči opotrebovaniu. Spevňujúca konštrukcia s odpružením. Bežecká obuv s membránou GORE-TEX. Medzipodrážka s aktívnym odpružením Boost.
On Cloudswift EUR 45 stav nových - Bežecká obuv
Predám tieto tenisky ktoré boli len odskúšané - nesedí veľkosť. Veľkost EUR 45, US 11, UK 10,5 Pôvodná cena 149€. Pánska bežecká obuv On CloudSwift je novou topánkou pre beh v urbanizovanom prostredí. Určená pre mestských bežcov, ktorí majú radi svižnú ľahkú topánku s dokonalým tlmením. Disponuje medzipodrážkou s patentovanou technológiou peny Helion ™, ktorá spoľahlivo tlmí každý tvoj krok bez kompromisov. Podrážka je navrhnutá tak, aby perfektne fungovala na mestskej ulici. Zvršok obuvi je vyrobený z priedušnej štruktúrovanej sieťoviny, ktorá zaisťuje ideálnu klímu po celú dobu behu. Skvelé sadnutie zaisťuje silný a napriek tomu roztiahnuteľný mechanický pás v strednej časti obuvi. Naviac ponúka aj miesto pre úschovu šnúrok. Konštrukcia vnútorné ponožky pre mäkké obopnutie achilovky a jednoduchý vlez do topánky. Medzipodošva pena Helion ™ kombinuje nízku hmotnosť, tlmenie a vysokú životnosť. Podrážka CloudTec® podporuje tvoj výkon a dopomáha plynulému pohybu. Rozdiel päta / špička: 7 mm
On Cloud Weather vest bežecká vesta
Nikdy nepoužitá špičková bežecká vesta. Vetru a vodeodolná, zbaliteľná do vrecka. PC 140€ Veľkosť S
Predám bežecký pas ako novy...
Predám 3 mesiace používaný bežecký pas pár krát používaný Bežecký pás HouseFit Tempo 10 je základným modelom značky HouseFit s vynikajúcim pomerom ceny a úžitkových vlastností. Pás je určený pre domáce kondičné využitie začiatočníkov, vďaka menším rozmerom a modernému designu so hodí do každého bytu. Trenažér ponúka bežeckú plochu s rozmermi 40 x 110 cm a manuálne regulovateľný sklon v 3 pozíciách a rýchlosť do 12 km / h. Ovládanie trenažéra HouseFit Tempo 10 je jednoduché a intuitívne, prostredníctvom LCD displeja možno meniť rýchlosť aj pomocou "horúcich kláves", kedy so stroj rozbehne na vopred nadefinovanú rýchlosť (2, 4, 6, 8, 10). Displej zobrazuje: čas, rýchlosť, kalórie, vzdialenosť, tepovú frekvenciu. HouseFit Tempo 10 je vybavený stabilnými madlami , v ktorých sú integrované aj dotykové merače tepovej frekvencie tzv. Hand pulzy. Trenažér ďalej disponuje bezpečnostnou STOP poistkou. Nosnosť bežeckého pásu je 100 kg. Hlavné výhody: Odpružený systém bežeckej plochy - špeciálny systém odpruženia pre šetrnosť k vašim kĺbom a chrbtu Možnosť zloženia - vďaka možnosti sklopenia do vertikálnej polohy má trenažér parametre po sklopení (dx š xv) v cm: 64 x 65 x 123 cm Silný motor - kvalitný značkový motor s trvalým výkonom 1,5 HP (1,1 kW) Bežecká plocha - tento model ponúka bežeckú plochu o rozmeroch 40 x 110 cm Kvalitné mechanické spracovanie - robustná rámová konštrukcia a kvalitné spracovanie trenažéra zaručuje dlhodobo bezproblémové užívanie stroja Možnosť nastavenia sklonu - tento model ponúka manuálne nastavenie sklonu v 3 pozíciách Technické parametre: Bežecká plocha 40 x 110 cm Manuálne nastaviteľný sklon v 3 pozíciách Maximálna rýchlosť 12 km / h Trvalý výkon motora je 1,5 HP (1,1 kW) Nosnosť trenažéra je do 100 kg Tréningový počítač: Prehľadný LCD displej zobrazuje čas, rýchlosť, kalórie, vzdialenosť, tep srdca 12 prednastavených programov + manuál Klávesové skratky pre rýchlosť (2, 4, 6, 8, 10) Tepová frekvencie je merateľná cez dlaňovej snímača (hand pulzy)