inzercia, predaj, predám, bazár

Bežecké tretry

Kategória: Fitness, jogging

Predám bežecké tretry značky Adidas, veľkosť UK 42, 26,5 cm
Bežecké tretry
Podobné inzeráty
SAUCONY GHOST6  Pôv.cena: 139,90Eur  Bežecké tenisky
Predám SAUCONY GHOST6 č.44,5 Pôvodná cena: 139,90Eur.Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (02072022) Pánske bežecké topánky Ghost 6 sú nevyhnutným doplnkom pre všetkých, ktorí radi trávia voľný čas behom v plenéri. Pánska bežecká obuv Brooks Ghost 6, ktorá je ideálna na zjazdovky aj na cesty, má mäkký zvršok z priedušnej sieťoviny, ktorý pomáha regulovať ventiláciu, odstraňuje baktérie a pachy a predovšetkým udržuje nohy v chlade a suchu. po dlhšom používaní v priebehu času. Praktické a funkčné, pánske bežecké topánky Ghost 6 Brooks nespôsobujú a nenesú nositeľovi žiadne nepohodlie, umožňujú vám zachovať absolútnu voľnosť pohybu, nevyhnutnú počas pretekov. Bežecké topánky pánske Ghost model 6 sú vodeodolné, t.j. zabraňujúci vode, chladu a vetru pre vašu maximálnu bezpečnosť a ochranu. Napriek svojej extrémnej flexibilite poskytujú pánske bežecké topánky Ghost 6 úplnú stabilitu a plnú podporu členkov a chodidiel pre hladkú, dynamickú a citlivú chôdzu. Vložky zo syntetického materiálu vysokej kvality, namiesto toho boli umiestnené strategickým spôsobom, aby sa zabezpečila optimálna pevnosť a odolnosť. Pánska bežecká obuv Brooks Ghost 6 má stielku s antimikrobiálnou technológiou, ktorá zabraňuje usadzovaniu choroboplodných zárodkov, vírusov a baktérií. Vonkajší behúň má však zvláštny tvar, ktorý zaručuje optimálnu priľnavosť na akomkoľvek povrchu a za akýchkoľvek poveternostných podmienok a zároveň podporuje vynikajúce odpruženie, čím chráni váš chrbát a dolné končatiny pred akýmikoľvek údermi. Doprajte si potešenie zo športu so zárukou kvality produktu, vyberte si bežecké topánky pánske Ghost 6 Brooks
Bežecké šortky Progress- Veľkosť S
Bežecké šortky Progress- Veľkosť S - [26.4. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Bežecké šortky Progress- Veľkosť S - 1 Bežecké šortky Progress- Veľkosť S - 2 Predám bežecké šortky veľkosť S. Raz použité. Mal som úraz a pribral som z nich, takže posúvam.DOHODA
Bežecké tretry NIKE RIVAL S, veľ. 37,5
Predám bežecké /atletické, šprintérske/ tretry zn. Nike Zoom Rival S, oranžovo-čiernej farby, veľkosť 37,5 , vnútorná dĺžka 23,5 cm, ktoré sú určené na krátke až stredné vzdialenosti od 60 do 1000 metrov, beh cez prekážky a skokanské disciplíny. Majú podrážku s 7 hrotmi, ktoré poskytujú maximálny záber. Boli používané, no sú v dobrom stave. Hroty boli menené nedávno. Pozrite aj moje ostatné inzeráty.
Bežecké tretry NIKE RIVAL S, veľ. 37,5
Predám bežecké /atletické, šprintérske/ tretry zn. Nike Zoom Rival S, oranžovo-čiernej farby, veľkosť 37,5 , vnútorná dĺžka 23,5 cm, ktoré sú určené na krátke až stredné vzdialenosti od 60 do 1000 metrov, beh cez prekážky a skokanské disciplíny. Majú podrážku s 7 hrotmi, ktoré poskytujú maximálny záber. Boli používané, no sú v dobrom stave. Hroty boli menené nedávno. Kontakt mailom alebo volajte. Nie SMS, ďakujem. Pozrite aj moje ostatné inzeráty - kliknutím na meno.
Tretry
Predám tretry na skok do diaľky. Model: Nike Zoom Long Jump 4 Veľkosť: 42, 265cm Používané rok, zachované. Tretry je možné zaslať poštou.
Tretry Nike AIR ZOOM VICTORY
Tretry boli 1krát použité na školských zápočtoch. Mám ku ním taktiež originál faktúru. Veľkosť 43 Nike AIR ZOOM VICTORS sú výkonné bežecké tenisky navrhnuté pre rýchlosť a pohodlie. Tento model využíva technológie Nike Zoom Air a Flywire, ktoré zaručujú ľahkosť, rýchlosť a pevnosť. Medzipodrážka je vyrobená z materiálu Pebax, čo umožňuje znížiť hmotnosť a zlepšiť odozvu. Vrchná časť obuvi je vyrobená z vysoko priedušného materiálu Flymesh, ktorý zlepšuje vetranie a chladiaci účinok. Tento model je ideálny pre bežcov, ktorí hľadajú ľahkú, rýchlu a pohodlnú tenisku na tréning a preteky na stredné a dlhšie vzdialenosti.