inzercia, predaj, predám, bazár

Beziaci pas Pacemaker

Kategória: Ostatné - biela

Bežiaci pas. Parkrat používaný. S original krabicou a doplnkami. Kupovaný pred polrokom cca za 500e, na stranke sa predava po 470. Jednoduche zapinanie, 9 beziacich programov. Osobny odber Kosice.
Možnosť zaslať dalsie fotografie, popripade video na whatsapp alebo viber.
Beziaci pas Pacemaker
Podobné inzeráty
Beziaci pas Pacemaker
Beziaci pas kupovany minuly rok, iba parkrat pouzity na rychlu chodzu, este s foliami. Povodna cena cca 500€. Pas sa nachadza na Kvp. V pripade zaujmu poslem realne fotografie a video, moznost si ho aj pozriet pred kupou.
Beziaci pas Pacemaker f80
Bežiaci pas. Parkrat používaný. S original krabicou a doplnkami. Kupovaný pred polrokom cca za 500e, na stranke sa predava po 470. Jednoduche zapinanie, 9 beziacich programov. Osobny odber Kosice. Možnosť zaslať dalsie fotografie, popripade video na whatsapp alebo viber.
Masazny stroj Beauty Star Deluxe
Predám masážny stroj Beauty Star Deluxe, výkonný, silný a kvalitný. Stroj je zachovalý a je v perfektnom stave. Používa sa na masírovanie, zoštíhlenie a je výborný v boji proti celulitíde. Pomocou potenciometra si sami zvolíte rýchlosť a silu masáže a v balení je k nemu päť popruhov. Aplikáciou vhodného pásu zhodite kila len na miestach, kde si to želáte, čím dosiahnete lokalizované zhodenie kil a odstránenie celulitídy. Cielené a efektívne spevnenie partií tela, roztopí prebytočné tukové usadeniny a celulitídu a pokožka sa stane pevnejšou, hladšou a napnutejšou. Opasky: 1. Pás s "tisícimi prstami" - pichací efekt, ktorý v krátkom čase dosiahne zničenie nepoddajnej celulitídy 2. Anticelulitídny pás - slúži na hĺbkovú masáž, drenáž tela, zvyšuje prekrvenie, zabraňuje hromadeniu vody v tele, spevňuje a sťahuje 3. Popruh na končatiny - ideálny na masáž nôh, rieši problémy s opuchmi nôh, vodou v nohách, bolesti noh a predchádza kŕčovým žilám 4. Dvojitý popruh - na zmiernenie bolesti chrbtice, chrbta a chodidiel a pre ženy má jedinečný efekt stiahnutia a zdvihnutia prsníkov 5. Dvojitý popruh na ruku - Je určený na posilnenie svalov rúk. Nižšie otáčky slúžia na príjemnú masáž, ktorou si ako jemné ruky maséra masírujete bolestivé a zapálené miesta. Beauty Star Deluxe vás zbaví zápalov svalov, reumatizmu, bolestí kolien, chrbtice a krku. Vyššie alebo turbo otáčky slúžia na dynamickejšiu masáž a drenáž tela a na dosiahnutie rýchlejších výsledkov pri rozpúšťaní tukových usadenín a odbúravaní celulitídy.