inzercia, predaj, predám, bazár

Bezpecnostna zabrana/ bariera LINDAM

Kategória: Ostatné

Lindam schodisková bezpečnostná brána pre deti a domáce zvieratá.
Stlačte a zdvihnite rukoväť pre jednoduché otvorenie jednou rukou pre dospelých.

4-bodový Pressure Fit U rám poskytuje pevné tlakové uchytenie.
Zmontované a pripravené na inštaláciu - 5 minút inštalácie
2-cestné otváranie pre použitie vo dverách.
Jednosmerný otvor na použitie na spodku schodov.

Vlastnosti bezpečnostnej brány:
Tlakové prispôsobenie.
2-cestné otváranie.
Dvojité zamykanie.
Manuálny systém zatvárania.
Otváranie a zamykanie jednou rukou.
Široká prechádzacia časť.

Výška 75 cm.
Vhodné pre otvory od 76 do 82 cm.

Maximálna šírka s nadstavcami: 117 cm. (nie su v ponuke)
Bezpecnostna zabrana/ bariera LINDAM
Podobné inzeráty
Detská zábrana Lindam Easy Fit Plus Deluxe
Zabrana spolu so 14cm predlzenim, da sa tak pouzit do sirky otvoru od 75cm do cca 96cm. Predam spolu. Mam 2 kompletne sady k odberu. Moznost pouzitia do zarubni alebo na schody bez moznosti vrtania. Original popis zabrana: Original popis predlzenie:
Zábrana LINDAM Easy fit plus deluxe
Nepoužitá, len otvorená. Nakoniec sme ju nemuseli použiť. Kovová praktická zábrana na schodisko, do dverí či priechodov. Jednoduchá inštalácia bez skrutiek, len prítlakom. Mimoriadne široký priechod. Zábrana sa dodáva už zmontovaná. Jednoduché otvorenie jednou rukou, stlačíte na dvoch miestach a nadvihnete. Zábrana sa otvára na obe strany, avšak je možné ju z jednej strany otvárania zablokovať. Pri zatváraní stačí pritlačiť, zámok sa zaklapne a zábrana zostane bezpečne uzavretá. Zábranu je možné použiť v otvore vo veľkosti medzi 76cm až 82cm. Sa samostatne predávanými nástavcami je možné použiť bránu v otvoroch až do veľkosti 117cm. Len osobný odber v Galante a v Trnave.
Predám bezpečnostnú ZÁBRANU LINDAM SURE SHUT ORTO
Predám zábranu využívanú na schodisku. Rozmer 76 až 96cm Popis: Kovová praktická zábrana na schodisko, do dverí či priechodov. Jednoduchá inštalácia bez skrutiek, len prítlakom. Mimoriadne široký priechod. Zábrana sa dodáva už zmontovaná. Jednoduché otvorenie jednou rukou, stlačíte na dvoch miestach a nadvihnete. Zábrana sa otvára na obe strany, avšak je do jednej strany otvárania sa dá zablokovať. Pri zatváraní stačí pritlačiť, zámok sa zaklapne a zábrana zostane bezpečne uzavretá.
BabyDan Priestorová zábrana New Flex L 90-225 cm, biela
Mimoriadne flexibilná bezpečnostná priestorová zábrana na stenu . Otvor : 90 – 223cm . Môže byť predĺžená ľubovoľným počtom predĺžení vo veľ. 33 cm alebo 72 cm . Predĺženie je potrebné zakúpiť samostatne . Ohyby sú flexibilné , preto môžu byť všetky diely použité mnohými rôznymi spôsobmi . Skvele sa hodí okolo krbu , do širokých a nepravidelných dverí a schodísk alebo ako deliteľ izby . Nová široká zábrana zaisťuje viac miesta a jednoduchší prístup . Umiestnenie zábrany môže byť vybrané ľubovoľne . Môže byť otvorená z oboch strán a ovládaná len jednou rukou . Vyrobené z kovu . Ďalší modul dvierok k dokúpeniu samostatne . V balení nájdete montážne lišty , ktoré sa majú namontovať na stenu alebo rám dverí . Musia sa použiť vždy , keď je zábrana využívaná ! Zábrana sa na ne pripevňuje alebo sníma veľmi ľahko systémom Clip – off . Balenie obsahuje : 1 x modul dvere ( 72 cm ) 2 x veľký modul ( 72 cm ) Montážna sada na stenu ( 2ks lišta ) Top stav, len kryt zatvárania dverí je prasknutú - dvierka boli príliš otvorené. Nemá vplyv na funkciu zatvárania dverí ani na celkovú bezpečnosť zábrany. K dispozícii 2 komplety zábran - cena uvedená za jeden komplet
Detska zabrana Lindam
Predam zabranu Lindam 76 až 82cm, plus rozsirenie 14cm. Moznost si dokupit rozsiserenia podla potreby a vyskadat si pozadovany rozmer.
Zábrana Lindam
Predám zábranu Lindam 76 až 82cm, plus rozšírenie 28cm. Zachovalé vo veľmi dobrom stave bez škrabancov. Zašlem aj na dobierku.