inzercia, predaj, predám, bazár

Bezpecnostna zamykacia retaz HARTMANN 120cm

Kategória: Ostatné

Predam novu a nepouzitu bezpecnostnu zamykaciu retaz HARTMANN 120cm. Stvorhranna retaz z tvdenej ocele 15mm, ochranny obal, anti-drill a anti-pick, 3x kluc, hmotnost 3800g. V pripade zaujmu, poslite mi prosim spravu na cislo 0905-614913.
Bezpecnostna zamykacia retaz HARTMANN 120cm
Podobné inzeráty
Taška na notebook Hartmann na veľkost od 14" do 16"
nová, nikdy nenosená, značková Hartmann s vnútornou kapsou na notebook 14" s rozšírením na 16" bežná cena 400 €, žial na slovensku sa hartmann nepredava, najbližie UK alebo USA, takže predávam za cenu krabice od tejto tašky :-)
Trezor Hartmann
Dobrý deň,predám ohňovzdorný trezor zn.Hartmann.rozmery 606×636×510,váha 148 kg,ohňovzdornosť podĺa EN15659,30 min.bezpečnostna trieda II,trezor bol vyradený z prevádzky,kvôli výpadkom na klávesnici,avšak zámok s klúčom funguje dokonale,povrch je mierne ošúchaný.Tak ak by mal niekto záujem mať doma vysokoodolný značkový trezor,ktorého cena presahuje 2000 eur a postačuje mu otváranie s kĺúčom,tak ho ponúkam za 500 eur
Virgula a kyvadlo, Manfred B. Hartmann
kniha v dobrom stave. CZ jazyk. Rádiostézia v praxi. Virgule a kyvadlo - praktický radca. Autor: Manfred B. Hartmann
Bezpečnostná vložka Richter 30/35K
Predám novú bezpečnostnú vložku Richter EUROSTAR bezpečnostná trieda 4. Vložka nebola používaná. Ideálne osobný odber (aj pre Vašu bezpečnosť). V prípade potreby ma kontaktujte e-mailom.
reťaz ABUS GRANIT CITYCHAIN X PLUS 1060
GRANIT CITYCHAIN X PLUS 1060 – 10 mm hrubá reťaz v špeciálnom látkovom obale chráni proti poškriabaniu laku – patentovaný ABUS Power Link System ponúka uzavretie koncov reťaze priamo do uzamykacieho mechanizmu – telo zámku je odolné proti brutálnym metódam otvorenia zámku – reťaz a telo zámku, ako aj súčasti uzamykacieho mechanizmu sú vyrobené zo špeciálne tvrdenej ocele – ABUS X-Plus uzamykací systém pre najvyššiu ochranu proti nežiadúcej manipulácii – uzamykací systém je chránený voči nečistotám a korózii – bezpečnostná karta s kódom TOP REŤAZ na dobierku jedine platbou vopred. Lokalita Pezinok.
Wifi bezpecnostna kamera - 4Mgpix + 5x zoom
Predám úplne novú nepoužitú wifi kameru. Kamera ma 4MP ( 4 megapixely ) je vhodná do vonkajšieho ale aj vnútorného prostredia. Kedže má 4 Megapixely má vylepšené rozlíšenie a oveľa väčšiu kvalitu záznamu oproti 3 MPx, 2Mpx a HD kamerám. Kamera je vodotesná s certifikátom IP66, čo znamená že odolá aj dažďu a teplotám od -10°C do +50°C. Záznam z bezpečnostnej kamery môžete ukladať na SD kartu alebo do internetového uložiska - cloud. Ovládanie kamery zabezpečuje mobilná aplikácia ICSee, ktorú si nainštalujete do Vášho smartfónu. Cez aplikáciu natočíte kameru na požadované zorné pole, ktoré bude kamera sledovať a pri detekcií pohybu sa vytvorí fotografia a kamera začne nahrávať video/audio záznam. Kamera disponuje aj dvojakým nočným videním. Čiernobiele videnie zabezpečujú infračervené LED diódy alebo Farebné nočné videnie, ktoré pokrývajú biele LED díody. Táto PTZ security bezpečnostná kamera je PTZ, čo znamená že poskytuje široký rozsah horizontálneho otáčania kamery a to 355° a vertikálneho nakláňania v rozsahu 90° 24/7 živé streamovanie videa vám umožňuje sledovať živé video na rôznych zariadeniach, vrátane smartfónu, PC alebo tabletu. Sledovanie videí cez web alebo aplikáciu ICSee. Bezpečnostná kamera, využívajúca 850nm infračervené LED diódy, má ultra vysokú citlivosť na blízke infračervené žiarenie, takže všetky objekty je možné jasne vidieť do vzdialenosti viac 15 metrov aj za zlých svetelných podmienok. Detekcia pohybu v reálnom čase a 2,4G Wi-Fi; Domáca sledovacia kamera vie posielať upozornenia do aplikácie, keď sú zistené podozrivé aktivity. Kamera pracuje s 2,4 GHz WiFi. Kamera sa napája pomocou USB-C konektora, pričom nabíjačka aj kábel sú súčasťou balenia.