inzercia, predaj, predám, bazár

Bezpečnostné kovanie,klučka

Kategória: Ostatné

Bezpečnostné kovanie klučka na dobierku viac neposielam
Bezpečnostné kovanie,klučka
Podobné inzeráty
Predám bezpečnostné kovanie Adlo
Predám takmer nové bezpečnostné kovanie Rostex R4, oblé, nerez matný, exclusive kľučka-kľučka, tretej bezpečnostnej triedy od firmy Adlo. Link:
PREDAM BEZPECNOSTNE KOVANIE, BEZPECNOSTNE VLOZKY FAB - NOVE
PREDAM - BEZPECNOSTNE KOVANIE ROSTEX - KLUCKA, GULA - ROZTEC 90 MM - BEZPECNOSTNE VLOZKY FAB, - NOVE, NEPOUZIVANE. V PONUKE MAM AJ POUZIVANE FAB VLOZKY FOTO ILUSTRACNE KONTAKT , 0940 22 33 69 ..... NIE SMS
Požiarno bezpečnostne vchodove dvere interierové  SOLODOR
Predám nové požiarno bezpečnostné bytové vchodové dvere SOLODOR 90x197cm,ľavé z pohladu zvnutra, 5 bodove celoobvodove bezpečnostné kovanie,farba dekoru obojstranne orech,bezpečnostna trieda 3, Dvere su z bytu, nepouživane,z novostavby,bez zárubne. Cena: dvere,bezpečnostné kovanie,kľučka-madlo, bezpečnostná vložka Mob:
Kovanie na posuvné dvere  Alu profil GEZE koľajnica
Predám hliníkové koľajnice pre posuvné dvere, okná a zásteny. GEZE, PERLAN 140 / 6000. Dĺžka 6 metrov možnosť skrátiť na požadovanú dĺžku. Nosnosť až 140 kg. V ponuke len koľajnice. Vozíky a iné komponenty na zavesenie a posuv dverí je možné dokúpiť u viacerých predajcov na SK. K dispozícii 20 ks 6 metrových koľajníc. Nové nepoužité. Hliníkový profil, Alu profil, pojazdová koľajnica, C profil. Veľmi nízka cena , 1/5 z bežnej predajnej ceny . Možnosť dovozu. Viac info o produkte na :
Predám - rôzne  poháre na zaváranie 0,7 L. dvere, kovanie
Predám poháre na zaváranie 0,700 L, 0,450 L, 0,350 L aj s viečkom - 1 kus/ 0,25 € centov. regalik na sušenie atd. kus 1,- €,váha 12,-€ WC poklop-nový nepoužitý 12,-€, varič 22,-€ deka z ovčieho ruae 28,-€, stôl 15,-€ a 3 stoličky kus 12,-€ , klučka s gulou-bezpečnostne kovanie na dvere,- 10,-€ Parochnu pre ženu, garnižu 3m, rôzne hodinky , mlynčeky na mak, cesto, rezance, rôzne pohare aj pivne napoleonky konakove, vazy keramika aj modranska,Flašu červeného vína r.2015 Frankovka v originálnom balení s poharom na stopke , stare tranzistory , okuliare lenonky, ,interierové dvere prave 15,-€, zubna beliaca pasta 35,-€ z Egypta 1 ks- dohoda možná foto ostatnych veci prepošlem osobny odber BA- Petržalka nevolať tel. vymyslene kontakt len email. male regaliky parochna na hlavu -prirodny material
Vchodové dvere bezpecnostné
Predám bezpečnostné, požiarne odolné dvere/ vchodové do bytu/ značka SOLODOOR 90x197cm, aj s kovaním, aj s bezpečnostnou vložkou. Technické info: dvere ľavé, otváravé dovnútra, bezpečnostná trieda2, 9 bodové, prevedenie orech obojstranne, bezpečnostné kovanie strieborné, matné, guľa/kľučka. Dvere sú z novostavby, málo používané, vo výbornom stave. Bez zárubne. /nové dvere vo výbave 720 EUR, bez zárubne / Teraz cena len 125,- Eur vrátane príslušenstva. mob: :